Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam,po latach zamiast przedstawiać lepsze oferty to wciskają badziewia.Zostałam zmuszona do wypełnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazało się,że podpi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza się 5g. Tak to LTE. Co chwilę gubi się sygnał, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jadąc pociągiem przełączyłem się na WiFi w pociągu, które odziwo okazało się o niebo lepsze i umożliwiło normalne wczytywanie stron w przeciwieństwie do operatora Plus który notorycznie pokazywał E, 3... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza sieć telefoniczna w Pl. Człowiek placi rachunki, a z zasięgiem caly czas problemy... Od piątku 27.03.26 brak kontaktu ze światem, zgłaszane kilkukrotnie. Cały czas jedna i ta sama śpiewka "... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Provider di servizi per le telecomunicazioni
  2. Internet provider
  3. Provider di servizi Internet
  4. Servizio di telefonia e internet
  5. Impresa di telecomunicazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Plus. Lider technologii LTE. Plus należy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000419430, kapitał zakładowy 3 51...

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Zasięg nie istnieje

Masakra po prostu. Dno. Mam osobna kartę do internetu i w telefonie przez wifi mam zasięg rzedu 0.2 kB/s albo 4 kB/s przez większość dnia przez ostatnie tygodnie. Z telefonu mam 0. Nie mogę rozmawiac w domu przez telefon bo nie mam nawet 1 kreski. Od 4 tygodni czekam na rozpatrzenie mojej sprawy i nikt nic nie zrobił. Mieszkam w miasteczku na przedmieściach miasta wojewódzkiego a nie w lesie. Dramat nie mogę otworzyć maila zazwyczaj. Od około pół roku jest coraz gorzej. Podczas zgłoszenia problemu z internetem pani na infolinii proponowała mi telewizję. Zapytałam jak mam oglądać ta telewizję z takim zasięgiem. To mi powiedział że tv ma zasięg satelitarny.

14 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Z Plusem byłem 19 lat ale id ponad 1,5…

Z Plusem byłem 19 lat ale id ponad 1,5 roku lecą sobie w kulki z klientami.Nsja w d..ile to że klient mówi że nie ma zasięgu,nie działa internet w telefonie i że zrywa połączenia.Dzial reklamacyjny i techniczny mają jedną regułkę na odpowiedź "U nas wszystko działa".To co ja sobie coś wymyślam?Na szczęście jeszcze miesiąc i moje problemy się skończą bo zmieniam definitywnie operatora

15 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Obsługa klienta w punkcie to nie to czego się oczekuje

Obsługa klienta w punkcie to nie doradztwo a działanie komiwojażera od garnków aby sprzedać. Mój 78-letni ojciec poszedł wymienić dekoder satelitarny a wciśnięto mu światłowód z najdroższym pakietem za 195 zł m-c. Nadmieniam że jest człowiekiem schorowanym po wylewie nie zbyt kontaktującym. Ma tylko nauczycielską emeryturę

3 giugno 2025

Od bardzo dawna

Od jakiegoś czasu internet stacjonarny to jakaś porażka. Nie ma możliwości obejrzeć spokojnie filmu na Netflixe lub posłuchać muzyki na YouTubie bo co chwilę zacina. Wcześniej nie było z tym problemu, aż od momentu przedłużenia umowy 😡

28 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mam bardzo złe doświadczenia z Plusem

Mam bardzo złe doświadczenia z Plusem. Zamówiłem internet mobilny od nich. Umowa podpisana online. Kurier przyjechał podłączyłem sprzęt i zacząłem czekać na aktywacje, która nie nastąpiła przez miesiąc. Straciłem czas dzwoniąc ok. 10 raz na infolinię, gdzie czasami czeka się 30 min. na połączenie i albo kazali mi poczekać, albo że jest jakaś globalna awaria i też trzeba poczekać. W końcu okazało się, że oni nawet nie mają mojej umowy i mojego profilu u nich. Ja dostałem maila że umowa została pomyślnie podpisana i pdf z umową. Mają tam niezły bajzel a i z obsługi klienta nikt nie umiał ani nie chciał mi pomóc. Tylko mnie zbywali, bo mają w nosie czy klient jest zadowolony czy nie i tak im na konto wpada ta sama najniższa krajowa niezależnie od mojego zadowolenia.

