Det er så flot et print - glansfuldt og flotte farver. Så er det dejligt, at de ikke bliver rullet sammen under forsendelsen. Hurtig levering. Ganske enkelt bare perfekt det hele.
Flotte plakater til en pris hvor jeg, som førtidspensionist, har råd til at få fornyet hjemmet. God service og med fin håndskrevet seddel i pakken, hvilket også gør det mere personligt. Ikke sidste g... Leggi di più
Et flot og stort udvalg af en masse flotte og stilrene plaktater til enhver smag. En overkommelig hjemmeside med masser af inspiration til en væg fyldt med smukke og inspirerende plakater, som passer... Leggi di più
Desværre en dårlig kvalitet på både tryk og papir. Ligner lidt at de er lavet på en almindelig kopimaskine. Nogle af plakaterne var krøllede i siderne og hjørnerne, på trods af, at de var pakke... Leggi di più
Hos Plakatstore finder du et bredt udvalg af motiver fra både klassiske og nye kunstnere. Vi har tilmed nogle af markedets billigste priser, mens kvaliteten er i top. Vi har tanke på naturen i vores produktion og forsendelse. Vores plakater bliver trykt i Danmark på FSC® Certificeret papir, som kommer fra genbrug eller skovbrug, hvor der ikke bliver fældet mere træ end der reproduceres. Desuden klimakompenserer vi vores forsendelser. Find dine nye favoritplakater i vores udvalg i dag.
Engvej 8, 8543, Hornslet, Danimarca
- info@plakatstore.dk
- plakatstore.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Flot print - hurtig levering.

Det gik hurtigt
Det gik hurtigt, produktet mere end levede op til vores forventninger, kvaliteten helt i top. Information vedr. Levering ligeledes overskueligt.
Meget positiv oplevelse
Både god pris og kvalitet. Og hurtig levering! Kunne sagtens finde på at bestille herfra igen.

Risposta di Plakatstore
Plakaterne levede fuldstændig op til…
Plakaterne levede fuldstændig op til det på billederne og var i rigtig god kvalitet. Pakken blev sendt og leveret hurtigt og var pakket forsvarligt
Håbløs og i strid mod mod god etik
Indtil videre håbløs oplevelse.
Plakat store holder sig ikke til loven.
Loven siger klart og tydeligt, at penge først må trækkes fra en kundes konto når varen afsendes.. Jeg kan konstatere, at pengene har de trukket, men intet er afsendt.
Jeg har kontaktet kundeservice uden svar. 7 dage er nu gået siden bestilling og intet er hørt
"Hvis en erhvervsdrivende trækker beløbet før afsendelsestidspunktet, og der ikke udtrykkeligt er aftalt forudbetaling, kan der efter Forbrugerombudsmandens opfattelse være tale om en overtrædelse af markedsføringslovens § 1 om god markedsføringsskik."

Ingen ordrebekræftelse
Ingen ordrebekræftelse
Jeg bestilte 3 plakater mandag aften. Men jeg har ikke fået en ordrebekræftelse. Skrev til kundeservice for at høre om det var sket en fejl - om der måske var fejl i den indtastede mailadresse. Men har ikke modtaget svar. Pengene er trukket fra min konto. Det føles meget utrygt.
Opdatering på jeres svar: I skriver jeg aldrig har mailet til jer. Det passer simpelthen ikke. Jeg har sendt to mails til den oplyste mailadresse uden at modtage svar. Jeg skriver endda at det måske nok er mig selv der har lavet en fejl i første omgang.. men I svarer ikke. Nu har jeg sendt en ny mail til jer - til samme mailadresse, som de to andre mailadresser er sendt til.

Risposta di Plakatstore
Beskidt, foldet plakat og ingen svar fra kundeservice
Jeg bestilte en plakat til min kæreste og da den kom frem, i en papkasse i fin stand, var plakaten både beskidt og foldet. Det var dermed ikke engang noget som skete under levering. Derfor skrev jeg til deres kundeservice for over en måned siden og har endnu ikke hørt noget.

