Pluukz Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

De 17e bloemen besteld. De belofte 'vandaag besteld, volgende dag in huis' o.i.d. wordt absoluut niet waargemaakt. Pas woensdag de 23e kreeg ik bericht dat de bloemen afgeleverd zouden zijn, terwijl z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meerdere brievenbus boeketjes besteld en de geurende bloemen toverden meteen een grote lach op het gezicht van de ontvangers. De kakelverse roosjes werden super vlot bezorgd en staan er nog steed... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Teleurgesteld :( Ik wacht nu al bijna vier dagen op de levering. Normaal gesproken zou ik dat bij een standaardpakket niet erg vinden, maar bij levende producten maakt het me erg ongerust. Omdat het e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vergeleken met een standaardbos is dit vooral bedoeld om direct warme herfstsfeer neer te zetten. De rode seizoensbloemen doen dat gewoon goed, en met schoon water blijven ze langer netjes. Geen in... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consegna fiori

Scritti dall'azienda

Pluukz is de online bloemist voor iedereen die van mooie en plukverse bloemen houdt. Bloemen bezorgen wij zonder omwegen van de kweker naar de vaas. In allerlei kleuren, van een bescheiden bos tot een prachtig veldboeket. Welke bos bloemen is jouw favoriet? Ga je voor een van onze grote bossen bloemen, tulpen of brievenbus cadeau met bloemen? Wij bezorgen jouw verhaal, liefde of emotie!

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

512 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

237 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

65 EURO in de prullenbak

Bloemen zagen er niet uit, kwam totaal niet overeen met op de foto van hun website. Op de website staat er een 9.2 reviews cijfer, maar ik schrok van alle klachten op deze site. had ik de reviews maar hier al gelezen.
Los dat de bloemen er net uit zagen kreeg je en onpersoonlijk kaart bij de bloemen die vol staat met hun eigen reclame, en de woorden van mij waren amper te lezen. eerste keer, en nooit meer! en dat heeft mij 65 euro gekost!

10 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Bloemen voor de bij

Zo fijn om bloemen te krijgen waar de bij en hommel ook blij van geworden zijn.
Misschien een tikkeltje minder “ strak” en hier en daar een bloemetje minder, maar dat heb ik er zeker voor over.
Prima en op tijd bezorgd.

10 maggio 2026

Slechte ervaring met Pluukz

Helaas, een hele slechte eerste ervaring met dit bedrijf. Bezorgafspraak 3x niet nagekomen en bij (uiteindelijke) aankomst bleek de bos geplet en uitgedroogd. Foto's opgestuurd als bewijs (zoals gevraagd) en vervolgens is het al 6 dagen stil. Op hun eigen site melden ze een klanttevredenheid van 9,2. Dat verschilt wel heel veel met de uitkomst van Trustpilot.

1 maggio 2026

Wat een trieste bedoeling

Wat een trieste bedoeling, bosje tulpen gekregen, geen idee van wie. Er zit een persoonlijke kaart in zonder afzender???
Ik heb niet eens de moeite genomen om ze op de meegeleverde kartonnen vaas te zetten maar gelijk weg gedondert.

4 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zo fijn om biologische bloemen te…

Zo fijn om biologische bloemen te bestellen zonder twijfel over hoe ze zijn geteeld. Het boeket was prachtig en de levering snel. Dit is voor mij de nieuwe standaard in bloemen bezorgen

24 aprile 2026

Verlepte Tulpen bezorgd!

Een klacht ingediend over een boeket van 30 tulpen, maar hier is niets mee gedaan. Woensdags besteld, bloemen zouden donderdags bezorgd worden, de ontvanger kreeg de bloemen pas op zaterdag en de bloemen zijn dus 2 dagen zonder water geweest. Zagen er niet uit :( Ik heb geen passende oplossing of compensatie ontvangen. Dat vind ik erg teleurstellend. Bestel hier geen bloemen!

23 aprile 2026

Dode tulpen schuin afsnijden

Er is twee keer een bestelling vanuit Pluukz aan mij verzonden. De eerste keer was het beschadigd, maar de tweede keer kreeg ik oude en nagenoeg dode tulpen. Ik heb ze in de vuilnisbak gegooid. Ik ben bloemist en heb hierin les gegeven, ik zie dus goed wat er aan de hand is. De bloemen hebben te lang in de doos gezeten waarin ze bezorgd waren. De dag ervoor was het warm en hebben ze waarschijnlijk in een heet busje of zoiets gelegen. Oude bloemen die in een warme ruimte hebben gelegen gaan dood. Ik kreeg een bosje dode bloemen. Bij het schrijven aan pluukz krijg je de reactie van een paar cm afsnijden en een beetje suiker erbij. Dit is een belachelijke reactie wanneer je dode bloemen opgestuurd krijgt. Degene die ze besteld heeft wil zijn geld terug, omdat hij zijn vriendin geen kado voor haar verjaardag heeft kunnen geven.

18 aprile 2026

Pluukz sucks!

Werkelijk op alle fronten heeft Pluukz gefaald: de slogan “vandaag besteld, morgen bezorgd” konden ze niet waar maken. Na een boze mail van mij werd het eindelijk pas op de derde dag bezorgd bij mijn dochter.
Vervolgens bleken de tulpen geknakt gekneusd gekreukeld te zijn toen ze bezorgd werden. Bovendien bleven ze helemaal slap hangen! Zelfs na een nacht I.h. Water gestaan te hebben. Na dit gecommuniceerd te hebben met het bedrijf. Met foto’s als bewijs dat dit toch echt beneden alle peil was. Ik vond dat ze dit wel mochten compenseren. Maar dat verdomden ze. No more Pluukz!!!!!!

14 aprile 2026

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Boeket is niet bezorgd op afgesproken dag. Telefonisch niet bereikbaar en de zgn. afdeling support reageert niet op mijn mails.

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wi hebben wij een bestelling gedaan…

Wij hebben wij een bestelling gedaan voor een groot veldboeket Jack . Vandaag zouden ze leveren, Helaas is dat niet gelukt. Wij hebben het boeket morgen nodig om onze (schoon)zus te begraven op een natuurbegraafplaats.
2x gemaild bij bellen verwijzen ze naar de afdeling support.
Vanmiddag een mail van de vervoerder dat ze vandaag zouden bezorgen. Tot op heden niets.
Dat terwijl we het zo mooi gevonden hadden om de gifvrije bloemen op haar mand te kunnen leggen.
Heel slordig dit.
Eigenlijk niet eens 1 ster waardig

10 aprile 2026

Wat een teleurstelling!

Na verwarring over het bezorgadres (nadat ik vrijdagavond op Bestellen had geklikt viel het bezorgadres weg en veranderde in mijn afzendadres) is dat gelukkig maandagmorgen recht gezet.

In de nacht van maandag 30 op 31 maart kreeg ik een Tack&Trace: de bestelling lag bij het sorteercentrum. Ik zou kunnen volgen hoe en wat maar de hele dag kwam er geen beweging in. De bloemen bleven in het sorteercentrum. Misschien werd het boeket alsnog bezorgd, op de afgesproken dag dinsdag 31 maart? Maar nee…
Ik ben echt heel teleurgesteld en het maakt het al met al vermoeiend en frustrerend om bij u te bestellen. Heb ik het dus over digitale en logistieke problemen. De kwaliteit van het boeket wacht ik af. Ze zijn nog steeds niet bezorgd.

1 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più