Virkelig lækker kaffe og god service. En super dejlig forretning, med et vigtigt formål, at få flere med synsnedsættelse i arbejde. Kan kun anbefale dem.
Professionel, nærværende og kompetent oplevelse fra start til slut. Vi har til Lindevang købt en ny kaffemaskine af mærket Animo. Blindcoffee yder en personlig service, overholder aftaler og følger... Leggi di più
Jeg har fra Blindestokken Espresso blev introduceret i først COOP 365, siden i Lidl glædet mig over denne dejlige kaffe, som er økologisk og rainforest alliance certificeret. Og støtter et godt form... Leggi di più
Jeg har bestilt to forskellige poser hele bønner d.18 januar og fik dem allerede leveret d.20 januar, mega fedt! Jeg kunne endda dufte kaffen igennem alt leverings indpakningen. Ved siden af dette sma... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Virkelig lækker kaffe og god service
Professionel og nærværende service
Blindcoffee yder en personlig service, overholder aftaler og følger op.
Stor anbefaling.
Har smagt halv lugten vand der smagte…
Har smagt halv lunkent vand der smagte bedre og var mere varmt.
Certificeringerne, der forsvandt
Jeg har fra Blindestokken Espresso blev introduceret i først COOP 365, siden i Lidl glædet mig over denne dejlige kaffe, som er økologisk og rainforest alliance certificeret. Og støtter et godt formål.
Nu er kaffen forsvundet fra Lidl, men efter nogen søgning fandt jeg den hos Meny i Roskilde. Nu bor jeg bestemt ikke om hjørnet, så jeg købte ind til et større lager.
Til min overraskelse er kaffen nu hverken økologisk eller rainforest certificeret længere. Jeg har ikke tidligere oplevet, at en vare på denne måde radikalt ændrer egenskaber uden også at ændre navn. Det har svækket min tillid til Blind Coffee.
Rigtig fin kaffe
Jeg synes I gør et fantastisk arbejde…
Jeg synes I gør et fantastisk arbejde og jeg kan godt lide jeres kaffe ☕️
Hurtig levering og fantastisk kaffe
Hurtig levering og fantastisk kaffe. Har også bestilt kaffe herfra som julegave - så gør man noget det er dobbelt godt :) Jeg kan anbefale Blindcoffee!
Virkelig gode kaffebønner
Virkelig gode kaffebønner. Hurtig levering og rar service!
Virkelig god kaffe fra en virksomhed…
Virkelig god kaffe fra en virksomhed med et godt værdigrundlag.
God kundeservice og hurtig levering til…
God kundeservice og hurtig levering til døren. Tak for god kaffe.
Dejlig kaffe
Dejlig kaffe, med ærbart formål :) tak til jer for det fine arbejde i laver.
Alt er lige som det skal være
Alt er lige som det skal være, fantastisk kaffe
Lækker kaffe og hurtig levering
Lækker kaffe og hurtig levering. Det eneste hjemmesiden mangler er dog mobilepay betaling :)
En varm anbefaling
God kaffe og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale kaffe fra Blind Coffee!
Så fedt et Koncept
Så fedt et Koncept. Jeg tænkte jeg gerne ville støtte jer, så jeg købte en pose kaffe i Lidl Espresso hele bønner, desværre smagte de ikke særligt godt, ved ikke om det er fordi det er en serie kun til Lidl og Coop så det er mere privat label. Men fedt koncept og tænker jeres andre bønner smager bedre, bare ærgeligt at købe nogle bønner til 60 kr som nok desværre bare ryger ud.
Hurtig levering og god kaffe
Fantastisk oplevelse
Rigtig god kaffe og the, hurtig levering og altid god service. Det er skønt at få helt nyristet kaffe ind af døren. Derudover støttes en god sag. Kaffen og theen er prisen værd, så mine kaffebønner er udskiftet med kaffebønner fra blind coffee fremover.
Den eneste kaffe jeg køber fra nu af!
Den eneste kaffe jeg køber fra nu af!
Kaffen smager fantastisk og jeg har ikke før stødt på kaffebønner som er så smagfulde og så til den pris.
Derudover er initiativet bag ved vildt vigtigt at støtte og få på agendaen - så det er en no brainer, at jeg skal blive ved at købe fra Blind Coffee :-)