Amager. Gode pizzaer (jeg fik meat),men en pris på 135 forventer jeg bedre råvarer. pomfritterne var kedelige og over saltede, men der var rigeligt af dem, hvilket var et plus. Hele personalet v... Leggi di più
Altid gode service med smil og gerne en joke eller to. Maden smager fantastisk, både pasta og pizza. Har fået mad herfra mange gange efterhånden, kommer helt sikkert igen 😊
At man gider ulejlige publikum med så totalt ligegyldige pizzaer er et kæmpe mysterium. Hentede 4 styks i dag (tre forskellige, så der var mulighed for at ramme plet) på Vesterbrogade. Ventetid een ti... Leggi di più
Rigtig lækker pizza og Danmarks bedste pomfritter 10 ud af 10 kan et hundrede procent godt anbefales. 10/10😛
Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a
Vesterbrogade 102a, 1662, København , Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Der var perfekt service, og maden smagte rigtig godt.

Risposta di pappa pizza
Jeg ventede over 40 min på mine to pizzaer.
Der var to ungarbejdere på job og de kunne slet ikke følge med hverken på telefon, bestillinger eller deres POS-system.
Først da en “voksen” kom på arbejde blev der spurgt ind til - hvor langt de var nået, hvis pizza der stod og ventede, gå ud og spør de kunder der ventede udenfor om deres bestillinger.
Dette scenarie har jeg prøvet før på Pappas på Amagerbrogade.
Og ovenikøbet - da jeg endelig fik mine pizzaer og kom hjem - var den ikke bagt i midten.
Den eneste ting der er positivt- var smagen til trods.

Risposta di pappa pizza
Maden er super lækkert! Og ikke mindst super service🙏

Risposta di pappa pizza
Virkelig venligt personale - super service minded - og dejlig mad

Risposta di pappa pizza
Det var Olivia’s første lukke vagt alene og hun kunne ikke følge med ordrene. Hun bliv rigtig ked af det. Og var ikke klar til at have en lukke vagt alen. Det er sgu ikke okay. Personalet har brug for mere oplæring og ikke første lukke vagt helt alene os slet ikke på en søndag hvor der er travlt. Der skal være 2. Man kan ikke tage tlf, lave pizza og pasta alle 3 på en gang alene, Stakkels pige 😢hun var helt ude af den. Hun måtte ringe efter hjælp fler gange. Olivia fik sin hjælp. Jeg fik pizza med en ventetid på 45 min som kun skulle have været 10. Fik en gratis sodavand for ulejligheden.
Ok pizzaer. Fik spicy pepperoni og den med kartofle. surdejsbundene super gode.

Risposta di pappa pizza
Maden var god og det var et hyggeligt sted lidt lang kommer helt sikkert igen 👍🏻

Risposta di pappa pizza
Smilende personale men kedelig mad
Fin pizzabund men fyld uden smag . Pastaretterne er kedelige med ait for meget tyk pasta og for lidt fyld
Bestikket på bordet var beskidt. Vi bad om noget nyt som heller ikke var rent (pastarester på alt bestikket)
3 gange har vi gået forgæves efter pizza med Salsiccia men hver gang fik vi samme besked at de desværre var løbet tør.

Risposta di pappa pizza
Desværre mangler stedet en bedre styring af deres ordrer, vi valgte at bestille vores mad i god tid, og bestiller denne og betaler, flere timer før vi skal afhente maden.
Da jeg vil afhente maden til det aftalte tidspunkt, er ordren ikke at finde i deres system, selvom pengene er blevet trukket på kontoen, de informerer om at de selvfølgelig vil lave de bestilte pizzaer hurtigst muligt, og at jeg derfor kan komme tilbage igen 40 min senere og afhente dem, jeg tager så hjem og 40 min senere står jeg hos dem igen, denne gang er undskyldningen at de har glemt at lave de bestilte pizzaer, og nu kan de ikke længere nå at lave dem, da de har meget travlt. Jeg ender med at blive tilbudt nogle sandwich som de har liggende på disken, disse var bestemt ikke noget vi og børnene havde lyst til at spise. Alt i alt rigtig dårlig service, og spild af tid at skulle vente så lang tid på ingenting.
Min anbefaling er at benytte et sted som laver maden med det samme og som ligger lige overfor dem i Rosengårdscentret.
Jeg kan desværre ikke udtale mig om deres mad da de ikke har givet mig mulighed for at smage den.