Risposta di Plakatstore
Plakat Store.Købte en plakat af dette firma
PLAKAT STORE
Købte en plakat af dette firma. De sagde at de ville sende den med Dao dagen efter.
Det skete bare ikke. Kun en streg kode blev det til ! Jeg rykkede flere gange. Men modtog bare en refundering på beløbet, plus en lang sentimental smøre om at jeg ikke havde respekt for en lille butik, og at de iøvrigt LUKKER og bla, bla.
Hør her, jeg købet en vare af jer, og forventer bare at i holder det i lover. I kunne bare have sendt en mail og forklaret.
SÅ…LAD VÆRE MED AT BENYTTE DETTE FIRMA!!!!

Risposta di Plakatstore
Nu har jeg flere gange forsøgt at komme…
Nu har jeg flere gange forsøgt at komme igennem til jer uden held..
Mail adressen er der ingen svar på og når man ringer til det telefon nr der står her på trustpilot så kommer man igennem til en privatperson der intet har noget med plakater at gøre..
Men der plejer at komme en reaktion når man laver en anmeldelse herinde.. 🙂
Det er åbenbart den eneste mulighed for kontakt for den slags firmaer..
Processen omkring levering fungerer…
Processen omkring levering fungerer ikke særlig godt. Bestilt dag 1 og levering dag 8. 5 dage uden lyd. Og der sker først noget, da jeg tager fat i kundeservice. Og plakaten kommer endda hele vejen fra.....Sønderjylland.
Please do not support this brand!!
Please do not support this brand!!
It says on the company website that the delivery time is 1-4 days, but honestly it took more than 2 weeks to have my order delivered (if I hadn't kindly pushed them, I doubt whether I would have ever received my parcel).
When I started to get concerned of the missing delivery, I realized there was no tracking code on the order confirmation, so it was an actual IMPOSSIBILITY to follow where the parcel goes. I asked my local Kiosk too if they had received any parcel lately, but they had no clue of the ordered item although I had ticked them as an alternative "levereringsmetode".
The company didn't respond to my e-mail, and it was impossible to find any legit phone number on their official channels. Their recent feedbacks on Trustpilot seemed to be extremely negative, too, and they didn't seem to respond to their customers' public complaints on social media posts either. I also doubt whether the address (Produktionsvej 1 in Glostrup) is legit either, since according to Google there is no company called Plakatstore based in this address. Instead, another similar-looking "plakatstore" seems to be based in Produktionsvej 12, perhaps these two companies are somehow connected?? (Edit: According to their Trustpilot profile they are located in Aalborg. Why you, Plakatstore, keep misleading your customers in this way?)
Anyhow, I finally got my order "delivered" behind my apartment door, on the corridor, without any name, address, tracking code, company name, return policy info, etc. It was just a blank parcel, the poster and frame wrapped inside a home-made bubble wrap-cardboard thingy. There was no e-mail confirmation sent of the delivered order, either (only a weird phone number had tried to reach me a couple of times, I assume it was them). All of this felt really shady.
Honestly I have never been this stressed in my life when placing an order online, since the whole brand communication style (responding selectively/not at all to customer mails/messages/reviews, having missing/incorrect info on their website/socials, contacting their customers only by phone call, etc.) gives me strong scam vibes. Before getting my parcel I actually contacted my bank to request a card dispute, since after reading about other people's similar experiences online I was convinced that I had been scammed, too.
My theory is the company owners deliver the parcels either by themselves or via an unofficial courier, so that they can make more money from the "delivery costs" payed by the clueless customers. They probably avoid sending mails/updates in "black and white" so that it's harder for the customer to document they are doing wrong.
This is extremely rude. Plakatstore, you're underestimating and humiliating your customers! People are not as simple and clueless as you might think.