Overland Experten Recensioni 218

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde online utan kontakt med någon på företaget. Enkel, bra information på hemsidan som gjorde det enkelt att bestämma sig för vad jag skulle beställa. Kul med info-sidor som innehåller ny... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt, bra instruktioner och tips för att enkelt montera själv på plats. Erbjudande om att få det monterat för en vettig peng uppskattas oxå men jag grejar så gärna själv! 😁 Personal kontrollera... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi köpte taktält till bilen, en bra affär rakt igenom, härligt bemötande, mycket kunskap och tjatade inte på att vi skulle köpa utan sa, ”åk hem,tänk igenom vad ni vill ha och kom tillbaks eller best... Leggi di più

1. Negozio di articoli per sport all'aria aperta
  2. Zona di campeggio
  3. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor

Informazioni su Overland Experten

Scritti dall'azienda

Overland Experten är ett svenskt familjeföretag som älskar äventyr och utomhusliv. Vi specialiserar oss på att erbjuda taktält och campingutrustning som gör dina resor bekvämare och roligare. Våra taktält är perfekta för att förvandla din bil till ett mysigt biltält, oavsett om du är en erfaren campare eller bara vill testa något nytt. Hos Overland Experten hittar du ett stort utbud av taktält från kända märken som Wild Land. Våra taktält passar alla typer av bilar och är enkla att montera. De ger dig en trygg och bekväm sovplats högt över marken, skyddad från väder och vind. Vi tror på att ge våra kunder mer än bara produkter – vi erbjuder en livsstil fylld med äventyr och frihet. Vi är stolta över vår personliga kundservice och strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Vårt team av experter finns alltid här för att hjälpa dig att hitta rätt taktält eller svara på frågor om montering. När du väljer Overland Experten får du inte bara kvalitetsprodukter, utan också stöd och råd för att göra dina äventyr minnesvärda. Utforska världen med ett taktält från Overland Experten och upptäck friheten på vägen! Besök vår hemsida Taktält Tillbehör till taktält Kontakta oss

4,9

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Bra hemsida med mycket och nyttig information

Jag beställde online utan kontakt med någon på företaget.

Enkel, bra information på hemsidan som gjorde det enkelt att bestämma sig för vad jag skulle beställa. Kul med info-sidor som innehåller nyttig information om kring-produkter till t.ex. taktält.

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

En trevlig upplevelse genom hela processen

Enkelt, bra instruktioner och tips för att enkelt montera själv på plats.
Personal kontrollerade och godkände monteringen innan jag lämnade butiken/utställningen.

31 marzo 2026

Utmärkt kvalitet och service

Det här är mitt tredje tält från Wildland. Alla har jag köpt här i Sverige. Den tekniska supporten är utmärkt och kundnöjdheten står högst upp på listan. Jag kan bara uttala mig om den svenska supporten, och den är fantastisk.
Om produkten:
- Mycket bra kvalitet
- Mycket bra hantering
- Mycket robust
Jag har använt taktält i över 20 år och vet vad jag pratar om.
Jag skulle kunna göra reklam för det här märket 😉
Allt är mycket rekommenderat.
Nicklas, fortsätt så 👍

23 febbraio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più