Materiaal is niet zo sterk, na een half uurtje waren de ringen al kapot en onze honden behoren tot de middenslag, dus zeker geen groot ras
Gisteren mijn eerste bestelling geplaatst vandaag binnen gekregen. Alles super mooi verpakt ziet er echt professioneel uit!! De producten zijn ook echt top, mijn hond is er de hele dag mee bezig. Ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Super bedrijf! Laatst mijn bestelling hier gedaan voor hondenspeelgoed, kreeg direct 10% korting voor mijn volgende bestelling! De kwaliteit is ook nog eens top! Bedankt PetPaleis!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij PetPaleis, jouw online dierenspeelgoedwinkel. Bij PetPaleis geloven we in het creëren van momenten van vreugde en geluk voor jouw geliefde huisdieren, en we streven ernaar om de band tussen jou en je harige viervoeter te versterken door middel van speelse interactie en plezier. Plezier staat namelijk hoog in het vaandel bij PetPaleis!
Paesi Bassi
- petpaleis.nl
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Materiaal is niet zo sterk
Super bedrijf
Bedankt PetPaleis!
2 piepende eenden gekocht
2 piepende eenden gekocht, beide binnen half uur volledig kapot, bek vol met plastic, hoezo duurzaam....

Risposta di Petpaleis
Makkelijk te bestellen, product voldoet aan de uitleg op de site.
Snel geleverd en vriendelijke…
Snel geleverd en vriendelijke klantenservice!
Leuke producten en snelle levering!
Erg leuke producten en snelle levering! Ik heb recent een hondenspeeltje voor mijn hond John gekocht en hij was er erg blij mee. Kortom top producten met een snelle levering!

Risposta di Petpaleis
Goede kwaliteit en hele snelle levering…
Goede kwaliteit en hele snelle levering dus echt perfect!

Goede kwaliteit dierenspeeltje
Voor onze honden hebben wij een aantal speeltjes besteld en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de speeltjes. Ze worden actief gebruikt en er is nog geen zichtbare slijtage.
Wij zijn erg enthousiast!

Super service!!
Onze katten zijn ontzettend blij met hun nieuwe speeltjes van Pet Paleis! Ze waren net gecastreerd, en de interactieve kattenpuzzel heeft ze de hele dag vrolijk beziggehouden. Ze vinden het echt geweldig! Daarnaast hebben we ook de hoepsy pompon besteld, en daar spelen ze ook heel leuk mee. Ik ga er zeker nog een extra bestellen, zodat ze allebei hun eigen hoepsy pompon hebben.
Tot mijn verrassing kreeg ik er ook een gratis cadeautje bij met kattenkruid. Dit heb ik nog niet getest maar dat ga deze week zeker doen. Bedankt, pet paleis, voor het geweldige speelgoed en super snelle service!

Fantastisch product
Snelle service! Mijn hond geniet vol op van zijn nieuwe speeltje. Kwaliteit is ook echt top.

Leuke speeltjes
Laatst speeltjes gekocht voor mijn hond Jemairo. Hij was er erg blij mee en we hebben er lang mee gespeeld, zonder dat er slijtage in zit. Normaal koop ik mijn speeltjes bij de Action of Wibra en dan sneuvelen die toch snel, maar dit lijkt voor nu goede kwaliteit!

Snelle bezorging en goed kwaliteit
Snelle bezorging en goed kwaliteit

Risposta di Petpaleis
Handig en snel besteld aan de hand van…
Handig en snel besteld aan de hand van Paypal. Kwam ze tegen op tiktok waar zelfs een kortingscode bij zat. Hond is er zeer tevreden mee

Aanrader!
Erg duidelijke en mooie site. Kon er makkelijk mijn spullen vinden. De producten werden snel geleverd en met goede kwaliteit. Een aanrader dus!

Risposta di Petpaleis
Vorige week het hondentouw gekocht…
Vorige week het hondentouw gekocht kwaliteit van katoen, onze honden zijn er dol op.

Risposta di Petpaleis
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.