Een hele mooie ervaring bij Pineca. Allereerst goede sales begeleiding tijdens de aankoop van Bas. Veel specifieke wensen waren mogelijk en er werd goed meegedacht. Bij levering was er door d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
“Instructies gevraagd voor opbouw van ons nieuwe tuinhuis. Echt super snel en vriendelijk geholpen met al onze vragen. Daarnaast extra informatie en tips ontvangen. Echt geweldig!”. Zo'n (fysieke) kla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het moment dan ik telefonisch contact had met Pineca loopt het contact fijn: ze denken steeds mee over welk model, maken tekeningen en passen deze ook weer aan indien nodig. Ik had veel co... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie blokhut makkelijk zelf te bouwen goede begeleiding met goede oplossing voor klein probleem wat ik had
L'azienda ha risposto
I’m really happy about Pineca. I did a custom project. The ratio price/quality is unbeatable. You have to be aware about the delivery time about 2 months.
Otherwise if I need to build something else I will come back to pineca without hesitations.

Risposta di Pineca.nl
Pineca had the design we liked, the ability to customize it and get the right features, and that for an interesting price.
Although delivery took some time, and you ended up with a large pile of materials, I was able to build the garden office based on the supplied drawings.
I m very satisfied with the end result.

Risposta di Pineca.nl
Het is een prachtig product. Het hout is bijzonder van kwaliteit en mooi op maat. Het is even werk om alles op de juiste manier in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wat. De werkbeschrijvingen zijn niet altijd even duidelijk en de telefonische adviezen kunnen ook beter, maar uiteindelijk zijn we er goed in geslaagd een mooi tuinhuis te bouwen. Deze wordt gebruikt om in de educatieve natuurtuin de kinderen te laten zien hoe bijen leven en werken (zonder geprikt te worden).

Risposta di Pineca.nl
Goede service, vriendelijk en duidelijk contact. Bestellen gaat heel gemakkelijk en alles wordt nogmaals gecheckt.
Een tijdje na de levering nemen ze nog contact met je op of alles in orde is en of ze nog iets voor je kunnen betekenen.
Dik tevreden!

Risposta di Pineca.nl
Wij willen het team van Pineca ontzettend bedanken voor de bouw van ons Chalet woning welke wij bij ze besteld hebben. Het is een woning van 75m2 groot en is naar alle behoren geleverd en na een 2de bouwteam gebouwd. De bouwwerkzaamheden heeft even geduurd maar met de kwaliteit en afwerking zijn we zeer tevreden over. Wij hebben de optie volledig geïsoleerd gekozen. Toen wij zagen welke isolatiepakketten gemonteerd werden was buitengewoon. In de winter zullen wij het in ieder geval niet koud krijgen.
Contact met het bedrijf is zeer goed geweest. Met bepaalde opstakelingen en/of vragen zijn ze telefonisch zeer goed te bereiken en hebben hun belofte constant nagekomen. Bijvoorbeeld er ontbrak iets in de levering wat we achteraf bij de bouwmarkt hebben bij moeten bestellen. Maar alles is vergoed en op deze manier kon de bouw gewoon doorgaan.
De bouwers die het huisje gemonteerd hebben, zijn zeer kundig en kennis van hun vak. Ze gaan hun eigen gang en zijn erg vriendelijk en netjes geweest.
Kortom wij willen het bedrijf en het bouwteam ontzettend bedanken voor deze mooie woning die zij neer hebben gezet. En kan iedereen aanbevelen om hier een chalet woning te bestellen.
Vriendelijke groet,
Henny Perier

Risposta di Pineca.nl
Netjes geleverd en prima schuur. Handleiding was lastig en het dakbeschot had wat handiger gemogen, maar daar was de prijs ook naar.

Risposta di Pineca.nl
Ik heb enkele maanden geleden het huisje Agata besteld. Ik heb besloten het zelf in elkaar te zetten. ook had ik met isolatie besteld alleen kwamen we er achter toen het geleverd werd dat het zonder isolatie was geleverd. Na een telefoontje waar ik goed te woord werd gestaan werd er na enkele weken de isolatie na geleverd. Het bouwen van het eerste geraamte van het huis ging vrij snel en makkelijk de tekeningen waren duidelijk. We moesten alleen twee balken zagen de rest was allemaal op de juiste maten voor gezaagd. Het plaatsen van de isolatie kost wat meer tijd omdat dit allemaal op maat gesneden moet worden. De gevelbekleding en de balken tussen de isolatie en gevelbekleding moeten ook nog op maat gezaagd worden maar dit is niet erg moeilijk kost alleen wat meer tijd.
Ondanks dat het een beste onderneming is om het in elkaar te zetten en hier best wel wat tijd in gaat zitten vind ik de kwaliteit van het huisje erg goed. En ben ik erg blij met mijn aankoop.
Ik heb nu enkele keren contact opgenomen met Pineca voor wat vragen en wordt altijd goed geholpen.

Risposta di Pineca.nl
Zeer aardig aan de telefoon, had een offerte aangevraagd van 2 dingen +/- 14k. Omdat ik hier al veel reviews zag die niet positief waren over dit bedrijf had ik mijn twijfels, en ben ik verder gaan zoeken. Pineca bestaat sinds 1 jaar in Nederland en zijn bezig met de opstart van dit bedrijf. Geen adres of showroom in nederland. Pineca is wel een bekend bedrijf, zowel in Duitsland als andere landen waar ze betere recenties hebben.

Risposta di Pineca.nl
Het is een mooi pakket alleen niet alles is geleverd. De vloer moest nageleverd worden. Daarnaast kwamen we nog 21m2 aan isolatie te kort en is het wc raam geen kiepraam zoals beschreven.

