Fantastisk service hos Pit-Stop Glostrup! Jeg fik hurtigt og professionelt skiftet dæk fra fælge og monteret nye. Super effektivt arbejde og virkelig god service. Stor ros til Rambo, som var utr... Leggi di più
Inden for kort tid har vi haft 2 punkteringer. Begge gange kørte vi ud til Pit Stop på Gl Køge Landevej i Valby - og begge gange fiksede de punkteringerne. God service, hurtig service, venlige og imød... Leggi di più
Fik sporret min Fiat efter den fik skiftet nye fjedre. Kunne konstatere efter sporring at bilen kørte til venstre når man slap rattet. Jeg henvendte mig til deres kundeservice, og fik af vide, at je... Leggi di più
Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Leggi di più
Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.
Naverland 17, 2600, Glostrup, Danimarca
- info@pit-stop.nu
- pitstop-glostrup.nu
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Kanon service og MEGET billigere end…
Kanon service og MEGET billigere end alle de andre, alle stjerner til hele holdet

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Fantastisk service og god oplevelse
Fantastisk service og god oplevelse. Fik 4 vinterdæk til god pris og sat på med det samme. Anbefaler stedet varmt.

Lapning lørdag
Havde et fladt dæk lørdag formiddag, da jeg kom hen til bilen. Jeg fik skiftet til et reservedæk og tog bilen til Pit Stop Glostrup.
Dækket blev hurtigt vurderet og kunne heldigvis lappes.
300 kr. for en lapning lørdag, synes jeg er yderst rimelig. Fik en snak omkring vinterdæk i mens jeg ventede på at dækket blev lappet, som tog 10 min.
Super god oplevelse!

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Har lige fået skiftet hjul hos…
Har lige fået skiftet hjul hos Pit-Stop. Jeg letter på hatten! De er dygtige og yder en ekstremt hjælpsom og venlig service. Og for at det ikke skal være løgn, så smager deres automat-kaffe oven i købet godt!

Det betaler sig.
Kæresten skulle have skiftet til vinterdæk han selv havde købt.
Vi blev mødt af en meget imødekommende glad mand, som tilbød en kop kaffe i ventetiden fra deres fine kaffemaskine.
Det gik hurtigt ( inden 30min) og til en god pris! Vi kommer igen til sommer! :-)

Tip - Top, Glostrup Pit Stop
Det starter bare godt telefonisk med gennemskuelige svar - og ved fremmøde kan dæk og hjulskifte vist ikke klares mere effektivt - og det er uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Hertil skal selvfølgelig også lige nævnes, at selv prisen er fordelagtig, så pakken er fuldendt.

Skøn arbejdsplads
Dejligt at se en arbejdsplads, hvor der plads til at joke - havde fået et søm i dækket, og fik det lappet efter 30 min, hvor vi grinede imens. Skønt sted, kan klart anbefales :-)

Meget god service.
Kan anbefales,
Ringede dem og så ca 1 time efter så kører jeg bil med 4 nye dæk, til god pris

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Super service og god pris
Super service og god pris! Kan klart anbefalde dem.

Meget god service
Meget god service, også i en nødsituation, tusind tak.

Mega god service
Mega god service , søde og venlige .
Kan kun anbefale dem..

Service i absolut topklasse
Altid super god service. Glade medarbejdere der altid møder en som var man ventet, selvom man bare dukker op.
Det er absolut mit foretrukne dækcenter 😁

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
På vej på arbejde og så får jeg en…
På vej på arbejde og så får jeg en punktering. Jeg nåede med nød og næppe ind Pit Stop. 20 min. senere var jeg kørende igen. Tak boys!

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Rigtig god og kyndig service
Rigtig god, kyndig og hurtig service!

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Kom uanmeldt en fredag eftermiddag med…
Kom uanmeldt en fredag eftermiddag med et søm i dækket, og det fiksede de på 10 min. Super effektivt!

Klar Anbefaling herfra
Hurtig, nem og god service. Klar anbefaling herfra. Kommer helt klart igen

Klart anbefaling
Ankom 10 min før lukketid men fik stadig ydet den bedste service. Fik skiftet begge bagdæk til en overraskende god pris. Det var hurtigt og nemt. 20 min senere var de færdige og vi var kørende igen. Kan klart anbefales

Hurtig & god service, billigere end SuperDækService
Jeg var på vej hjem fra det nordlige sverige for at hente noget jeg havde glemt og jeg havde to bagdæk som havde rejst sig og støjede helt vildt, derfor ringede jeg til PitStop da jeg var ca 20 min. fra broen og talte med dem om de dæk som jeg godt ville have, som skulle være gode i vådt vejr og støjsvage.
De var desværre ikke på lager, men de ville gerne hente dem på lageret hvis jeg kom inden for 30 minutter. Så efter 30 minutter stod jeg der og de var klar til at sætte 4 nye dæk på - Som endda var billigere end prisen jeg fik fra SuperDækService hvor jeg alligvel får 10%.
Alt i alt en fremragende, hurtig service.
Og nu efter godt 5000 km - Er jeg så glad for de dæk jeg købte, Selv konen roste mig og sagde det var godt jeg fik dem skiftet :D

Risposta di Pit-Stop Dækcenter
Kom rullende i morges uden at have en…
Kom rullende i morges uden at have en aftale og fik skiftet mine hjul med det samme, mens jeg nåede en hurtig kop kaffe. Super fin service.