10 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Najgorsza sieć z jaką kiedykolwiek…

Najgorsza sieć z jaką kiedykolwiek miałem doczynienia. Zakupiłem samsunga s25 ultra. I chciałem wziąć udział w promocji samsunga gdzie można było dostać słuchawki bądź smartwatcha. Firma samsung poprosiła o dowod zakupu sprzętu. Niestety firma Plus owego dokumentu nigdy mi nie przesłała (sprzęt zakupiony przez infolinię plusa) 26.06.2025 złożyłem emailem reklamację oraz wielokrotnie dzwoniłem na infolinię w sprawę tej faktury. Pomimo upływu 2 tygodni do dzisiaj nie otrzymałem faktury a wyżej wymieniony sprzęt mi przepadł ze względu na zbyt długi czas oczekawiania na dosłanie dokumentu sprzedaży. Także nie polecam tej firmy i ostatni raz coś tutaj kupiłem.

26 giugno 2025

Plus zabiera 50GB w kilka minut

Aktywacja pakietu starter bardzo skomplikowana. Plus zabrał mi natychmiast w ciągu kilku minut zakupione 50 GB, bo nie zostałem w punkcie sprzedaży plus poinformowany, że mam zmienić pakiet. Reklamacja online bezskuteczna.

7 luglio 2025

Najgorsza siec

Najgorsza siec. Zasieg dno, predkosci dno, wsparcie dno, oferta dno, czas reakcji dno. Aktywacja karty trwa kilka dni i nie mozna jej przyspieszyc. Nikt nic nie wie. Infolinia tworzona przez studenta tak nieudolnie, ze az chce sie smiac.....

3 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Coraz więcej awarii internetu

Coraz więcej awarii internetu. Nikt nie umie powiedzieć po 24 godzinach przerw w działaniu tej usługi i zgłoszeniu czy coś zrobiono w sprawie. Brak tańszych abonamentów komórkowych z małą ilością internetu, więc klient musi płacić za to, czego nie zużywa nawet w 1/4. Tragedia. Już nie mówiąc o cenach abonamentów -

30 giugno 2025

Coraz większa żenada

Coraz większa żenada, awarie internetu i telefonu z winy operatora a wina zwalana na klienta ....
Dodzwonić się do biura obsługi to godzina czekania na infolinii ... Naprawienie problemu pół dnia czekania ...
Po 10 latach mówie dość i odradzam wszystkim

30 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Centrum Wileńska Salon Plusa

W dniu dzisiejszym 26.06.2025 około godz.10 udałam się do salonu Plusa w Centrum Wileńska na Pradze .
Bardzo chciałbym podziękować Panu , który mnie obsługiwał za uprzejmość, życzliwość, wyjaśnienie mi interesujących mnie spraw dotyczących PLUSA .
Pani z tego Salonu również włączyła się do rozmowy za co tej Pani również z całego serca dziękuję.
Gratuluję takich wspaniałych pracowników. Jolanta Kobrzyńska

26 giugno 2025

Najgorsza jakość obsługi

Najgorsza jakość obsługi, odpowiedź na reklamację realnie trwa ponad 30 dni, bo według Plusa wysłanie maila z informacją, że "wiadomość została przekazana do działu..." wyczerpuje obowiązek odpowiedzi na reklamację w 30 dni. Reklamacja uznana ale brak korekty faktury, brak możliwości odpowiedzi na tą reklamację i trzeba "procedurę" reklamacji rozpoczynać od nowa. Temat zgłaszam do UOKiK

23 giugno 2025

zlodziejstwo

Płacę za internet macie najgorszą jakość internetu od lat naprawdę tragedia jak możecie tak okradać ludzi naprawdę wmawiacie ludziom że macie dobrą sieć a to jest nie prawda nie polecam totalnie waszej sieci a poza tym jak byłem w punkcie u was to mówiliście że jakość Internetu się poprawi bo nie zużywa się cały pakiet Internetu złodziejstwo!!

23 giugno 2025

Ogolna jakosc internetu

Internet tak beznadziejny ze yt na 480p ogladanac i to czasami 5g takie dojebane ze nie dziala . Co do swiatlowodu sie nie wypowie bo nie mam i nie zamierzam mieć aktualnie 500 pingu i 1mb pobierania a wysylania mniej niz 1 mbs .

19 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Blokada telefonu na wyjeździe poza UE

W dniu 19.06.2025 po godz. 15:00 zablokowano mi możliwość wykonywania i odbierania połączeń telefonicznych; od kilku dni przebywam w Serbii, w Plusie mam 3 numery (w tym firmowy), wszystkie rachunki płacę terminowo, żadnych zaległości i naraz taki "kwiatek". Dzięki uprzejmości znajomego udało mi się poinformować żonę w Polsce o zaistniałej sytuacji. BOK po interwencji żony, wyjaśniło, że dziś tj. 19.06.2025 dział, który zablokował mi telefon już nie pracuje i dopiero jutro od 10:00 możliwa będzie interwencja!!!! To jest SKANDAL!!! Zostałem bez możliwości komunikacji w obcym kraju!!! Po powrocie przenoszę numer do innego operatora. Nie polecam tej sieci!!!

19 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più