Valutata 5 stelle su 5

Ordered on November 14 from Italy and got it on the 19th, really fast and secure shipping with UPS. The quality is really great and sizes are TTS, i usually wear L-XL, ordered a camou cover set to we... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Funkade bra att shoppa och fick bra hjälp från kundtjänst när jag hade lite problem. Leveranslösningen via Schenker imponerar däremot inte. Fick just besked från Schenker att de levererat till et... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Korrekt och snabb leverans, retursedel samt formulär att fylla i för eventuell retur redan med vid leverans. Allt levereras med en familjär trevlig känsla där de verkligen kan förmedla att jag som kun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Allt är bra! Precis en sådan skjorta som jag ville ha, enkelt att beställa, snabb leverans och en trevlig hälsning från personen som packat min beställning. Och Pinewood har kvalitet.

1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di articoli per la caccia e la pesca
  3. Negozio di articoli per la caccia
  4. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  5. Negozio di articoli per sport all'aria aperta

Scritti dall'azienda

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar vi kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv.

4,7

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Rimelig kvalitet

Med pinewood for du hvad du betaler for, har prøvet at give pinewood en chance, og er glad for at jeg købte skjort og bukser til vildmarks brug på tilbud, for at giver fuld pris for dette produkt er simpelthen for dyrt

30 agosto 2025
Non scritta su invito

Snabbt och enkelt

Snabb leverans och en produkt som motsvarade mina förväntningar. Sådär enkelt som jag vill att det ska vara när jag handlar online.

9 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Sara. Vi blir så glada att du uppskattar produkten och vår snabba leveranstid.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kläder till rätt pris!

Bra kläder till rätt pris!

1 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Tack för fint omdöme. Vi blir så glada att du uppskattar våra produkter.

Enkelt

Enkelt att beställa, kort leveranstid bra information om man skulle vilja returnera.
För mej känns allt Enkelt och smidigt.
Sen gillar jag Pinewoods kvalitet 👍

27 maggio 2024

Risposta di Pinewood AB

Så roligt att höra Thomas! Tusen tack för fint omdöme. Mvh Susanne / Team Pinewood

Älskar!!

Älskar västen! 10/10
Så fin och uppskattad touch att skicka med en påse hundgodis och en påse godis till matte med!

22 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Det gläder oss verkligen att höra Johanna!
Vi tackar för ditt fina omdöme.
Mvh Susanne / Team Pinewood

20 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Per-Erik. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid. Med vänlig hälsning, Susanne/ Team Pinewood

Valutata 4 stelle su 5

Snabb service o leverans

Snabb service o leverans

6 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Tack ditt omdöme. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid.

Älskar kläderna!

Älskar kläderna, de är både funktionella, snygga och bekväma!

10 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Det gläder oss att höra! Vi tackar för ditt omdöme.
Mvh Susanne / Team Pinewood

Nöjd

Jag fick det jag beställt med snabb leverans. Produkterna motsvarade mina förväntningar.

23 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Det gläder oss att höra Maria! Vi tackar för ditt fina omdöme. Mvh Susanne / Team Pinewood

Snabbt o lätt !

Snabbt o lätt !
Passade kanon 👍

21 giugno 2024

Risposta di Pinewood AB

Vi tackar för fint omdöme Mikael. Vi blir så glada att du uppskattar vår snabba leveranstid.

Seppo

No ainakin tuote on laadukas

17 giugno 2024

Kiitos arvostelustasi. Terveisiä
Team Pinewood - Susanne

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più