I går hentede jeg min nye pizzaovn og noget tilbehør hos Pizzapal i Taastrup. Fantastisk oplevelse. Fik en ovenud god og professionel betjening med gode råd og vejledning med på vejen. Kommer helt si... Leggi di più
Jeg havde en lidt ærgerlig oplevelse med at det ost jeg havde købt, havde en meget kort tid til bedst før datoen. Dog var kundeservice rigtig hurtig, og konstruktiv og vi har fundet en løsning. Jeg er... Leggi di più
Jeg er blæst bagover af den bedste kundeservice nogensinde… Fik desværre ikke navnet på den unge og mega veltalende pizzanørd, da jeg var forbi og hente mine vare i Tåstrup. Jeg fik masser af tips og... Leggi di più
I got Iron Baking plate from PizzaPal and it is amazing! My pizzas are now top notch, much better then just regular oven, but I can still use it without buying expensive pizza oven, it works well w... Leggi di più
PizzaPal åbnede i foråret 2020 som den første rendyrkede pizzawebshop i Danmark. Vi sælger et væld af pizzaingredienser og pizzaudstyr til private og erhvervsdrivende som ønsker autentiske produkter af høj kvalitet til deres pizzabagning.
Rugvænget 19A, ST. TH., 2630, Taastrup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg havde en lidt ærgerlig oplevelse med at det ost jeg havde købt, havde en meget kort tid til bedst før datoen. Dog var kundeservice rigtig hurtig, og konstruktiv og vi har fundet en løsning. Jeg er meget tilfreds.

Risposta di PizzaPal.dk
I går hentede jeg min nye pizzaovn og noget tilbehør hos Pizzapal i Taastrup. Fantastisk oplevelse. Fik en ovenud god og professionel betjening med gode råd og vejledning med på vejen. Kommer helt sikkert igen!

Risposta di PizzaPal.dk
My homemade pizzas finally have that crispy crust thanks to this pizza stone. It's heavy and holds heat well, thoug I wish the rotating handle was made of a slightly more heat resistant material

Risposta di PizzaPal.dk
Nem og brugervenlig hjemmeside. Bestilling leveres hurtig.

Risposta di PizzaPal.dk
Jeg kun hente min pakke dagen efter den vær bestilt 👍så hurtig og effektiv

Risposta di PizzaPal.dk
Fik hurtigt de lækre produkter pakket ind i køletransport

Risposta di PizzaPal.dk
Hurtig levering og varen i orden

Risposta di PizzaPal.dk
Sjældent set så god kundeservice 🙏
6 Stjerner hvis jeg kunne give det :)

Risposta di PizzaPal.dk
Skøn Pizzaovn og hurtigt levering, det må være til 5 stjerner.

Risposta di PizzaPal.dk
Alt var OK og jeg bestiller sikkert igen snart

Risposta di PizzaPal.dk
Gode produkter og alt gik som det skulle.

Dårlig kundeservice. Har sendt 2 mails ang. Manglende levering. Nul respons

Risposta di PizzaPal.dk
Nem og finde hvad jeg skulle bruge .
Hurtig levering 👍
Fik en biscottosten til min effeuno i julegave, ved modtagelse var stenen knækket midt over.
Vi sendte en mail og kort efter modtog vi en ny sten som var pakket godt ind og var helt intakt.