Pleo - Danmark Recensioni 175

TrustScore 3 su 5

2,8

Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 København, København N, DK

Absolutely horrible support. It is non-existent, and if the platform worked well, it would have been fine, but the platform has so many issues, so many times where you need to get in touch with suppor... Leggi di più

I had a fraud case that was both stressful and time-sensitive — and Jozef handled it insanely well. From the start, he was sharp, responsive, and clearly knew exactly what he was doing. He not only re... Leggi di più

Når man kommer fra et andet expense system til Pleo bliver man godt nok hurtig glad for integration og intelligens omkring dine udgifter. Du sparer bare en masse tid med Pleo og det er der styrken li... Leggi di più

Jozef and Preethi have been extremely helpful in a fraud case. Insane speed in responses and really gave us the feeling that our case is taken care of. 10/10 customer support - have rarely experienced... Leggi di più

1. Azienda di software
  2. Azienda di software per la contabilità
  3. Servizi per le imprese
  4. Istituto finanziario
  5. Servizio di pagamento
  6. Rivenditore di software

Intelligente firmakort til din virksomhed. Pleo hjælper dig med at spare tid og penge på udgifter, abonnementer, tilbagebetalinger og meget mere.

• Ravnsborg Tværgade 5C, 2200, København, København N, Danimarca

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Fantastisk løsning til alle i…

Fantastisk løsning til alle i virksomheder, NGO´er, organisationer med mere. At man i det offentlige ikke bruger pleo som løsning. Lynhurtig kundeservice, nem løsning der er meget hurtig om at få alt op på app og hjemmeside. Fantastisk produkt alle der har en virksomhed bør overveje - særligt kundeservice hvor jeg aldrig har ventet mere end 3-4 minutter på at løse en kompleks problemstilling

Derudover er fysisk kort og virtuelt kort adskilt, hvilket betyder man ikke skal stresse hvis det virtuelle bliver væk. Det spærres med to klik og så kan man fortsat bruge det fysiske

28 novembre 2023

Pleo er gået i flyverskjul, men har opkrævet penge

Underskrev kontrakt med dem i slutningen af september, de var hurtige til at opkræve pengene, men jeg er endnu ikke kommet i gang, da der er komplet radiotavshed fra dem. Jeg har forsøgt flere gange at rykke og får at vide, at de vil vende tilbage, men de overholder ikke det de lover, og der sker INTET! Under alt kritik at betale for en ydelse, man ikke har adgang til.

18 ottobre 2023

Hej Pernille,

Tak for den konstruktive feedback. Jeg forstår godt din kritik og vi undskylder den sene tilbagemelding og processen I har været igennem. På trods af tavsheden har vores teams arbejdet på løsningen og jeres nye selskaber er nu verificeret og kan administreres via jeres konto.

Jeg rækker ud til dig senere i dag så vi sammen kan planlægge de næste steps.

Vh Nicolai

Teknologisk ok men prissætningen er en ommer

Teknologisk ok men prissætningen er en ommer

God brugbar løsning men prisstrukturen og den mulige rabat man kan opnå er helt i skoven. Har været kunde i mange år og blev telefoniks gjort opmærksom på at nu ville alle deres priser stige.

På den nye prismodel blev jeg tilbudt først 25% rabat men da jeg ifølge sælgeren ikke havde accepteret i tide blev det nu til 10% og skifter alt efter hvilket humør sælgeren er i.

Oprindeligt blev vi også afkrævet et minimum antal brugere som var langt højere end det faktiske antal medarbejdere, kva timelønnede/sæson arbejdere. Dette på trods af vi alligevel ville betale for dem så længe de var på løsningen.

Teknologisk er løsningen udemærket, med kun begrænset antal fejl og mangler, som dækker vores behov men lader til nu at vi skal se os om efter noget andet og står tilbage med en følelse af at PLEO ikke ønsker os som kunde længere baseret på den behandling vi har modtaget af salg.

Se evt outday eller zenergy som alternative løsninger.

11 settembre 2023

Kære Max,

Vi er glade for at høre, at du synes Pleo er en god løsning, og vi sætter lige så stor pris på dig som alle vores andre kunder.

