Amager. Gode pizzaer (jeg fik meat),men en pris på 135 forventer jeg bedre råvarer. pomfritterne var kedelige og over saltede, men der var rigeligt af dem, hvilket var et plus. Hele personalet v... Leggi di più

Altid gode service med smil og gerne en joke eller to. Maden smager fantastisk, både pasta og pizza. Har fået mad herfra mange gange efterhånden, kommer helt sikkert igen 😊

Rigtig lækker pizza og Danmarks bedste pomfritter 10 ud af 10 kan et hundrede procent godt anbefales. 10/10😛

1. Pizza da asporto

Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a

4,2

Calvin og Ditlev er lowk goats 🐐
De fortjener en lønforhøjelse 🥳🥳🥳

3 maggio 2026

Hej Max,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er helt enige – Calvin og Ditlev gør det virkelig godt, og det er fedt at høre, at de har gjort så stort et indtryk! 🙌

Vi sørger selvfølgelig for, at de får din ros videre 🥳
Vi håber at se dig igen snart! 🍕

Uspiselige pizzaer

Jeg var I afdelingen i Rosengårdscentret. Pizzaerne var til at tage med hjem… og desværre var de helt forkullede i bunden. Lige til at smide ud! Uspiselige og spild af penge.

Jeg har skrevet til dem, da jeg bor langt fra restauranten og ikke lige kommer forbi eller kan tage derind. De svarer ikke!

Tilføjelse: En beklagelse -som jeg kan se at alle amdre med dårlige oplevelser får - hjælper jo ikke på, at maden er uspiselig og pengene spildt. Men ja, pengene, de tjener, skal jo komme et sted fra….

21 aprile 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din besked – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Det er på ingen måde acceptabelt, at pizzaerne har været forkullede og uspiseslige – det skal selvfølgelig aldrig ske, og jeg forstår fuldt ud din frustration over både maden og manglende svar efterfølgende.

Det er heller ikke i orden, at du ikke har fået svar på din henvendelse, især når du bor langt væk og ikke har mulighed for at komme forbi. Det beklager vi oprigtigt.

Dårlig pizza

1 maggio 2026

Hej Sevin,

Tusind tak for din anmeldelse – og jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Det er selvfølgelig ikke den kvalitet, vi ønsker at levere, og vi vil meget gerne blive klogere på, hvad der ikke levede op til dine forventninger.

God services

God services

1 maggio 2026

Hej Willum,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi virkelig glade for at høre – god service betyder meget for os 😊

Vi håber at se dig igen snart!

Caroline / Pappa Pizza

Overhovedet ikke det værd til prisen

Overhovedet ikke det værd til prisen. Blev leveret koldt, så det gør kun anmeldelsen dårligere. (Gennem Uber eats, gammelt justeat, med intet kundeservice, så det er jo ikke noget nyt.)

Lad være med at bestille herfra. Eller igennem uber eats, for den sags skyld.

28 aprile 2026

Hej Kevin,

Tusind tak for din feedback – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Det er selvfølgelig slet ikke i orden, at maden er blevet leveret kold, og jeg forstår godt, at det påvirker din samlede oplevelse – især når prisen så heller ikke føles rimelig.

Når det gælder levering via Uber Eats, er det desværre dem, der står for selve leveringen, men det ændrer ikke på, at du som kunde skal have en god oplevelse hele vejen igennem.

Endnu en gang undskyld for oplevelsen – og tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Elendig service

Jeg kommer og vil købe to sandwich til 35 kr. Alene i butikken, og bliver mødt af ringe service. Jeg får afvide at det vil tage 20 minutter og varme de sandwich, da hun har en masse andre ordre?? Det er godt nok useriøst ringe…

30 aprile 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for din besked – og jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse.

Det lyder bestemt ikke som en god eller professionel service, og jeg forstår godt, at det virker frustrerende – især når du står alene i butikken og får den besked. Det er ikke den måde, vi ønsker at møde vores kunder på.

Selv hvis der er travlhed eller forberedelser i gang, skal det selvfølgelig blive kommunikeret ordentligt og give mening for dig som kunde. Det beklager vi oprigtigt.

Vi tager din feedback med videre og følger op på det internt, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Endnu en gang undskyld for oplevelsen – og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

De bedste pomfritter

29 aprile 2026

Hej Jenny,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi virkelig glade for at høre – vi er også ret glade for vores pomfritter 😄🍟

