Een hele mooie ervaring bij Pineca. Allereerst goede sales begeleiding tijdens de aankoop van Bas. Veel specifieke wensen waren mogelijk en er werd goed meegedacht. Bij levering was er door d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
“Instructies gevraagd voor opbouw van ons nieuwe tuinhuis. Echt super snel en vriendelijk geholpen met al onze vragen. Daarnaast extra informatie en tips ontvangen. Echt geweldig!”. Zo'n (fysieke) kla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het moment dan ik telefonisch contact had met Pineca loopt het contact fijn: ze denken steeds mee over welk model, maken tekeningen en passen deze ook weer aan indien nodig. Ik had veel co... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie blokhut makkelijk zelf te bouwen goede begeleiding met goede oplossing voor klein probleem wat ik had
L'azienda ha risposto
Mega blij zijn we met het eindresultaat en de service vanuit Pineca. We hebben een aangepaste variant besteld op het 3x4 tuinkantoor, meedenken in ontwerp en bestelling ging heel soepel.
Levering en contact rondom levering ook! We hadden er voor gekozen het huisje zelf op te bouwen, achteraf gezien waren we hier misschien wel wat te onervaren voor want ook al waren er een hele hoop instructies, er waren voor ons wel een aantal onduidelijkheden dingen waarvan we ons ook afvroegen of de instructies wel klopte. Echter kwamen er bij al onze vragen snel reacties en werd er goed meegedacht. Ook toen er een onderdeel bleek te missen en wij dit graag zelf wilde kopen om meteen door te kunnen werd dit vergoed door Pineca.
Al met al zijn wij dus super blij met het eindresultaat en de prijs/kwaliteit verhouding van de materialen en service. Tegelijkertijd merkte we wel ook dat er nog een aantal opstartproblemen leken te zijn in Nederland maar ik heb er alle vertrouwen in dat wanneer ze hier nog wat in doorgroeien meer mensen en net zo positieve ervaring hebben :).

Risposta di Pineca.nl
We are still building, if you are a bit handy it is possible, we had a premium garden office adapted to use as an extension to our house
The manual is not always clear, even for an experienced handyman, we received 3 different ones. They are working on adjusting that and they will even ensure that you can quickly solve technical difficulties via WhatsApp. For the time being this is via email, which takes longer while you are working on it now.
If it is technically possible, they could also offer different types of floors for different surfaces and paint/stain for the finish, then you have a complete delivery package. But you can also look it up yourself.
Overall we are satisfied with this product, only there are some points for improvement. The communication is great and always helpful!! Very reliable.

Risposta di Pineca.nl
Huisje is prima. Competitieve prijs. Maar het proces om daar te komen was veel minder.
Ze vroegen 100% aanbetaling. Zou ik weigeren met de kennis van nu. Levering en montage is een aantal keer uitgesteld. Het team wat het uiteindelijk kwamen bouwen was top, maar uiteindelijk een paar maanden te laat.
Benieuwd hoe het hout van het huisje het houdt. Review geeft dat het voordeel van de twijfel voor de competitieve prijs.
Als het assemblage en leverings proces soepel zou lopen zou ik het aanraden.

Verschrikkelijk slechte ervaring!
Pineca.nl is eigenlijk gewoon een dropshipper. Voordat je besteld is er goed contact mogelijk met team Nederland. Maar als er problemen zijn moet je ineens naar Engeland of Litouwen mailen, die mailen amper tot niet terug. En als ze terugmailen is de vraag nog steeds niet beantwoord.
Ik zit inmiddels met een half afgebouwde garage in de tuin, die niet behandeld is en niet te behandelen is (omdat hij half af is). Er mist een muurbalk en een dakbalk in het pakket.
Heel veel loze beloftes gehad aan de telefoon. Maar pogingen tot het probleem echt oplossen gebeurt er niet.
Mocht er een aftersales in Nederland komen, met een fatsoenlijke afdeling om vlot losse delen na te leveren. Dan kan het nog iets worden. Tot die tijd ver bij weg blijven!
(leveringsnr 251)

Risposta di Pineca.nl
Huis besteld en betaald, maar geen bericht dat er geleverd gaat worden. Na bellen gingen ze het uitzoeken, maar het lag niet aan pineca. Na nog 2x bellen, moesten we wachten tot ze het uitgezocht hadden en dan zou het deze week geleverd worden. Nog geen bericht gehad. Nu nogmaals gebeld en nu moet het weer uitgezocht worden.

