Jeg solgte et lille samling skylanders figurer til dem, det var nemt og smooth handel. Fik bud relativt hurtig, og så sendte de bare en QR kode jeg ku få scannet på pakkeshop, så jeg behøvede ikke a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rigtig god oplevelse med Playshop.dk. Jeg kontaktede dem angående salg af en større samling Nintendo-spil og konsoller, og hele processen har været nem og lige til. God og hurtig kommunikation, e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super positiv oplevelse at handle med Nicklas. Jeg sendte en mail med billeder af nogle konsoller, spil mm jeg ville sælge og fik tilbudt en fair pris. Han sendte ovenikøbet fragtlabel - det kunne i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
5/5 både på service og reklamation. Jeg købte en adapter til min SNES, men oplevede kun blå skærm. Jeg tog derfor fat i Playshop, og de var hurtige til at vende retur. Efter råd og vejledn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Playshop.dk er en dansk webshop fyldt med spil, konsoller og tilbehør til en lang række af de nyeste konsoller samt retro-konsoller. Vi har altid nye varer på vej hjem, og udvider vores udvalg løbende. - Dansk onlinebutik - Dansk lager - 24 måneders reklamationsret på alle køb - 1-2 dages levering
Ved Skoven, 8541, Skødstrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
God pris.
Vildt hurtigt levering - bestilte torsdag eftermiddag og fik det leveret dagen efter.

Risposta di playshop.dk
jeg er dybt overrasket over kvaliteten, og hurtig levering. det hele er meget positivt. jeg havde bestilt en strømstik til en playstation 2 slim, og den ser helt ny ud, og jeg opdagede at det var en ekstra overraskelse i min pakke. der lå en lille pose Haribo vingummi bamser, det er virkelig sødt af dem

Risposta di playshop.dk
Hej har købt en pre owned Wii og den fungerede også fint den først uges tid. Men nu er den helt galt, kan ikke styre personen i spillet og den laver nogen underlige ting uden at jeg beder om det. Kunne godt tænke mig at få det byttet. Og det fik jeg også, kan kun sige at det er en helt enestående service de har, kan kun anbefale firmaet. Og så viser det sig at det faktisk var et spil det var galt med, tja sådan kan man blive kloger.
Hilsen Karl

Risposta di playshop.dk
Jeg bestilte et brugt nintendo wii rat og det jeg fik var skinnende rent og helt som nyt. Jeg bestilte også et brugt spil, som også var i perfekt stand. Derudover var der en lille pose vingummibamser med i pakken, hvilket var super hyggeligt.
Det eneste negative jeg kan sige er, at PostNord bliver brugt til at fragte forsendelserne. Det føler jeg mig altid utryg ved, da PostNord er super dygtige til at smide alt hvad jeg bestiller væk, med en masse bureaukrati til følge. Hvis der blev brugt GLS eller et andet pålideligt fragtfirma, ville der ikke være noget at sætte en finger på.

Super pris - hurtig levering
Bestilte et par snes controllere - dagen efter var de fremme. Det kan ikke gøres bedre, derfor den varmeste anbefaling herfra.

Risposta di playshop.dk
Meget hurtig levering og så fik vi en lille pose vingummier med:-) mere end tilfreds!!

Risposta di playshop.dk
Jeg købte en Wii samt et spil og nogle remotes.
Da min pakke kom dagen efter, var Wii'en desværre defekt, en skade som højt sandsynligvis kom under forsendelsen. Det kan jo ske med ældre konsoller.
Skrev en mail til kundeservice, 48 timer efter havde jeg en ny Wii på mit dørtrin. Hurtig og kompetent kundeservice. Kan kun anbefales
Mvh Alexander

Fremragende service.
Jeg skulle anskaffe en masse Wii-udstyr til ungerne på SFO'en, og skrev derfor frem og tilbage med Playshop om guidening ift. hvad jeg havde brug for.
Der kom hurtige svar med kompetente forslag, og vi klarede bestillingen pr. mail. Tingene var pakket før den sidste mail var sendt og jeg modtog det hele den følgende hverdag.
Kæmpe anbefalinger herfra!

Risposta di playshop.dk
Har købt en HDMI adapter til min gamle PS2 hos Playshop.dk. Fik varen lynhurtigt med posten. Desværre kunne jeg ikke få den til at virke efter modtagelsen og skrev til dem. Fik lynhurtigt svar fra en super flink og dygtig medarbejder og har nu fået løst problemet til stor glæde for alle. Stor ros til Nicklas for virkelig god og meget imødekommende support. Jeg kan kun anbefale dette firma, hvis du mangler ting/dele til din spilkonsol!

