heb mijn behandeling afgerond, en mijn tanden zijn niet zoals scan gebleven. nu moet ik een andere soort beugel met een andere kliniek zoeken om deze te corrigeren.
Ben net klaar met mijn bovenste bitje, waarbij mijn voortand nog iets naar voren staat en een ander een tikje naar achter, nu zeggen ze dat ik een deel van de behandeling overnieuw moet doen, terwijl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De ervaring was op zich goed. In eerste instantie niet erg professioneel, maar kwam door personeel te kort en de 3D scan door de manager gedaan werd, wat hij normaal niet doet en moest daardoor opnieu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su PlusDental
Scritti dall'azienda
Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020 3230747
- info@plus-dental.nl
- plus-dental.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche

Super ontevreden!!!!
Super ontevreden over communicatie tussen mij en klantenservice, klantenservice met plusdental, liep altijd helemaal verkeerd! En nog maar te zwijgen over de resultaat wat behaald moest worden en beloofd werd.al vanaf vorig jaar bezig met herhalingen van de beugels .Uiteindelijk hun fout toegegeven want na de eerste afspraak voor de 3d scan geen vervolg afspraak gemaakt om met mij alles te bespreken. Uiteindelijk mocht ik kiezen tussen een spalk van 500euro of 500 euro terugkrijgen heeel erg slim gespeeld. Heb super veel spijt want je ziet bijna geen verschil en dat waren mij zuur verdiende spaargeld

Excellent company!
Overall, I highly recommend plusdental. I chose this company because you pay a fixed amount, and they guarantee your satisfaction, even if that requires extra work and material. Also the process it's not 100% online, at the beginning you have the chance to meet a local dentist to whom you can ask questions. The aligners are good quality, so far the treatment has worked great. Unfortunately, I have had to extend it because there is a tooth that still needs work, but I have not had to pay anything extra, the rest of the steps will be covered by the company.

Risposta di PlusDental
Vriendelijke tandarts die alles netjes…
Vriendelijke tandarts die alles netjes heeft uitgelegd. Scan gemaakt en uitgelegd wat er daarna allemaal gaat gebeuren. Behandelplan in de maak.

Review behandeling
Helaas moet ik mijn onderstaande bericht toch aanpassen. Toen ik de klantenservice echt nodig had aan het einde van mijn behandeling kreeg ik maar geen antwoord via de mail, na meerdere pogingen. Uiteindelijk ontving weken later, toen ik er al niks meer aan had, een slecht geschreven email. Deze email leek geschreven door iemand met weinig tot geen verstand van zaken, en de nederlandse taal amper beheerste. Jammer dat de behandeling zo heeft moeten eindigen.
Ik heb mijn 15 weekse PlusDental behandeling als top ervaren! Over 2 weken ben ik klaar maar ik ben nu al meer dan tevreden met het resultaat, spijt dat ik er niet eerder voor heb gekozen.
- Je kan met al je vragen terecht bij de klantenservice en mailtjes worden snel beantwoord. Ik heb 1 keer gebeld en had direct iemand aan de lijn.
- Ik heb mijn behandeling gevolgd terwijl ik reisde door Zuid-Amerika. Draaglast is minimaal en m.b.v. de tool is de aligner erg makkelijk te verwijderen.
- Niemand heeft doorgehad dat ik de beugel droeg, hij is niet te zien en je gaat er niet anders van praten.
Al met al kan ik PlusDental alleen maar aanraden voor simpele gebitscorrecties!

Risposta di PlusDental
Ik ben helemaal tevreden met…
Ik ben helemaal tevreden met PlusDental😁 en ik denk dat ik mooie tanden ga krijgen

Waardeloos..
Tot twee keer toe een afspraak gemaakt voor een 3D scan; de eerste afspraak werd afgebeld omdat deze op een feestdag viel en er dus niemand aanwezig zou zijn. Wat ik helemaal begrijp, maar zorg dan dat er op de site ook geen mogelijkheden zijn om een afspraak te maken op feestdagen. De tweede afspraak heb ik 30min zitten wachten, waarna bleek dat er opeens helemaal geen specialist van PlusDental aanwezig was en ik dus onverrichte zake weer naar huis gestuurd ben. Dat terwijl ik de week voor de afspraak kapot gespamd ben met email en smsjes van ze ter herinnering van de afspraak. Ik ben notabene de dag vóór de afspraak nog door PlusDental gebeld of ik nog vragen had voor aanvang van de afspraak! Na de laatste afspraak ben ik nogmaals gebeld om een nieuwe afspraak te maken, maar een simpel excuus kon ik wel vergeten. Er werd me wel een VVVbon van 25,- aangeboden, wat ik persoonlijk nogal een belediging en onprofessioneel vind. Ik neem een dag vrij van mijn werk, ik heb reiskosten en omkosten gemaakt. Een VVVbon is echt een lachertje. Geef korting op je product en op zijn minst (en nog veel belangrijker) een wel gemeend excuus!

