Professionelle og venlige. Både Liselotte og de to medicinstuderende, der hjalp. Effektiv behandling mod keloid. Er meget glad for mit besøg i klinikken, kan klart anbefales.

En virkelig dygtig og effektivt udført hudoperation i et sted, hvor der ikke er meget hud at “trække” på. Liselotte Sabroe er meget sød og empatisk. Ligeså personalet. Alt var vel tilrettelagt i he... Leggi di più

Lise-Lotte er utrolig dygtig, professionel og samtidig så varm og omsorgsfuld, at man føler sig helt rolig gennem hele forløbet. Hun tager sig virkelig tid til at lytte, forklare og sikre, at man... Leggi di più

1. Chirurgo plastico

Plastikkirurgen.dk er en seriøs klinik med høj faglighed som tilbyder kosmetisk plastikkirurgi (brystoperationer, øjenlåg, læbeløft, liposuction, gynækomasti, facelift, halsløft, lipofilling, maveplastik) samt almen plastikkirurgi (hudcancer, ar korrektion) og rekonstruktioner. Herudover tilbydes flere forskellige anti age behandlinger som ex. botox og filler behandlinger

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Professionel tilgang …

Professionel tilgang med god information hele vejen gennem indgrebet og senere ved fjernelse af sting, både af assistenterne og Liselotte. Samlet set en god og tryg oplevelse

24 luglio 2024

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse. Generelt er klinikken meget professionelle og venlige. Jeg var lidt nervøs da det var min første gang jeg skulle have sting, men Lise arbejder så hurtigt at der intet er at være nervøs for. Super godt.

5 giugno 2024

Klar kommunikation og høj faglighed

Liselotte udstråler stor kompetence, og hun tager sig tid til grundig kommunikation i løbet af operationen. Det skaber tillid og man føler sig i trygge hænder. Og hendes høje faglighed sikrede mig et godt resultat. Også roser til de venlige medarbejdere. Tak!

4 aprile 2024

Removal of mole from tricky area

I had to remove a mole that was close to my ankle. In this area, the skin doesn't have much elasticity so I would have a scar. I must say I'm very impressed, it's healing quite nicely and I never had any pain. Everyone I came in contact with was very nice and considerate. I highly recommend it.

10 gennaio 2024

Skuffet over resultat

Lad være med at diskutere resultatet af indgrebet, du får aldrig ret.
Mine forventninger til øjenlågsoperationen blev ikke indfriet, og mine oplysninger/observationer ved 3-måneders tjek (som jeg selv skulle bede om ) blev bare fejet af bordet.
Venstre øjenlåg er ok, men højre har skævt ar og fedtvæv (prøvede at bilde mig ind, det var lymfe). Der er også gener daglig på det højre.
Fik at vide, det var min egen skyld, fordi jeg ikke kunne ligge stille nok ved operationen. Men hvem kan det, når man pludselig midt i det hele får presset en finger i øjet. Indrømmet, jeg er skrækslagen, når nogen rør mine øjne (ikke øjenlåg), men det vidste hun.
Jeg kunne bare have bestilt et øjenbrynsløft i stedet for, det var meget bedre, sagde hun. Men det er selvfølgelig også dyrere.
Så resultatet kunne/ville hun ikke gøre noget ved.
Der har også været en del aflysninger/annullationer fra klinikkens side.
Sødt personale.

14 settembre 2023