Risposta di playshop.dk
Jeg modtog mine 2 SNES controllere under et døgn efter de var bestilt, og så tilmed med en pose guldbamser. Har intet at klage over :)

Risposta di playshop.dk
Super hurtig leverancer. Også med vingummibamser ekstra i pakken. De var pakket rigtig forsvarligt ind. Tak

Risposta di playshop.dk
Jeg ringede og skulle spørge om noget torsdag 13:15 Skulle høre om det jeg ville bestille virker til min spillemaskine og det gjorde det så jeg fik det bestilt med det samme bestillingen landet i min indkøbskurv klokken 13.22 Pakken var allerede klar dagen efter 10:42 Det er godt nok hurtig levering
Og ekstrem rare kundeservice og meget god kundeservice jeg har aldrig oplevet bedre kundeservice han var meget god til at forklare da jeg spurgte og det var rigtig glad for klart ikke sidste gang at jeg handler hos denne hjemmeside vil altid gøre det igen for kan godt lige hurtig levering hurtig levering det er der i hvert fald når det tager under 21Timer og et kvarter senere Fik jeg en SMS’e med at min pakke var klar til afhentning Så det er meget god kundeservice og det er meget rart snakket om meget nemme at få fat på Flinke og hjælpsomme meget god kundeservice

Risposta di playshop.dk
Fuldstændig fantastisk service! Bestilte et spil til fødselsdag lidt for sent men spillet kom dagen efter jeg havde bestilt! Det ikke sidste gang jeg handler der.

Risposta di playshop.dk
Fuldstændig vanvittig god service, hvor alt kommer flot indpakket (selvom det er brugte), og da der var det mindste med en controller, blev alt løst bedre, end jeg i min vildeste fantasi kunne havde forestillet mig.

Risposta di playshop.dk
Bestilte igår, modtog i dag. fantastisk service, tak :)

Risposta di playshop.dk
Jeg kan se de gode anmeldelser ikke omhandler returning af spil, hvilket var mit tilfælde.
Jeg glemmer aldrig den Respektløse behandling jeg fik af ejeren fra playshop, som er selvsagt samme person som kommentere på opslagene. Det omhandlede nogle wii spil jeg fik returneret, da de ikke virkede i den wii jeg også havde købt. Så vi vidste ikke om det var spillene eller om det var wii 'en der var noget galt med. Han virker jo først venlig som jeg kan se de fleste også har bemærket og han sendte en ny test wii, så jeg kunne teste om det var spillene eller wii'en. Men spillede virkede fortsat ikke og jeg rerurnede dem og der startede mareridtet hvor playshop viste hvem de egentlig er bag denne falske facade. De spil jeg havde købt hos dem, sagde de at de ikke ville godtage/modtage fordi de anklagede mig og sagde det jeg har sendt dem ikke er de spil de har sendt mig. Jeg er fuldstændig i chock og forstår ikke hvad de bilder sig ind??????? De siger at de spil jeg har sendt dem er brugt, selvom det var præcis det jeg købte fra dem nemlig i brugt stand!!! De påstod at jeg har sendt dem en kopi af andre spil og jeg er fortsat indtil i dag endnu ikke kommet mig over chokket. De virkede ellers søde til at starte med men pas på, ligeså snart deres plan om at hustle penge og beskylde kunde for at sende andre spil retur viser de deres sande ansigt.
Så ja ja de sendte jo også hurtigt en wii til mig og virkede venlige. Osv. Men ligeså de modtog spillene retur påstod de at det aldrig er spil de har solgt mig. selvom det var præcis hvad de havde sendt plus i samme stand. Det hele fremgår også på kvitteringen. Vi kunne som sagt ikke engang bruge dem da spillene som nævnt ikke fungerede.
Men bare det at de som sælgere beskyldte mig for noget der ikke engang passede er virkelig langt ude. for så at ejeren af playshop lægger på i hovedet på mig og siger " godt forsøgt" for igen at indirekte beskylde mig for at sende noget de påstår de ikke har solgt mig når jeg præcis har sendt dem det de sendte til mig med posten.....
måske et Salgs trick de bruger for at komme af med meget dårlige ubrugte spil og tjene penge på det ? Og når kunden opdager spillene ikke virker og returnere dem, lader de som om at det ikke er nogle spil de har sendt for så få kunden til at fremstå som en der har returneret andre spil????? Jeg prøver at finde logikken. Men det er virkelig svært. Jeg har aldrig nogensinde som kunde i mit liv oplevet noget lignende. Det er så sindssygt . Indtil den dag i dag forstår jeg det ikke og kommer heller aldrig til det.

Risposta di playshop.dk
Købte en Wii hos Playshop. En enkelt komponent fungerede ikke, så Playshop leverede - uden beregning og uden behov for returnering af det defekte udstyr - erstatningsudstyr. En sådan tillidsfuld tilgang til sine kunder er ganske enkelt eksemplarisk.

Risposta di playshop.dk
Fantastisk service! Mine bestillinger er alle kommet hurtigt, og alt har været i super stand. Ved spørgsmål er de både hurtige til at svare og tydeligvis ved de rigtig meget om alt spil relateret. Fantastisk sted der har mine varmeste anbefalinger.

Risposta di playshop.dk
Super hurtig levering, samt mega god service!
De ringede ud for at spørge om jeg kunne tænke mig at afhente min bestilling, for at det kunne nåes før jul. De er placeret tæt ved Aarhus hvor jeg bor, så ville de gøre den klar til afhentning så jeg kunne hente den på dagen. Jeg havde bestilt min ordre efter kl. 15. D. 20., så det ville ikke kunne have nået at komme med posten før jul.

Risposta di playshop.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.