Professionelle og venlige. Både Liselotte og de to medicinstuderende, der hjalp. Effektiv behandling mod keloid. Er meget glad for mit besøg i klinikken, kan klart anbefales.

En virkelig dygtig og effektivt udført hudoperation i et sted, hvor der ikke er meget hud at “trække” på. Liselotte Sabroe er meget sød og empatisk. Ligeså personalet. Alt var vel tilrettelagt i he... Leggi di più

Lise-Lotte er utrolig dygtig, professionel og samtidig så varm og omsorgsfuld, at man føler sig helt rolig gennem hele forløbet. Hun tager sig virkelig tid til at lytte, forklare og sikre, at man... Leggi di più

1. Chirurgo plastico

Plastikkirurgen.dk er en seriøs klinik med høj faglighed som tilbyder kosmetisk plastikkirurgi (brystoperationer, øjenlåg, læbeløft, liposuction, gynækomasti, facelift, halsløft, lipofilling, maveplastik) samt almen plastikkirurgi (hudcancer, ar korrektion) og rekonstruktioner. Herudover tilbydes flere forskellige anti age behandlinger som ex. botox og filler behandlinger

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Superfin oplevelse

Jeg skulle bare have fjernet en lille knude på håndryggen, men oplevede at blive taget alvorligt. Behandlingen var professionel, kompetent og meget venlig. Det var på alle måder en god oplevelse. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

25 ottobre 2023

Professionelt

Venlig modtagelse i receptionen
Professionelt arbejde af kirurgen og venlig stemning ved operationen

25 ottobre 2023

Jeg fik fjernet 2 modermærker

Jeg fik fjernet 2 modermærker. Helt fra starten fik jeg d en bedste service, alle var bare så søde og behagelige. Og det hele tog ikke særlig lang tid. Hvis jeg skal have lavet andet er det her jeg vil have det gjort. Kompetente og dygtig personale.

31 ottobre 2023

Det var en meget positiv oplevelse lige…

Det var en meget positiv oplevelse lige fra start til slut. Både sekretæren, plastikkirurgen og sygeplejersken var meget kompetente og man følte sig hele vejen i gode og rolige hænder. Jeg giver dem min bedste anbefaling.

11 ottobre 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, kan klart anbefales. Meget professionel og samtidig snaksagelig og god til at håndtere nervøsitet. Også rigtig godt informationsniveau omkring håndtering af ar mv.

7 settembre 2023

Meget behagelig klinik

Meget behagelig og professionel klinik at komme til. Personalet er rolige og fortæller hele vejen igennem forløbet hvad der skal ske, hvad de gør og hvordan jeg skal forholde mig til efterfølgende forløb.

7 settembre 2023

Tryghed og professionalisme

Personalet var søde og imødekommende, og der blev givet en omfattende guide og forklaring om proceduren og efterpleje. Tryghed og professionalisme var tydelig gennem hele forløbet, og resultatet ser ud til at blive pænt. Anbefales!

12 settembre 2023

Super dygtige og hjælpsomt personale!

Super dygtige, imødekommende og hjælpsomt personale. De er gode til at informere og guide en igennem ens proces. De svarer på spørgsmål så det er til at forstå og derfor går man der fra med en rigtig god fornemmelse i maven.

6 settembre 2023

Professionel personale

Venlig og hjælpsom personale. Jeg fik fjernet en knude på benet, og operationen gik upåklageligt. Liselotte fortalte hvad hun gjorde, gennem det hele og besvarede alle mine spørgsmål. Arret er helet fint, og som det skal. Jeg kan varmt anbefale klinikken.

3 luglio 2023

Efter henvisning fra min læge

Efter henvisning fra min læge, valgte jeg Liselotte. Jeg skulle have fjernet, en lille knude, tæt ved mit øje. Det gik hurtigt og smertefrit. Jeg var hele tiden, med på hvad hun lavede.
Hun var meget god til at sætte ord på hvad der foregik.
Meget profesionelle.

31 maggio 2023