Vi håber at se dig igen snart!
Carolie / Pappa Pizza

Spis kun her hvis du vil opleve en Kafka-novelle indefra

Jeg modtog i lørdags en ordre fra Pappas Pizza I Odense , som desværre var fyldt med fejl. Min margarita pizza kom uden tomat, og da jeg ringede for at sikre mig, at de øvrige pizzaer havde halal pepperoni, kunne medarbejderen ikke garantere dette. Derudover manglede der fire portioner pommes frites samt sodavand.
Jeg kontaktede restauranten to gange, da Uber-budet henviste mig til dem. Her blev jeg forsikret om, at jeg naturligvis ville få mine penge tilbage, og jeg blev bedt om at sende en mail samt møde op dagen efter.
Da jeg mødte op, brugte jeg over en time i restauranten, hvor de forsøgte at refundere beløbet uden held. Herefter bad de om mit kontonummer med henblik på en bankoverførsel. Denne blev aldrig gennemført.
I dag får jeg så at vide, at jeg i stedet skal kontakte Uber Eats, og at de ikke kan hjælpe mig – på trods af at de tidligere har lovet at håndtere refunderingen selv. Problemet er, at der nu er gået så lang tid, at jeg ikke længere kan oprette en sag hos Uber Eats.
Jeg tog derfor endnu en tur til restauranten, hvor en medarbejder kontaktede chefen. Beskeden var den samme: De kan ikke hjælpe, og jeg må kontakte Uber – hvilket ikke længere er muligt.
Jeg vil understrege, at de ansatte i butikken var venlige og imødekommende, men håndteringen fra ledelsens side har været dybt uprofessionel og uacceptabel. Jeg står tilbage med en klar følelse af at være blevet snydt.
Jeg kan derfor ikke anbefale stedet.

NB. Selvom Pappa svarer beklagende og forstående I denne tråd, tilbyder de ingen mulighed for at løse problemstillingen eller rette op på deres fejl. Jeg anbefaler ingen at handle med denne restaurant.

Hej Maltino,

Tusind tak for din meget grundige besked – og jeg er oprigtigt ked af at læse om din oplevelse.
Det, du beskriver, er på ingen måde acceptabelt. Fejl i bestillingen, manglende varer, usikkerhed omkring ingredienser – og især den efterfølgende håndtering med skiftende beskeder og manglende refundering – er langt fra den service, vi ønsker at levere. Jeg forstår fuldt ud, at du står tilbage med en følelse af frustration og at være blevet dårligt behandlet.

Det er også meget beklageligt, at du er blevet sendt frem og tilbage mellem os og Uber Eats, og at der er gået så lang tid, at du ikke længere kan oprette en sag. Det ansvar burde ikke ende hos dig som kunde.

Ringe kvalitet og ringe service

Ringe kvalitet og ringe service

Vi har kun fået dårlig mad herfra, gælder pizza såvel som pasta. Tør pasta og total våd og smagsløs pizza. De havde glemt at lave min ene pizza, men havde lavet den anden. Så jeg fik en kold og en varm pizza. Sagde at jeg ville have de var lavet på samme tid, men de nægtede at lave en ny. Skorpen var ubagt og smagt af ubagt snobrød. Så dårligt og uforskammet personale der ikke havde styr på noget. Ingen af de 5 ansatte der var på arbejde kunne heller ikke koden til arbejdstelefonen og derfor tog bare at bestille lang tid da de var nødt til at ringe til andre kollegaer… chanceløst

Hej Søs,

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre. Din oplevelse lyder langt fra tilfredsstillende – både i forhold til maden, håndteringen af din ordre og den service, du har mødt.

Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback alvorligt. Vi vil følge op internt på de forhold, du beskriver.

Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte med flere detaljer, vil vi gerne undersøge sagen nærmere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Caroline / Pappa pizza

Har spist hos jer i Odense

Har spist hos jer i Odense. Jeg har både prøvet pastaen og pizzaen. Kedelig slatten pizza og pasta uden smag. Trist

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre. Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse – både i forhold til kvaliteten af maden og håndteringen af din ordre, og det er selvfølgelig ikke det niveau, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at følge op internt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Caroline / Pappa pizza

Dårlig oplevelse hos Pappas Pizza i Rosengårdscenteret…

Pappas Pizza i Rosengårdscenteret Odense har den dårligeste pizza jeg nogensinde har smagt. Pizzaen var våd og ubagt og smagte vandet. Skinken var af virkelig ringe kvalitet. Pigerne havde frygtelig travlt med ingenting, og min ordre som jeg havde afregnet i mobilepay kunne de ikke finde.
Pomfritterne var dog ok.

27 aprile 2026

Hej Lena,

Tak for din anmeldelse! Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse. Det, du beskriver, lever på ingen måde op til de standarder, vi har for hverken kvalitet eller service.

En pizza skal selvfølgelig være gennembagt, have en god konsistens og smag – og råvarer skal være i orden. Ligeledes skal en betalt ordre kunne findes og håndteres hurtigt og professionelt.

Det er også bekymrende at læse om oplevelsen i butikken. Travlhed må aldrig gå ud over overblik, service eller den måde, man møder gæster på.
Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at følge op internt, så vi kan sikre, at både
kvalitet og procedurer er, som de skal være.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Lang ventetid

Lækker pizza, men ikke værd ventetiden på over en time.
Vi og en kamerat bestilte 2 pizzaer i fredags ved 19 tiden. Vi ventet udenfor. Efter en time gik min kamerat ind for at høre om status. De havde glemt bestillingen, så det gik yderligere 10–15 min.