Zeer goede begeleiding
Materialen netjes geleverd en bijzonder goed verpakt
Product klopt en past goed Tevens zitten er genoeg reserve materialen bij mocht er iets missen
Dus al met al Zeer goede ervaring

Risposta di Pineca.nl
Kwaliteit en complete aflevering als zeer goed ervaren.
Begeleiding met handleiding goed te doen voor amateur.

Risposta di Pineca.nl
Heldere communicatie, snelle afwikkeling van de offerte, levering volgens afspraak, bouwpakket was compleet met duidelijke montage-instructie waardoor wij het zelf hebben kunnen plaatsen, perfecte kwaliteit een een super service. Wij zijn zeer tevreden met ons tuinhuis….u binnenkort ook?”

Risposta di Pineca.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding. Onderdelen waren 98% correct, de gebreken waren door ons eigen bouwbedrijf goed te verhelpen.

Goede bereikbaarheid telefonisch,
Overleg met het transportbedrijf zeer netjes

Risposta di Pineca.nl
Pineca heeft geleverd wat het heeft beloofd. Kreeg van helpdesk meteen reactie als ik vragen had en gaven tips en digitale aanwijzingen om klus te klaren als ik de tekening niet duidelijk vond.
Zelf wat opmerkingen gemaakt omdat tekening op het web niet bij het juiste schuur overeenkwam.
Lengte regengoot die ik nodig had was te overdreven. Had 1 lengte nodig ipv 3 .

Risposta di Pineca.nl
Goeie kwaliteit en de pasvorm is ook goed van kwaliteit.

Risposta di Pineca.nl
Vrijwel iedere (negatieve) review hier is een feest der herkenning voor onze situatie. Het bestellen gaat feilloos, het betalen ervan nog gemakkelijker en zelfs de levering is allemaal volgens verwachting verlopen.
Echter bij het uitpakken en in elkaar zetten, blijken de verkeerde kozijnen geleverd te zijn, waar met gemak wel een meerprijs van €3500 voor is gerekend, en toen begon het. Voor je hier overigens achter bent, ben je een dag puzzelen verder vanwege de incomplete tekening en beschrijving die erbij geleverd worden. Dit is volgens de maatstaven van een bouwkundige en meerdere bouwlieden met 40 jaar+ ervaring.
Met onze contactpersoon van Pineca NL kwamen we niet verder dan ‘excuses, vervelend, we doen er alles aan’, maar we moesten we dit zelf maar regelen met de aftersales afdeling. Hier kon niet rechtstreeks mee worden doorverbonden en een direct telefoonnummer hebben ze ook niet. Dus op de mail. Na bijna een week wachten, hebben we antwoord gehad van de Franse afdeling van Pineca dat het vervelend is en dat ze er zorg voor gingen dragen dat de juiste kozijnen bij ons komen. ‘Fijn!’ dachten we, want we waren immers al begonnen aan de bouw. Het duurde trouwens wel even 5 tot 6 weken, kregen we later te horen. Dat was minder prettig, want de bouw was al begonnen. Dichtmaken zonder juiste kozijnen kan niet, dus het spul zou blootgesteld worden aan direct zonlicht, regen en andere weersomstandigheden waar je dit materiaal volgens de garantie van Pineca zelf niet aan bloot mag stellen. Helaas heeft dit niet voor een versnelling gezorgd. Maar goed, wat niet gaat, gaat niet.
Na geduldig wachten en regelmatig zelf informeren naar een leverupdate die niet gegeven kon worden, hebben we 5 weken na datum van bovenstaande geïnformeerd naar een concrete leverdatum die volgens ons toch nu wel in beeld moest komen. Ditmaal werden we afgewimpeld naar de Engelse tak van het bedrijf, waar we te horen kregen dat er ‘iets’ is misgegaan en de kozijnen nog helemaal niet waren besteld.
Nogmaals excuses, heel vervelend, we doen er alles aan. Overigens wacht je ook in deze situatie gerust enkele dagen op een reactie, zelfs als er beloofd wordt om dezelfde dag nog contact op te nemen.
Inmiddels weer 4 weken verder is er nog altijd geen leverdatum gecommuniceerd. Aangezien dit een zakelijke aankoop betreft, lijdt ons bedrijf financiële schade door deze uitloop. En dan hebben we het nog niet over de extra kosten die de verlengde bouwperiode met zich meebrengen. Pineca is bereid om hiervoor maar liefst €200 schadevergoeding aan te bieden.
Afijn, samengevat:
Ben je op zoek naar een bedrijf dat:
- pas in actie komt na betaling;
- je van het kastje naar de muur stuurt als iets niet naar wens is;
- beloftes niet nakomt;
- je eindeloos aan het lijntje probeert te houden als ze hun eigen fout rechten moeten zetten;
Én ben je gevoelig voor:
- excuses
- heel vervelend
- we doen er alles aan
Bestel dan zeker bij Pineca!
En overige gedupeerden: laat ook van je horen bij de ACM en de Consumentenbond!

Risposta di Pineca.nl
Altijd ruimte voor verbetering maar overall tevreden. Levering duurde wat langer dan verwacht. Communicatie verliep soepel en de installatie idem. We hebben het tuinkantoor van 2x3m laten installeren via Pineca. Dat was een bijzonder vaardige en vriendelijke vakman. Zou deze service wel aanraden tenzij je heel handig bent. Zeer tevreden met het eindresultaat.

252 / 5.000
The house, Aura adapted and optimally insulated, was delivered and built excellently. Communication was perfect. When there were (small) problems, Pineca solved them well. The Lithuanian construction team consisted of very good professionals who worked correctly.
Feedback sturen

Risposta di Pineca.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.