Risposta di pappa pizza
Jeg har besøgt pappa pizza tre gange inden for en uge, og desværre har hver oplevelse haft sine udfordringer.
**Første besøg:**
Vi bestilte pasta carbonara og pasta med trøffel. Begge retter var vildt lækre, serveret i dybe tallerkner, selvom portionerne var lidt små. Saucerne var generøse og bidrog til en positiv oplevelse.
**Andet besøg:**
Denne gang bestilte vi pizza, herunder en chokoladepizza og en meat-pizza. Desværre var de løbet tør for skumfiduser, så vi bestilte en kyllingepizza uden blåskimmelost. Efter en ventetid på ca. 30 minutter kom der tre pizzaer. Derudover havde de glemt at fjerne blåskimmelosten fra kyllingepizzaen, og meat-pizzaen var alt for lille. I stedet for at rette fejlen lavede køkkenet en ekstra pizza, hvilket var en underlig løsning efter så lang ventetid.
Atmosfæren var også påvirket af en højlydt mor med to unge piger ved siden af os. Vi forsøgte at ignorere det, men chefen satte sig pludselig sammen med dem og gjorde det endnu mere forstyrrende som kunde i restauranten.
**Tredje besøg:**
Da vi ville få den lækre pasta fra før, tog vi et vennepar med. Vi bestilte pasta carbonara, trøffelpasta, bolognese og pesto. Desværre blev alt maden serveret i to-go-bøtter, og der var ingen sauce i hverken carbonaraen eller trøffelpastaen. Retterne smagte som pasta, der ikke havde fået den kærlighed, de fortjente.
Samlet set har vores oplevelser været skuffende, og vi vil ikke vende tilbage.

Risposta di pappa pizza
Vi hentede pizzaer fra Vesterbrogade og det var desværre en skuffende oplevelse. Dejen var underhævet, så skorperne var bare massive og klæge. Det smagte på ingen måde af en surdejsbund og det virkede også til, at de havde glemt at putte salt i dejen. Der var desuden meget lidt ost på priserne.
På den positive side, var pommes fritterne gode, men et pizzaria skal jo helst kunne levere lidt mere…

Rosengårdscenteret.
Ventede 55 min og fik de kedeligste pizza hvor der ikke var noget fyld på og ikke bagt i midten.
Vi fik at vide ventetiden ville være 30 min.
Meget skuffende oplevelse

Risposta di pappa pizza
Enorm lang ventetid på maden på Pappa i Hillerød. Ordre blevet sprunget over flere gange - kan ikke anbefales.

Risposta di pappa pizza
Personalet var flinke og havde rigtig travlt. Men pizzaerne var en skuffelse, da der var for lidt fyld på. Kartoflerne var feks kun i små terninger og der manglede smag på pizzaen. Ærgerligt. (Rosengårdcentret)