Derfor ærgrer det os at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med overgangen til vores nye prisplaner. Vi bestræber os altid på at yde så god en kundeoplevelse som muligt, og vi beklager, hvis du sidder tilbage med en følelse af, at vores kommunikation ikke har været tydelig nok.

Jeg har sendt dig en email med en invitation til en snak, såfremt du har lyst til at uddybe din feedback. Jeg håber også, at det kan blive startskuddet til at genoprette lidt af den tillid, vi muligvis har mistet.

Søren

Pleo har lettet mit daglige job

Pleo har lettet mit daglige job, vi er 160 medarbejdere, som tidligere skulle dele kontanter
Kassen stemte ALDRIG
Nu er alle ansvarlig for deres forbrug, samtidig er jeg sluppet af med administrationen, den er flyttet til økonomi afdelingen!
Dejligt

6 settembre 2023

Generelt godt virkende app., men dårlig kundeservice 👎👎

Har brugt Pleo i snart 1/2 år og generelt er det en god virkende app., men når den ikke performer og fejler er det tidskrævende og umuligt at få det rettet.
Umuligt at få fat i kundeservice og snakke med en person, så der bruges timevis på chat og e-mails frem og tilbage, som kunne overstås på en kort 5 minutters samtale. Så reel extremt dårlig kundeservice for brugerne 👎
Jeg opgav simpelthen til sidst, så fejlen består stadig efter en måned.
Men igen godt virkende i forhold til gamle dage med rejseregnskaber med gennemslagspapir, og som skulle sendes hjem fra udlandet.
Og nej, jeg gider ikke at skrive igen igen og spilde mere tid på at forklarer problemet med en ny medarbejdere igen, så spar mig for at jeg kan skrive til en ny e-mail.

20 luglio 2023

Pleo var let at bruge og hurtigt at…

Pleo var let at bruge og hurtigt at oprette da jeg pludselig stod i en situation hvor jeg skulle bruge et nyt firmakort.

11 agosto 2022

Risposta di Pleo - Danmark

We're thrilled to hear that you had a fantastic experience with our Pleo. Your satisfaction is our top priority!

Super integration og simpelt interface

Du sparer bare en masse tid med Pleo og det er der styrken ligger. Appen til din smartphone virker fremragende og har et simpelt interface.

28 aprile 2023

Pas på dine penge forsvinder!!!

Det virker smart i starten men det er indtil man bruger det flittigt og så bliver det et h e l v e d e at være i!!!
Du kan ikke længere få dansk support!
De er ekstremt langsomme til at rette op på fejl.

Jeg har nu overført fra min privatkonto til min firma pleo men pengene kommer aldrig frem. Altså er de låst hos Pleo nu siden Januar og de holder dem gidsel og siger jeg har fået dem igen men jeg har aldrig set skyggen af mine penge. De siger jeg ikke må overføre fra den ene bank fordi de ikke kan godkende overførslerne!??? Jeg har overført til hele verdenen med den bank uden problemer!???
Nu har jeg så overført store beløb fra min private bank i dk til Pleo, så jeg kan betale mine regninger... MEN så har de igen tilbageholdt mine penge i snart en måned... Det er utrolig idiotisk system.

Det værste er deres sammenkobling med Billy og Pleo samarbejdet. Det har ødelagt hele den orden der var på regnskabet, så min revisor nu skal bruge dage på at rette op på det igen.

Igen ser det smart ud og virker logisk når man lige går igang men når man så har brugt det i nogle år og har fundet alle fejlene, så ville jeg holde mig laaaangt fra dem nu. Især når de hverken har telefonsupport eller agerer særlig hurtigt samt har langsom svartid på chatten. Øv for en oplevelse at en virksomhed låser tusindevis af kroner, så jeg ikke kan betale mine regninger til tiden samtidig med at de lader som om pengene er tilbageført når ikke de er modtaget i over 4 mdr!!! Lige pt. ligner det tyveri ved højlys dag!

1 gennaio 2023

Hej Mark,

Jeg er ked af at høre, du har haft så dårlig en oplevelse med Pleo. Vi forsøger altid at yde den bedst tænkelige kundeoplevelse, men det lyder som om, vi ikke har levet op til vores egne forventninger i dit tilfælde. Jeg kan dog forsikre dig om, at dine penge ikke er låst i Pleo eller holdt som gidsel.

