Adriaen van Ostadelaan 68, 3583AL, Utrecht, Paesi Bassi
- petspals.nl
Solitamente risponde entro 24 ore
Snelle levering
Bezorging duurde te lang
Het duurde een aantal weken voordat ik mijn bestelling ontvangen hebt

Risposta di Petspals
Sympathiek geprijsd, zeker voor de kwaliteit
Ik heb recentelijk de hondenfohn aangeschaft via de site van petspals. De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kwam de fohn binnen. Toen mijn hond op het begin tegenstribbelde, zag ik de bui al hangen. Maar na verloop van tijd was dit geen probleem meer, en blaas ik mijn hond droog binnen een minuut.
Erg tevreden
Erg tevreden! Product werkt goed, snelle levering, goede klantenservice.
Trimmer
Ik heb hier onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst, een trimmer voor mijn Golden. De trimmer was de volgende dag al in huis en is gebruiksvriendelijk, ik ben er erg blij mee!
Hondenföhn
Ik kwam de hondenföhn van Petspals tegen via een advertentie. Meteen besteld, want ik kon hem goed gebruiken met dit natte januari weer. Volgende dag al in huis en hij werkt top! Scheelt een hoop poetswerk in huis.
Fijne ervaring
Goede klantenservice, snel geholpen na een vraag over mijn bestelling. Product werkt ook goed!
Blij met mijn bestelling
Blij met mijn bestelling. Snelle service en de kwaliteit ook goed.
Tevreden!
Goed product. Het is snel verzonden en netjes verpakt. Niets op aan te merken 😊. Overzichtelijke website waardoor ik snel heb gevonden wat ik nodig had.