Pizzaene var gode, men spørgsmålet er om de er værdt at vente 1t 15 min på, når du tager take away og står i biksen og venter

Mvh.
Marthe

24 aprile 2026

Hej Marthe,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse – især ventetiden og fejlen med at overse jeres bestilling.

Det er selvfølgelig ikke i orden, og vi forstår godt, at det påvirker den samlede oplevelse, selv når maden lever op til forventningerne.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer, så den slags ikke sker, og din feedback er med til at gøre os bedre. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Caroline / Pappa pizza

Dette var desværre den værste pizza jeg…

Dette var desværre den værste pizza jeg har fået i min liv. Da pizzaen ankom var jeg spændt, jeg havde ikke spist morgenmad og var rigtigt sulten. Men da jeg åbnede pizza bakken var den firkantet. Normalt skal man ikke dømme en bog af dens forside så jeg spiste den første bid. Det skulle jeg ikke have gjort. Det var som at bide i et hav af salt. Intet spillede. De dårlige syltede rødløg der kom igen hver tredje gjorde det ikke bedre.
Føj jeg bestiller aldrig fra papas pizza igen.

27 aprile 2026

Hej Sander,

Tak for din anmeldelse! Det er vi kede af at høre. Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og det er selvfølgelig ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi kan ikke genkende beskrivelsen af vores pizzaer, derfor tager vi din oplevelse rigtig alvorligt. Hvis du har mulighed for at uddybe din ordre eller kontakte os direkte, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Pizzabunden er nået

At man gider ulejlige publikum med så totalt ligegyldige pizzaer er et kæmpe mysterium. Hentede 4 styks i dag (tre forskellige, så der var mulighed for at ramme plet) på Vesterbrogade. Ventetid een time fra ankomst til afgang! Til gengæld var pizzaerne en del dårligere end Doctor Oetkers frysepizzaer. Fuldstændig uden smag eller sprødhed. Der var IKKE begejstring derhjemme!

Hej Steen,

Tak fordi du deler din oplevelse med os! Det er selvfølgelig slet ikke den standard, vi ønsker at levere – hverken når det gælder ventetid eller kvaliteten af vores pizzaer.

Vi er virkelig kede af at høre, at både smag og sprødhed ikke levede op til forventningerne, og at oplevelsen derhjemme blev en skuffelse.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil bruge den til at kigge nærmere på både vores arbejdsgange og produktkvalitet.

Caroline / Pappa Pizza 🍕

Jeg har købt 4 pizzaer

Jeg har købt 4 pizzaer.
Alle var tynde, helt slatne og uden ret meget fyld
Jeg har klaget, og fik svar med det samme, hvor de beklagede, og takkede for beskeden/billede dokumentation..
De bad mig sende kvitteringen, hvilket jeg gjorde med det samme, og så ophørte korrespondancen.
Jeg har rykket 3 gange, uden at få svar.
Det drejer sig om afdelingen i Rosengårdcentret.

10 aprile 2026

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på forløbet .

Vi beklager oprigtigt både kvaliteten af pizzaerne og den manglende opfølgning på din henvendelse. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Jeg vil gerne informere dig om, at jeg nu har håndteret din sag, så der er blevet fulgt op, som der skulle.

Tak for din tålmodighed og for at tage dig tid til at gøre os opmærksomme på det.

Caroline / Pappa Pizza 🍕

Altid gode service med smil og gerne en…

Hej Charlotte,

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os, at du vender tilbage igen og igen, og at både maden og stemningen gør indtryk. Vi er glade for, at du sætter pris på den gode service (og humøret med på vejen 😊).

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

super nice oplevelse

super sødt personale, lækker mad og hurtig service😜
medarbejderen Calvin (Amagerbrogade) var super hjælpsom og børnevenlig!

Hej Cille,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en super oplevelse med både mad, service og stemning. Og hvor er det dejligt, at Calvin gjorde et ekstra godt indtryk – vi giver rosen videre!

Vi håber at byde jer velkommen igen snart 🍕
Caroline / Pappa Pizza

Super dejlig pizza 🍕 og fantastisk god…

Super dejlig pizza 🍕 og fantastisk god og rar betjening 😎… specielt Calvin

Hej Thomas,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at både pizzaen og betjeningen levede op til dine forventninger. Og hvor er det skønt, at Calvin gjorde et ekstra godt indtryk – vi sørger for, at han får din ros!

Vi glæder os til at se dig igen
Caroline / Pappa Pizza

Top service og dejlig mad

Top service og dejlig mad. Især Calvin var meget opmærksom og god betjening!

Hej Isabell,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både service og mad. Og hvor er det dejligt, at Calvin gjorde et særligt godt indtryk – vi giver helt sikkert rosen videre!

Vi håber at se dig igen snart 🍕

Super Pappa Pizza

Super service med gode mennesker bak disken (spesielt Calvin). Gode råvarer, hurtige og gode vibes. Anbefales!!

Hej Nora,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både service, råvarer og stemning levede op til dine forventninger. Og hvor er det dejligt, at Calvin gjorde et særligt godt indtryk – vi giver rosen videre til ham og resten af teamet!

Vi håber at byde dig velkommen igen snart 🍕