Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 2 tuigjes gekocht voor mijn honden. Beide tuigjes waren na enkele dagen beschadigd. 1 Gesp kapot en de ander had een klein scheurtje. Contact gezocht met Mr.Mill en voorgelegd wat er aan de ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Door mij werd een hondendeken besteld. Levering (de volgende dag) was perfect verzorgd. Het hondendeken werd door mij gecontroleerd waarbij is gebleken dat een van de vier ritsen niet goed werkte. Om... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle verzending, goede producten, goed verpakt en een leuke extra attentie in de doos.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Bij Mister Mill draait alles om avontuur, zorg en de unieke band tussen mens en dier. Honden en katten horen bij het gezin en gaan graag mee naar buiten – door het bos, over het strand of gewoon het park in. Modderige paden en natte poten horen daarbij. Daarom is Mister Mill dé specialist in vacht- en pootverzorging. Wij helpen baasjes om hun maatje na elk avontuur weer fris, gezond en trots te laten thuiskomen. Sinds 2019 vertrouwen duizenden dierenliefhebbers op onze eerlijke, geteste en betrouwbare producten – met liefde ontwikkeld voor echte honden en katten die voluit leven.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, duidelijke uitleg op de site en het is een heel fijn en goed tuigje. Niet te groot en fijn materiaal dat zacht is. Het extra klusje bij de kip was voor ons het belangrijkst. Nu hoeft het tuigje niet over het hoofd. Top!!

27 febbraio 2025

Snel en goed …

Ik heb onder andere een hondendeken gekocht voor in de auto. Deze werd spoedig bezorgd zonder overdreven veel verpakkingsmaterialen. Nog wat kleine verrassingen in de doos erbij, wat lief. De klantenservice van Mr. Mill is bovendien erg snel en toegankelijk.

16 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mister Mill; absoluut een aanrader!

Ik heb een langharige Mechels herder teefje van 12 jaar met een zogenaamde 'castratenvacht' en het is best lastig om daar de juiste borstel voor te vinden. Maar m.b.v. een bijzonder aardige heer bij de klantenservice van Mister Mill is dit toch gelukt! Super goede, heldere en uitgebreide voorlichting. Absoluut een aanrader!

9 gennaio 2025
Logo di Mister Mill

Risposta di Mister Mill

Hi Marjolein, dank voor deze mooie review! Groet, Ramond

Valutata 5 stelle su 5

Mooie deken voor op de achterbank voor…

Mooie deken voor op de achterbank voor mijn hond. Ben er erg blij mee. Je ziet meteen de goede kwaliteit er van af. Ook heel mooi met het doorkijk venster naar voren en zo kun je contact houden met je hond. Fijne afhandeling en contact. Erg blij mee.

31 ottobre 2024
Non scritta su invito
Logo di Mister Mill

Risposta di Mister Mill

Dankjewel voor deze mooie review! :D

Sterke kwaliteit poepzakjes

Goede sterke kwaliteit van de poepzakjes. Ook het formaat van het zakje is wat groter wat handig is bij grotere honden. De perforatie lijn is goed zichtbaar, waardoor het zakje makelijk afscheurt van de rol.

2 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

goede veilige schaar en fantastische service

ik heb een schaar om de nagels van m’n hond te knippen van dit merk gekocht en niet alleen is het een hele makkelijk fijne veilige schaar gebleken maar ik vroeg om een uitleg om deze te gebruiken nadat ik op internet niet veel wijzer was geworden en ik kreeg zo’n goede uitleg dat ik gelijk aan de slag kon met m’n hond die niet gelukkig was met de behandeling maar toch is het gelukt door haar wat af te laten leiden door m’n man en haar een koekje te geven na elk nageltje te hebben geknipt , ik heb 1 pootje gedaan , faseren en volgende week is het klaar! blij mee !

20 agosto 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più