Very friendly!
I made an appointment for a free 3D scan through their online system and due to personal reasons i had to reschedule a few times, this was no problem - i could easily reschedule online. At the appointment i was welcomed friendly with a cup of tea and the dentist who was consulting me was very friendly. She explained thoroughly the procedure and guided what i needed to do step by step. Now i’m waiting for my treatment plan but so far, my first impressions are really good!

Short and smooth appointment
Arrived at the dentist and had to fill out a form. They explained to me all the details of the whole proces. Then they did a scan of my teeth. That was basically it. It was a fast, clear and smooth appointment.

Vriendelijk geholpen
De afspraak was snel gemaakt en ik kon binnen een paar dagen al terecht voor een 3D scan. De afspraak was 10 minuten later dan gepland. Ik werd vriendelijk geholpen en de gehele afspraak duurde ongeveer 20 minuten.

Review
The waiting time was a little bit long. I got helpfull information and the staff was kind.

Bizar slechte communicatie
Ik weet niet of dit de normale gang van zaken is, maar de communicatie is op z'n zachtst gezegd slecht te noemen. Ze communiceren via WhatsApp, SMS email en dan ineens weer telefoon.
Ik moest een IPR behandeling ondergaan voordat ik kon beginnen aan mijn beugels. Dit moest helemaal in Amsterdam, omdat ik anders pas heel veel later met mijn behandeling kon starten. Naar Amsterdam gekomen en bleek bij aankomst er maar één tandarts aan het werk te zijn waardoor de wachttijden uitliepen tot over een uur. Geen informatie gehad over dat het zo sterk uitliep...
Een meisje naast me is zelfs naar huis gestuurd, omdat haar behandeling niet door kon gaan. Ze zou zogenaamd gebeld zijn... niet dus. Ik vind het echt bizar hoe dit te werk gaat en ik mag hopen dat het eindresultaat de irritaties gaan overtreffen. Ik ga nog uitzoeken of ik ergens een klacht kan indienen.

Goede ervaring
Goede ervaring
De afspraak was makkelijk gemaakt, en ook de vragenlijst digitaal invullen verliep snel. In Arnhem werd ik vlot geholpen door vriendelijke medewerkers, die alles tevens duidelijk uitlegden. Onlangs werd ik gebeld door een medewerker nadat het behandelplan gereed was, ook hierbij een prettig gesprek en een duidelijke uitleg. Duidelijke en goede communicatie, oftewel een goede ervaring tot zover.

Risposta di PlusDental
Tot nu toe een top ervaring
Tot nu toe een top ervaring. Duidelijke uitleg over wat ze kunnen doen en bij de tandarts goed geholpen. De wachtmuziek als je belt is het enige minpuntje wat ik me nu kan bedenken.

Risposta di PlusDental
Een 3D scan en een IPR behandeling…
Een 3D scan en een IPR behandeling gehad en tot nu toe echt super blij dat ik deze keus heb gemaakt. De medewerkers die mij hebben behandeld van Plus Dental legde mij alles precies uit wat ik kan verwachte, waren super leuk en vriendelijk, echt top!

Het leek zo mooi…
De intake en uitleg over Plusdental bij de tandarts was prima. 3D scan ging goed en na controle was mijn gebit geschikt voor plusdental. Helaas deed de tandarts waar ik was niet meer mee en moest ik een eind rijden. Echter hiervoor een vergoeding gekregen! Super service.
Na het starten positief verrast. Tanden verplaatsten snel en zag snel resultaat. Echter vanaf stap 6 gaan mijn tanden schever staan, met de beugel in ziet het er top uit, maar zodra ik ze uit doe is het vreselijk. Ene voorstand staat scheef. Na contact op te nemen het advies om vanaf stap 6 nogmaals te starten. Helaas zelfde resultaat en gebruik nu vooral nummer 6 omdat ik niet meer verder wil.
Ik hoop dat ik nu goede service ontvang, we komen tot een oplossing, maar Plus Dental aanbevelen doe ik zeker niet!

Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies! Alles ging verder zoals afspraak!

Prima 1e indruk
Onder de indruk van de eerlijkheid en kundigheid van de tandarts. Legt duidelijk uit wat de stappen zijn. Benieuwd naar t voorstel

Fijne ervaring!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad! De tandarts in kwestie kwam bij mij erg professioneel over en heeft mij direct een aantal dingen uitgelegd! Ik ben zeer te vreden en kijk uit naar het behandelplan

Risposta di PlusDental
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.