Amager. Gode pizzaer (jeg fik meat),men en pris på 135 forventer jeg bedre råvarer. pomfritterne var kedelige og over saltede, men der var rigeligt af dem, hvilket var et plus. Hele personalet v... Leggi di più

Altid gode service med smil og gerne en joke eller to. Maden smager fantastisk, både pasta og pizza. Har fået mad herfra mange gange efterhånden, kommer helt sikkert igen 😊

At man gider ulejlige publikum med så totalt ligegyldige pizzaer er et kæmpe mysterium. Hentede 4 styks i dag (tre forskellige, så der var mulighed for at ramme plet) på Vesterbrogade. Ventetid een ti... Leggi di più

Rigtig lækker pizza og Danmarks bedste pomfritter 10 ud af 10 kan et hundrede procent godt anbefales. 10/10😛

1. Pizza da asporto

Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Bestilte 2 gange pizza og 2 gange…

ODENSE AFD.
Bestilte 2 gange pizza og 2 gange pastaret, og regnede med det ville tage 15-20min. Men nej, ventede 1 time på maden, og da den så var klar, havde de glemt det var til takeaway……….🥵

Hjemme med maden, så var den ene pizza ikke bagt i midten, så det var en øv oplevelse.

Jeg kommer ikke der igen.

12 marzo 2026

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse.
Det er meget beklageligt at høre om din oplevelse. En ventetid på omkring en time – særligt når der er oplyst væsentligt kortere tid – er selvfølgelig ikke i orden. Det samme gælder fejlen med takeaway og en pizza, der ikke er ordentligt bagt.

Det er samlet set en rigtig ærgerlig oplevelse, og det lever ikke op til den standard, der ønskes.
Der bliver fulgt op internt på både arbejdsgange og kvalitet, så det ikke gentager sig.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

God mad

God mad. Gode varme pomfritter og en god størrelse på den. Og en god service.
Jeg har spist mad på pappas i Hillerød.

12 marzo 2026

Hej Camille,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre 😊

Det glæder os, at både maden, de varme pomfritter og servicen levede op til forventningerne.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i Hillerød!

De bedste hilsner
Caroline / Pappa Pizza

Det helt hidsigt nede på pappas

Det helt hidsigt nede på pappas, 2 unge mænd hilste mig høfligt da jeg trådte ind af døren, samt rigtig god pizza

10 marzo 2026

Hej Hugo,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig fedt at høre!

Det glæder os, at du blev taget godt imod, og at pizzaen også sad lige i skabet.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen snart!

De bedste hilsner

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad og rigtig god service

9 marzo 2026

Hej Anton,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩
Det glæder os virkelig at høre, at du både nød maden og oplevede god service. Vi sætter stor pris på de pæne ord og håber at se dig igen snart! 🍕✨

Skuffende første oplevelse

Jeg købte en nr. 9 og 10 i Pappa pizza rosengårdcenter i dag. Smagen var egentlig god. Men bunden og kanterne var overhovedet ikke sprøde, det var meget skuffende. Jeg havde glædet mig til en sprød surdejs pizza. Ydermere så var de jo slicet helt forfærdeligt. Der var stykker på 3-4 CM i bredde og styykker på 12-14cm i bredden. Der var 4 medarbejdere på arbejde og de havde overhovedet ikke travlt. Jeg kunne forstå slices hvis der var travlt.

7 marzo 2026

Hej Kevin,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre, at din første oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. En surdejspizza skal selvfølgelig have en sprød bund, og pizzaerne skal også være skåret ordentligt – så det er bestemt noget, vi tager med videre til teamet i Rosengårdcentret.

