Kleur klopt niet met werkelijke kleur, nadeel is dat dropshipping uit china lange wachtijden kent voor het geleverd wirdt
Pixels en Steken levert hele goede kwaliteitwij hadden een eigen foto geupload en gekozen wat wij graag wilden maat en soort steentjes en dan krijg je een voorbeeld gemaild hoe dat hij in werkelijkh... Leggi di più
De foto is meerdere malen aangepast om aan mijn wensen te voldoen. Dit gebeurde altijd relatief snel. Toen de DP arriveerde, die bedoeld was als cadeau, kwam deze uit China en was helaas wat vies en b... Leggi di più
Via de website een prachtige felle gekleurde diamant painting met bloemen en vlinders besteld. Aan de levering schort het niet. Snel en alles keurig verpakt. Maar wat een teleurstelling toen ik een g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wat is Diamond Painting? Als een nieuwe doe-het-zelf-vorm van knutselen is Diamond Painting geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het idee achter Diamond Painting is om de kunstenaar te zijn, terwijl jij je ontspant en bezig bent met iets dat creatief en plezierig is.
Blaak 520, 3011 TA, Rotterdam, Paesi Bassi
- hallo@pixelsensteken.nl
- pixelsensteken.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Nog niets ontvangen
Bestelling geplaatst (cadeautje voor mijn moeder) eind september, nog steeds niets ontvangen. Wel een track&trace ontvangen via de mail, het betreft een zending uit China die dus inmiddels al 2 weken onderweg is. Dat zou dus betekenen dat we hier te maken hebben met "dropshipping"
Dit is dus de eerste en laatste keer dat ik iets bestel. Nu afwachten of ik mijn levering überhaupt nog ga ontvangen.
Goed gedaan.
Het schilderij "Jaguar" van Daphne.
Het schilderij "Jaguar" van Daphne Butler is door Pixels en steken omgezet in een schitterende diamond painting. In totaal zijn daarbij 55(!) kleuen toegepast. De kleurnuances zijn daardoor schitterend. Al met al is het een schitterende painting geworden. Dit is een van de meerdere paintings die door Pixels en steken zijn uitgwerkt c.q. geleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
De Diamond painting is te donker
De Diamond painting is te donker, mijn hondje is wit niet roos en groen. De oogjes zijn helemaal donker op de foto maar op de Diamond painting lijkt ze wel blind te zijn , helemaal dof.
Het lijfje van mijn hondje lijkt meer op de achtergrond dan haar lijfje de achtergrond klopt ook niet.
Pixel Diamond painting
Snelle levering, mooi resultaat,steentjes plakken goed,...
Ik ga zeker de volgende bij pixels Diamond painting kopen.
Het was goed geleverd de juiste kleur…
Het was goed geleverd de juiste kleur bedankt daarvoor
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd! Reageren niet op contact. Erg jammer
Tope
J'ai pu faire mon diamond painting grâce à vos diamants que j'ai réceptionné assez rapidement
Losse steentjes
Snelle levering , alleen spijtig dat ze niet in grotere hoeveelheden verkocht worden. Ik neem een ontwerp over van een kruissteek patroon op een blanco plakvel en heb daarom grotere hoeveelheden nodig en dat wordt dan wel erg duur
op de zakjes ook de symbolen zetten
op de zakjes ook de symbolen zetten, niet alleen de nummers van de kleuren, gemakkelijker te zoeken dan
het is goed gegaan verzorging…
het is goed gegaan verzorging ,versturen en ontvangst ,prima verzorgt
Goed product en snelle levering
Folie. Vorige painting die ik bestelde was met…
Vorige painting die ik bestelde was met een witte stevige folie erop, nu een doorzichtige heel lichte folie die snel scheurt, dit is helemaal niet aangenaam, daarom zal ik ook hier niet meer bestellen
Goede kwaliteit diamant painting
Super goede kwaliteit super veel steentjes! Enige min punt ligt niet aan hun maar late toekoming aan huis moest naar België komen. Maar super goede kwaliteit!
Nooit meer bij hun bestellen
Formaat va 500x700 besteld. Ik ontving 695x695. Eerst helemaal geen contact kunnen krijgen. Daarna wel heel moeizaam contant maar daar heb je niks aan.
Er wordt geen oplossing geboden en ze reageren niet meer. €80,00 weggegooid 😡.
Niet bestellen bij deze partij.