Kungsgatan 49, 11157 Stockholm, SE
L'azienda ha risposto
Att använda Pleo har förbättrat den interna hantering av företagsutgifter markant sedan vi började använda tjänsten för c:a 6 månader sedan. Ett speciellt tack måste ges till Jakob som arbetar intensi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Quck and helpful support. Apart from loving Pleo for its user friendliness - especially towards our end users, our employees it also has good support. When the bot could not help it quickly transferr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nu är det svårt att scanna ladda upp kvitton i appen. Det gör att det tar lika lång tid som innan att redovisa kvitton. Har försökt att slänga appen och ladda upp en ny och även att uppsdatera men uta... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Smarta Betalkort för ditt företag. Pleo hanterar era utgifter och utlägg, ni fokuserar på jobbet.
Kungsgatan 49, 11157, Stockholm, Svezia
Helt okej tjänst men väldigt ofta problem att logga in. Återkommande är man utstängd med buggar i inloggningsprocessen, trots att man tar bort cookies, använder flera browser. Ingen information delges heller att det inte funkar och har inte blivit bättre över ett år.

Risposta di Pleo - Sverige
Everything works very well! We get good help when we have questions, and we are very satisfied.
Att avsluta sitt konto är helt omöjligt, och att få tillbaka pengarna som du fört över till dem kan du glömma. Man fastnar i en evighetsloop tills man blir galen och ber dem att behålla pengarna. Vilket de gärna gör och då går det fint att avsluta. Så se till att handla upp pengarna på konto innan du avslutar.

Risposta di Pleo - Sverige
Hej, vi har varit med Pleo i tre år och var jätte nöjda med service och med själva produkten. Stark recomederar de för att de är pålitliga och lyhörda samt profisionella i service! Allt fungerade utmärkt!
Quick reply and swift resolve of my problem. Didn't even take 5 minutes. James De Sousa was also very pleasant :-)
Bokad demo-möte, mycket automatiska meddelanden och AI överallt över hur välkommen jag var och hur trevligt det skulle vara att träffas och påminnelse när mötet närmade. Mötet var en kvart, jag satt själv i Google Meet mötet och väntade … i en kvart. Ingen dök upp. Kommer inte bli kund; man kan lätt identifiera företag som inte har engagerande support utan försöker gömma sig bakom AI, automatik och anonyma e-post adresser. Värdelöst.
Probably a good service but they did not accept my startup wood shop company as a customer without any fprm of explanation except their "internal policies and alignment with Pleo’s current business priorities and risk appetite" as if a small woodworking shop is a high risk engagement for a card holder. I wouldn't have any questions about a principle of not giving a kredit for startups the first months or even year, but just shutting off any engagement whatsoever seems very strange to me.
Pleo's Swedish support team was extremely responsive and professional in handling our support ticket. A huge shoutout to Jozef Brodala, the Senior Fraud & Chargebacks Specialist over at Pleo Technologies!
We had a very informative and productive meeting today. Ebba is always incredibly accommodating, professional, and helpful – thank you so much for that! We are very happy with Pleo as a system; it’s smooth, easy to use, and suits our needs perfectly. Highly recommended!

Risposta di Pleo - Sverige
Jag blev rekommenderad Pleo av en ung medarbetare på en "modern digital" redovisningsbyrå. Det skulle spara massor av tid. Yeah right. Med Pleo skulle jag själv sitta i appen och avgöra vilken typ av kostnad det rört sig om rent bokföringsmässigt vilket tar MASSOR med tid för mig. Pleo tog alltså tid för MIG, istället för min bokförare. Onboarding (och nu offboarding) har tagit TIMMAR för både mig och mina konsulter pga buggar i appen och oskäliga kostnader. Rekommenderar INTE.
Pleo har tidigare nekats som betalkort via appen både hos SJ och Västtrafik. Jag har då försökt få kontakt med någon som kan hjälpa till men det är som att springa in i en betongvägg. Man blir bara snurrad runt av en chat bot. Nu senast blev det nekat på en gruppbeställning från en restaurang och jag har mailat er support( enligt instruktion i mailet om nekande) Där får jag beskedet av Microsoft att domänen för mailet är felaktig. Kan tilläggas att vid samtliga tillfällen har det funnits mer än nog pengar på kortet. Många saker med Pleo är bra men det verkar som att korttet inte har så bra acceptans hos handlare.
Tecknade avtal som skulle vara gratis men sen när jag satte in pengar på kontot det blev jag debiterad 6000 kr omgående Har försökt att få tillbaka dessa och förklarat jag att jag inte har någon användning för deras betaltjänster. Har blivit nekad återbetalning två gånger

Risposta di Pleo - Sverige
Jag har haft en fantastisk upplevelse med Pleo! Deras plattform för hantering av företagsutgifter är både användarvänlig och effektiv. Det har verkligen förenklat vår ekonomihantering och sparat oss mycket tid.
Kundtjänsten är också i toppklass. Jag har haft frågor och fått snabb och hjälpsam respons varje gång. Pleo-teamet är verkligen engagerade i att hjälpa sina kunder och lyssnar på feedback för att ständigt förbättra tjänsten.
Dessutom är det väldigt smidigt med korten, som är lätta att använda och ger oss full kontroll över utgifterna. Jag kan varmt rekommendera Pleo till alla företag som vill ha en effektiv lösning för sina utgifter!

Risposta di Pleo - Sverige
When the bot could not help it quickly transferred over to actual support with Constance on the line we managed to figure out what i was missing in less than 5 minutes. Highly recommend.

Fast and knowledgable
Once you get around the bot the agents are really helpful!

Risposta di Pleo - Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.