Jeg har sendt dig en email, så vi kan tage en snak på dansk og sørge for, at udfordringerne bliver løst så hurtigt som muligt.

Jeg håber at høre fra dig.

Søren

Blevet besværligt og tager oseaner af tid...

Fantastisk ide, men giver utrolig mange problemer.
Jeg bruger Pleo ifb. med mit arbejde, men jeg oplever desværre at noget som skulle være let og simpel bliver besværligt og tager oseaner af tid.
Det er nu en uge siden jeg henvendte mig første gang og det er ikke muligt at få hjælp til at eksportere mine bilag over i vores rengskabsprogram. Jeg har henvendt mig mange gange og hver gang bliver jeg bedt om at følge deres vejleding som er ens fra sidste gang, men ikke virker. Det er kun muligt at skrive til Pleo, svar tiden er lang og de kan ikke hjælpe mig på skrift. Det føles som en umulig opgave at komme igennem og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg håber at det er muligt at modtage en opringning ved at skrive her.

29 marzo 2023

Risposta di Pleo - Danmark

Jeg er oprigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Pleo.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige kundeoplevelse, men det lyder som om, vi ikke har levet op til vores egne forventninger i dit tilfælde. Det beklager jeg. Kan du mon kontakte mig på soeren@pleo.io?

Så skal jeg forsøge at hjælpe dig, så godt jeg kan.

Søren

Skræmmende nemt at sætte op

Skræmmende nemt at sætte op! Hold nu fast, hvor gør I mange ting rigtigt; super lækker platform og alt er nemt og brugervenligt.

Eneste minus er uklarhed ift. hvornår man er tilmeldt et abonnement, og hvornår man ikke er. Det bliver en slags ufrivillig tilmelding. Men I er over 4,5 stjerner, og så runder man jo op 😉

4 dicembre 2022

Kære Søren,

Tusind tak for dine meget pæne ord - og for at runde op :)
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Pleo og finder det brugervenligt.

Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne dele, hvordan vi kunne gøre det bedre ift. tilmelding af abonnement. Du kan skrive direkte til soeren@pleo.io.

Et sted uden kundeservice

Ja, vi står i den situation, at vi skal have hjælp. Dette skyldes forskellige ting i virksomheden, og nu her en uge efter start på udfordringerne for os, er at vi stadig ikke er kommet en millimeter nærmere en afklaring eller løsning på problemstillingen. Vi er som lille virksomhed afhængig af at tingene kan løses hurtigt så man kan komme videre med sine ting, men ja, når man skal bruge timer på noget man burde kunne klare over en telefon, forholdsvis hurtigt og nemt, ja så er det ikke tilfældet her. Vi har forsøgt via chat/mail og ja opkald, men hver gang render man hovedet mod en mur af en ikke eksisterende kundeservice.

Selvom vi er en lille virksomhed, så kan vi godt finde ud af at skrive hvornår folk kan møde op i vores forrentning/kontor og hvornår vores telefontider er. Det står klart og tydeligt på vores hjemmeside, da vi lever af vores kunder.

Hos Pleo er der ingen tidspunkter på hvornår deres livechat er åben, hvornår deres telefon er åben. Det virker fuldkommen som om, at de ikke vil yde nogen som helst former for kundeservice, og virker ja, langt fra professionelt. Her ser det ud til at man lever af sin volumen, og derefter ja, lader kundeservicen sejle fuldkommen.

28 settembre 2022

Hej,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt og kundeservice Det kan vi selvfølgelig gøre bedre.

I har været i kontakt med vores kundeservice for at løse jeres udfordringer grundet jeres kort. Det skal vi have fundet en løsning på, så vi rækker ud til jer i dag. Du kan også række ud til Jacob direkte på jacob.schioldan@pleo.io

Med venlig hilsen,

Team Pleo

Cluster f... - systemet er nede i to uger

Grundet sikkerheds opdatering kan kortene ikke bruges. Alle online bokkede betalinger afvises. Dette er et CLusterfuck af rang for en en løsning der skal smidiggøre online betalinger for brugeren. Tag Jer sammen!

25 luglio 2022

Risposta di Pleo - Danmark

Hello, we're very sorry to hear that you've had a bad experience with Pleo. Could you reach out to stefan.christensen@pleo.io so we can investigate and solve this issue as soon as possible?