Det glæder os dog at høre, at smagen var god, og vi håber, at du vil give os en chance til en anden gang, så vi kan give dig den oplevelse, du havde set frem til. 🍕

Rigtig god kvalitet

Der er meget god pizza og rigtig god kvalitet

6 marzo 2026

Hej Emil,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god kvalitet og nød pizzaen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart! 🍕✨

Caroline / Pappa

Tak for en dejlig oplevelse

Virkelig godt

6 marzo 2026

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en dejlig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på de pæne ord og håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart. 🍕✨

Yummy pizza

Amazing pizza and friendly staff! Looove their pizza!

4 marzo 2026

Hi Chihiro,

Thank you so much for your lovely review! 🤩
We’re so happy to hear that you enjoyed the pizza and had a good experience with our team. It means a lot to us that you love our pizza! 🍕

We hope to see you again soon! ✨
Best regards,

Lækker mad 😊

4 marzo 2026

Hej Donnacha,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er vi virkelig glade for at høre – skønt at du kunne lide maden. Vi håber, vi får lov til at lave noget lækkert til dig igen snart!

Caroline / Pappa pizza

Fantastisk oplevelse på pappas pizza…

Fantastisk oplevelse på pappas pizza Amagerbrogade waow!

3 marzo 2026

Hej Angus,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Hvor er det dejligt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os på Amagerbrogade – waow, det bliver vi virkelig glade for at læse!

Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart 🍕

Fantastisk oplevelse

Jeg fik noget lækkert mad og god service

3 marzo 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os, og at både maden og servicen levede op til forventningerne.

Vi håber at se dig igen snart!

Jeg syntes det spillede

Jeg syntes det spillede, kom 20 min før luk og personalet var mega venlige og tålmodige på da jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle bestille. Mig og min ven fik maden 8 min efter vi bestilte🤩🤩🤩🤩

2 marzo 2026

Hej Marvin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse – også selvom I kom lidt tæt på lukketid.

Vi er glade for, at personalet kunne hjælpe jer med at finde noget lækkert, og at maden kom hurtigt ud til jer.

Vi håber, vi får lov til at se jer igen snart! 🍕
Caroline / Pappa pizza

Virkelig god service blev betjenet af Ditlev

Virkelig god service blev betjenet af arbejderen, Ditlev. Han gjorde sit arbejde suverænt selvom der var rigtig travlt. Maden smagte fantastisk og ventetiden var slet ikke til at få det dårligt over. Anbefaler 100% fra min side og kommer med sikkerhed selv tilbage for endnu en pizza😁

22 febbraio 2026

Hej Magnus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩 Hvor er det fedt at høre, at du havde en så god oplevelse – især når der var travlt!

Vi giver helt sikkert rosen videre til Ditlev 🙌 Det betyder meget for os at høre, at både service, ventetid og mad spillede.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage til endnu en pizza 😁🍕

17 febbraio 2026

Hej Celia,

Tusind tak for de 5 stjerner 🙌 Det er vi virkelig glade for at høre!

Vi håber at se dig igen snart 🍕

Rigtig fint

Rigtig fint sted og god oplevelse

17 febbraio 2026

Hej Kevin,

Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Det er vi rigtig glade for at høre!

Vi håber at byde dig velkommen igen snart 🍕✨

Super god service

Super god service, maden smagte virkelig godt, personen bag disken var super glad og imødekommende.

16 febbraio 2026

Hej Milan,

Tusind tak for de 5 stjerner 🤩 Det gør os virkelig glade at høre, at både maden og servicen sad lige i skabet! 🙌

Vi giver helt sikkert rosen videre til personen bag disken – det betyder meget for vores team at blive anerkendt.

Vi håber at se dig igen snart 🍕

Pappa Hillerød

Pigerne i Pappa Pizza Hillerød brugte mere tid på at snakke. Vi ventede et godt stykke tid og endte med at spørge ind til vores bestilling, først der ville hun gå igang med den. Derefter brugte hun sin mobiltelefon og håndterede kontanter med handsker på, der derefter rørte vores mad. Øv oplevelse.