Risposta di Pineca.nl
Nadat de levering is geweest heeft Fortune Tips ons huisje vakkundig opgebouwd. Ze waren zeer flexibel een schroomde niet om zelfs in de avonden of weekenden te werken om een en ander af te maken met een goed resultaat. Een zeer tevreden klant dus.

Risposta di Pineca.nl
Fortune Tips heeft bij ons een tuinkantoor in Amsterdam gebouwd en we zijn buitengewoon tevreden met het resultaat. Het team van vaklieden was zeer vakkundig en heeft in slechts vier dagen tijd een prachtig kantoor opgeleverd. De kwaliteit van het werk is indrukwekkend en alles is tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Wat ons ook opviel, was de flexibiliteit en professionaliteit van het team. Ze waren altijd bereid om mee te denken en eventuele aanpassingen zonder probleem door te voeren. We zouden Fortune Tips zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bouwbedrijf.

Risposta di Pineca.nl
Huisje besteld, afleverdatum bepaald. Tot zover gaat het goed. Daarna niet meer.
Er is een zooitje ongeregeld dat de opbouw moet doen, die komen of helemaal niet (“oh sorry we staan in de file?) of ze komen om 16.30….., of bellen dat ze deze week geen tijd meer hebben; ze hebben niet juiste gereedschap, krijgen onderling ruzie en rollen vechtend in de tuin. De service groep noemt zich “Fortune Tips”, naar de filters die ze leveren voor drugs-sigaretten…. Geen verbazing dat ze van timmerwerk geen verstand hebben.
Het dak blijkt niet geleverd, de opbouwploeg heeft van opbouw geen verstand, dus die rommelen maar wat aan. Helaas gaat het dan dus mis op vele fronten met de afwerking, het levert ook een grote stresss en ergernis op omdat de opbouw onnodig lang duurt en helemaal niet te plannen blijkt.
Uiteindelijk staat er een heel aardig huisje, maar door het gebrekkige opbouwproces kloppen er een hoop zaken niet: gebarsten latten, scheve schroeven, dakgoten ontbreken, gedeukt dak, ontbrekende dakveren, gebrekkige afwerking etc. Dit is deels aangepast door een professionele timmerman, deels blijven de gebreken. Helaas.
De boel aangekaart bij bedrijf en bij moederbedrijf in Duitsland: ze leven met ons mee… en daarna hoor je niets meer.
Ons advies: doe maar geen Pineca-huisje of anders, zorg voor een goede rechtsbijstand en een hoop geduld!
Klacht ingediend, wekelijks gebeld, worden niet teruggebeld. Sterker nog medewerkers vinden ons vervelend en zeggen dat ook

Risposta di Pineca.nl
Zeer slechte service van het bedrijf
Slechte klantenservice en nog slechtere aftersales, komen hetgeen zoals besteld en van tevoren betaald niet na.
Ik had een garage besteld waar in het bestelproces een (extra) optie tot een vloer mee te bestellen was.
De vloer werd niet meegeleverd, klantenservice was slecht te bereiken
En uiteindelijk kreeg ik van de aftersales (uit Engeland) te horen dat een vloer niet bij dit product hoorde.
Ik ben nu al een maand bezig om te horen of ik misschien toch een vloer of mijn geld terug krijg.
Eens maar nooit meer daar iets kopen wat mij betreft.
Na het plaatsen van dit bericht kreeg ik gelijk een mail van het bedrijf, maar helaas, ze hebben het er over dat als ik al een vloer krijg, dit nog minimaal 5 -6 weken kan duren en of ik hun even kon mailen over welke voer het zou moeten gaan, volgens mij de omgekeerde wereld.
Ook hebben ze het eerst over een tegemoetkoming, maar daar komen ze ook niet meer op terug.
Update 04-10-2024 Uiteindelijk is alles geleverd en compleet, de schuur is gemonteerd.
De toegezegde tegemoedkoming is ook voldaan, dus dat is uiteindelijk goed afgehandeld, helaas blijft de ervaring met Pineca daarmee zoals hij was, het wordt opgelost, maar het bedrijf heeft nog wel wat aandachtspunten met de klantenservice en de aftersales.

Risposta di Pineca.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.