Pirum pärlor och ädelstenar Recensioni 204

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Halsbandet och örsmyckena jag beställt är väldigt fina, halsbandet faktiskt vackrare än det såg ut på hemsidan. Leveransen kom väldigt snabbt och tillsammans med ett handskrivet kort av firmaägaren. V... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag älskar inspirationen, kreativiteten och det professionella kunnandet jag får genom gemmolog Annica Nilsson på Pirum när jag går kurser och förkovrar mig i spännande workshops. Alla leveranser av... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Annica och Pirum har försett mig med många, fantastiskt vackra, unika halsband. Annica är så kunnig, lyhörd för vad jag önskar och ger en service utöver det vanliga. Vill du köpa något till dig själv... Leggi di più

1. Gioielleria
  2. Perito di gioielli
  3. Designer di gioielli
  4. Artigiano di gioielli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Utbildad gemmolog, håller föredrag om pärlor och ädelstenar. Import av pärlor och ädelstenar samt guld och silver för smyckeproduktion. Hjälper gärna till med värderingar av smycken. Besöker företag, föreningar, studieförbund och privatpersoner. Håller även kurser i smyckedesign och pärlträdningskurser. Produkter Föredrag och kurser om pärlor och ädelstenar, färdiga smycken i äkta pärlor och ädelstenar guld och silver. Värderingsuppdrag.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt hög kvalitet på det man…

Väldigt hög kvalitet på det man beställer.
Allt som jag beställer blir så inspirerande och roligt.
Bra och snygg Websida.

4 maggio 2026

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla, vilken fin recension! Jag blev så glad. Önskar dig en härlig dag! /Annica

Halsbandet var jättevackert!

Halsbandet var jättevackert!
Leveransen gick snabbt.
Jättenöjd!

Elisabet

14 maggio 2026

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla Elisabet! Så roligt att du tycker om det. Och jag vet att det är så användbart. Tack igen för din recension. Mvh /Annica

Smidighet

Smidighet! Inget krångel, flexibilitet.

2 maggio 2026

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack för fin recension. Skönt när allt går att lösa! Mvh/Annica

Valutata 5 stelle su 5

Gammalt pärlhalsband blev ett nytt halsband + armband

Jag lämnade in ett gammalt pärlhalsband till Annica som jag dels ville ha omträtt och dels ville ha uppdelat i ett nytt halsband + ett armband. Både armbandet och halsbandet försågs med magnetlås med säkerhetshake vilket jag varmt kan rekommendera, särskilt på armbandet för att lättare sätta på det. Arbetet blev snabbt utfört , ser jätteproffsigt ut och var väldigt prisvärt. Dessutom, uppskattar jag verkligen den personliga servicen - att prata med den som skall göra jobbet, jämfört med att gå till en stor guldsmedskedja och lämna in arbetet i en butik som skickar det vidare.
Jag kan varmt rekommendera Annicas tjänster, baserat på det här arbetet.

3 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla du för en så jättefin recension! Det uppskattas verkligen av en egen företagare. Jag försöker alltid göra mitt bästa och det är så roligt när det uppskattas. Mvh / Annica

Jättefina pärlor

Jättefina pärlor! Finare än på bilden.
Supersnabb leverans . Tack

22 marzo 2026

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för fin recension. Kul att det blev bra! Mvh/Annica

snabbt och fint :)

snabb leverans, varan som i beskrivning, allt ok

15 febbraio 2026

Tack för fin recension! Mvh/Annica

Korall Rosorna

De korall rosorna jag köpte var underbara. Vackert snidade med en fyllig röd färg. Plus att den snabba hanteringen av leveransen var förstklassig.

4 marzo 2026

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för jättefint omdöme!
Välkommen tillbaka! Mvh/ Annica

Vackra pärlor

Vackra pärlor, snabb leverans, fint förpackade!

11 febbraio 2026

Tack snälla för fin recension! Välkommen tillbaka! /Annica

Valutata 5 stelle su 5

Återigen så nöjd :) Annika är väldigt…

Återigen så nöjd :) Annika är väldigt proffsig och lösningsorienterad på lite knepigare arbeten. Känner mig så fullständigt trygg med hennes hantverk. Dessutom mycket bra och konstruktiv mailkontakt, uppskattas mycket!

28 novembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla! Det är så härligt att kunna leverera det du vill ha, trots att det ibland är lite special. Men du har hittat rätt och jag hoppas på fler kontakter! God Jul!

Valutata 5 stelle su 5

Fina pärlor och snabb leverans

Fina pärlor och snabb leverans. Jag har köpt innan och återkommer alldeles säkert.

6 novembre 2025

Tack snälla Anna för fin recension. Du är så välkommen tillbaka! Mvh/Annica

Snabbt och bra

Fick mina pärlor snabbt och i fint skick. Förpackningen var ordentlig och proffsig också :)

24 ottobre 2025

Risposta di Pirum pärlor och ädelstenar

Tack snälla för fin recension! Önskar dig en härlig helg! /Annica

Unikt halsband!

Jag köpte ett originellt och unikt ädelstenshalsband som jag är supernöjd med. Det var enkelt att handla på hemsidan och halsbandet levererades snabbt.

26 luglio 2025

Tack underbara du! Härligt med så fin recension. Tack! /Annica

Best wedding gifts

Best wedding gifts, great pearls and amazing comunication

13 luglio 2025

Thank you for a great review! All the best to you ❤️! //Annica

Helnöjd!

Snabb leverans! Armbandet och örhängena uppfyllde alla förväntningar. Jag är så nöjd!

14 giugno 2025

Tack Maria! Så kul att du lämnade så fin recension. Mvh /Annica

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più