Risposta di pappa pizza
Jeg besøgte Pappa Pizza - Odense her til aften sammen med en veninde, hvor vi bestilte hver vores pizza. Desværre startede oplevelsen allerede problematisk ved betalingen.
Jeg betalte kontaktløst og opdagede først efter det havde bippet, at der stod 245 kr. på skærmen, selvom min ordre kun skulle koste 135 kr. Skærmen viste en fejl, og der var ikke rigtigt andet at gøre end at bestille forfra. Jeg bestilte derfor igen, og præcis det samme skete, dog med det rigtige beløb denne gang. Jeg fik hverken kvittering, ordrenummer eller nogen form for bekræftelse på min ordre. Det eneste bevis jeg havde på det, var betalingen in Wallet-appen.
Vi talte med de to kvindelige medarbejdere, som virkede lidt usikre på hvad de kunne gøre ved den tekniske fejl, men de var virkelig søde, rolige og professionelle. Jeg fik refunderet de 245 kr., så den del blev heldigvis løst. Jeg havde stadig intet ordrenummer eller kvittering.
Vi fik herefter at vide, at der kunne gå op til 30 minutter før vores mad var klar. Efter cirka 35 minutter spurgte vi ind til ventetiden og fik at vide, at der stadig ville gå lidt tid endnu, men at vi var velkomne til at tage ekstra drikkevarer imens. Det valgte vi dog ikke at gøre.
Efter 45 minutter spurgte vi igen og fik denne gang at vide, at de slet ikke var begyndt på vores pizzaer endnu, og at der stadig var tre ordrer foran os.
Vi snakkede kort sammen, samlede vores ting og gik op til skranken igen for at annullere ordrene og få pengene tilbage.
Det var nu 50 min. siden vi bestilte og på dette tidspunkt stod “chefen” ved pizzaovnen. Han sagde, at den ene pizza nu var klar, og at den anden var i ovnen. Vi forklarede roligt, at vi ikke længere var interesserede i maden efter så lang ventetid. Han fortsatte dog med at sige, at de var ved at være klar.
Jeg sagde derfor helt direkte (i en fast, men stadig rolig tone), at vi ikke syntes det var godt nok, og at vi stadig gerne ville have vores penge tilbage. Hertil fik jeg svaret: “Du kan godt stoppe med at råbe!”
Jeg råbte ikke. Jeg hævede ikke stemmen. Jeg talte blot tydeligt. Faktisk var det mest bemærkelsesværdige i situationen, at ingen andre i lokalet reagerede på min tone og den eneste, der gjorde opmærksom på noget, var chefen selv. Stemningen blandt kunderne var i forvejen ret trykket, og folk så enten sultne, irriteret eller skuffet ud. Der var ikke et eneste smil i sigte.
Jeg valgte her at ignorere chefen og henvendte mig til medarbejderen i stedet, som fik grønt lys til at refundere. Herefter fik jeg en længere bemærkning fra chefen om, at jeg ikke skulle råbe sådan, og at jeg ikke burde gøre det igen, hvilket ærligt talt virkede ret unødvendigt i situationen og som jeg valgte at ignorere.
Jeg har fuld forståelse for, at man som chef gerne vil beskytte sine medarbejdere, og det er i sig selv en god ting. Men i en situation hvor kunder allerede har haft en dårlig oplevelse, hjælper det ikke at starte en diskussion eller antage, at nogen råber. Det eskalerer bare en situation, der ellers kunne have været løst roligt og professionelt.
I sidste ende fik vi refunderet standardpriserne for pizzaerne, men min veninde fik ikke pengene tilbage for det ekstra tilbehør, hun havde betalt for. Drikkevarerne blev heller ikke refunderet. Det er selvfølgelig forståeligt nok i sig selv, men efter en oplevelse hvor vi endte med at vente i næsten en time uden at få maden, havde det været en fin gestus/undskyldning.
Selve stedet var rimelig rent, men meget minimalistisk indrettet og med ret dårlige siddepladser og larmende metal stole. Der var en del mennesker, men stadig flere ledige borde. Imens vi sad der, oplevede vi dog en stor del af kunderne gå op for at klage over ventetid, brændte pizzaer eller forkerte bestillinger.
Jeg vil dog gerne fremhæve de to kvindelige medarbejdere, som gjorde deres bedste i en presset situation. De var venlige, rolige og professionelle hele vejen igennem, selvom det tydeligvis var en svær aften <3
Mit indtryk er, at stedet ganske enkelt ikke var bemandet nok til en fredag aften. Jeg håber derfor, at ledelsen fremover vil sørge for flere hænder på arbejde og give personalet bedre oplæring i håndtering af tekniske fejl og refunderinger, så de er bedre klædt på til situationer som denne.