Hej Anne,

Tak fordi du deler din oplevelse fra Hillerød.
Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis I har oplevet manglende fokus på jeres bestilling eller har skullet gøre opmærksom på jer selv. Vores gæster skal mødes med opmærksomhed og professionalisme – også når tempoet er lavt.

Det, du beskriver omkring mobiltelefon og håndtering af kontanter med handsker på, som efterfølgende bruges til mad, er heller ikke i tråd med vores retningslinjer for hygiejne. Det tager vi meget alvorligt og følger op på med butikken med det samme.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det giver os mulighed for at rette op.

Venlig hilsen,

Dårlige pomfritter Pappa Pizza Odense

Dårlige pomfritter der sejlede i friture og var slet ikke færdige og dej inde i pizzaen
Sandwich var dog ok og 15 kr for så lidt remoulade at det var til grin
Og de havde slet ikke styr på det de piger der stod inde bag disken og pizza blev lavet og stod 10 min på bordet inden den kom i ovnen . Køleskabet med drikkevare stod der ikke hvad der var vegansk ost sovs til pizzaen som ellers fulgte med til menuen og den unge pige vidste ikke hvad der fulgte med . De glemte også og give sandwichen med også til en del af de andre og der var udsolgt af drikkevare
Så en dårlig oplevelse må jeg sige og der burde være en voksen til stede der vidste mere om tilberedelse af mad

Hej Allan,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse i Odense.

Det, du beskriver, er ikke den standard, vi ønsker at levere. Pommes frites skal naturligvis være sprøde og færdige, pizzaen korrekt håndteret og bagt – og der skal være styr på både menuer, tilbehør og udlevering.

Det samme gælder overblik i butikken, tydelig information om produkter samt korrekt vejledning om, hvad der følger med.

Din oplevelse tyder på, at der har manglet struktur og ledelse i situationen, og det tager vi alvorligt. Vi følger op med afdelingen i Odense omkring arbejdsgange, kvalitetskontrol og oplæring, så det ikke gentager sig.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Venlig hilsen, Caroline /
Pappa Pizza

Fantastisk sødt personale og super…

Fantastisk sødt personale og super lækker mad 🤩🍕

Hej Freja🍕,

Tusind tak for de 5 stjerner og de skønne ord!
Vi bliver virkelig glade for at høre, at du oplevede både fantastisk sødt personale og super lækker mad – det er præcis den stemning og kvalitet, vi ønsker at give hver eneste dag 🙌

Vi håber at se dig igen snart! ✨

Ringe oplevelse i city2.

Ringe oplevelse i city2.
Vi var forbi lørdag eftermiddag 14 feb. ogkæbte 4 pizzaer. Må sige det var sku ikke en speciel god oplevelse. 1. Den ansatte talte kun engelsk, OK det er man vant til i den branche. Han havde mere travlt med at tale privat i telefon, 3 afbryd sit arbejde for at tale med venner og fyldet, især "Stærk" pepperoni var under al kritik. Industri peperoni fra Netto og industri jalapenos skulle udgøre fyldet? Tynd dårlig tomatsovs. Helt igennem dårlig oplevelse, hvilket var ærgerligt da surdejen faktisk var god. Men alt andet trak ned. Kan ikke retfærdiggøre den høje pris.. første og absolut sidste gang vi køber hos Papas.

14 febbraio 2026

Hej Anders,

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at læse. Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis en medarbejder har været optaget af private opkald under arbejdet.

Vores gæster skal altid have fuld opmærksomhed og professionel betjening, og det følger vi op på med butikken i City2.

Vi er også ærgerlige over at høre, at fyld og smag ikke levede op til forventningerne. Vores intention er at kombinere god surdej med kvalitetsråvarer – og hvis oplevelsen har fremstået industriel og uden smag, så rammer vi ved siden af det, vi ønsker at stå for.

Vi tager din feedback med videre internt, både ift. service og produktkvalitet.

Venlig hilsen, Caroline /
Pappa Pizza