Valutata 3 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Arion (lam met rijst, glutenvrij) voor de eerste keer besteld voor grote honden. Mooie grote brok, ze moeten echt kauwen wat de spijsvertering ten goede komt. Zeer snelle levering. Prijs is 8 euro... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

De Welpenhoeve: Uw Specialist in Diervoeding, Eenvoudig Online Besteld Welkom bij De Welpenhoeve, dé online dierenwinkel waar u terecht kunt voor al uw behoeften op het gebied van diervoeding. Wij bieden een snelle levering tegen de laagste prijzen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel snel. Heeft u vragen over uw bestelling of verzending? Voor meer informatie over het verzenden van uw bestelling, kunt u onze Verzendingspagina bezoeken. Wilt u weten wanneer u uw bestelling kunt afhalen of meer informatie over ons PostNL punt? Bekijk dan onze pagina over openingstijden. Neem contact met ons op Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Bel ons gerust op 06 22 06 47 75. Wij staan klaar om u te helpen.

2,9

1 stella

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Via bol.com een bestelling gedaan

Via bol.com een bestelling gedaan, zak hondenvoer 12,5 kilo. Ik bestel dit voer vaker, al 11 jaar en nog niet eerder iets mis mee gegaan. Ik bestelde dit keer bij de welpenhoeve via bol.com omdat dit de goedkoopste optie was. ik bestel dit omdat ik vanwege ziektes het niet kan tillen.

Gister is het aangekomen, en ik zag al dat de doos kapot was. Bij het open maken zag ik allemaal scheuren in de zak zitten, en losse brokken in de doos. Dit voer wil ik uit hygienisch oogpunt niet voor mijn hond gebruiken. Via bol.com contact gehad en die hebben welpenhoeve gebeld. Zoals de bol.com medewerker omschreef was de reactie van de welpenhoeve erg star, er was totaal geen begrip en meedenken al helemaal niet, er werd zelfs nog gezegt, het is het probleem van de klant en niet van ons. Jaa dat is wel lekker makkelijk! Ik bestel iets, dan mag je verwachten dat het goed is. Hopelijk word dit alsnog netjes opgelost door de welpenhoeve.

9 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

De werkelijkheid is bij deze firma anders als wat de zeer ondoorzichtige website beloofd ! Alles lezen want er zitten addertjes onder het gras!

Ik ben vanmorgen op de site van de Welpenhoeve geweest en heb gericht gezocht naar Acana Grasslands .
Als je dan op de pagina bent zie je als eerste vermelding naast de afbeelding van het desbetreffende voer staan:
beschikbaar .
Voor mij is een artikel beschikbaar als het zich ook daadwerkelijk in de winkel , afhaallocatie bevindt!
En niet als het eerst nog door deze firma besteld moet worden . Dan is het niet beschikbaar maar bestelbaar!
Kwestie van nederlandse taal .
Maar goed . Ik werd dus wat dat betreft goed op mijn nummer gezet . Ik had beter moeten kijken en als ik verder had gelezen had ik dat allemaal kunnen weten !
Nou beste firma : waarom zou ik verder lezen als ik heb gevonden wat ik zoek en als er bij staan BESCHIKBAAR !
Ik zie nu hier jullie reviews en het wel erg lage raportcjifer wat jullie krijgen .
Ik zou dan als ik een firma heb mij eens achter de oren krabben en denken "kan ik misschien iets aan mijn Site veranderen zodat het één en ander ook duidelijk is ?
Misschien krijgt u dan in de toekomst wat betere reviews!
O ja , er werd door de eigenaar, ik vermoed Richard beweerd dat juist omdat ze niets op voorraad hebben en alles in opdracht bestellen ze zovee goedkoper konden zijn als andere verkopers .
Nou, ik heb nu mijn zak Acana Grasslands bij Brekz besteld . Kost 81,05 . Gratis bezorgd : ik hoef er dus niet eens de deur voor uit . Naar de Welpenhoeve ben ik vandaag voor niets gereden . Dat heeft alleen maar geld gekost en tijd.
Dat Acana bij hun goedkoper zou zijn klopt niet eens .
Bij de Welpenhoeve kost een zak 81,90 !
Of zit er ergens op de website een korting verstopt ???
Kortom : slechte ervaring , onvriendelijke behandeling , ik kom er niet weer .

27 febbraio 2026

Goedenavond,
Hartelijk dank voor uw review. Spijtig om te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft gehad.
Als ik foto's kon bijvoegen in deze review had ik dat gedaan met printscreens van onze website. Waar duidelijk zowel bovenaan als onderaan vermeld staat: Afhalen is mogelijk na bestelling via de webshop en na bericht dat het klaar staat.
Duidelijker dan dit kunnen wij het niet vermelden. Dat u besluit om onze website niet goed te lezen en in de auto te stappen is niet onze fout. U vertelt er niet bij dat Brekz deze week een aanbieding heeft en dat normaal een zak €95.35 kost bij Brekz.

Valutata 2 stelle su 5

hun koerier levert niet thuis, maakt Welpenhoeve niks uit.

Bestelling via Bol.com gedaan voor kattengrit, ik kan vanwege gezondheidsklachten zelf niks zwaars tillen en kocht dus altijd trouw bij Welpenhoeve, maar PostNL is plotseling niet in staat het te leveren 'want ik ben niet thuis" ( ik ben wel thuis, komt waarschijnlijk door het gewicht). Dit gemeld bij Welpenhoeve dat hun koerier hier nu op deze manier mee om gaat, maar dit maakt Welpenhoeve schijnbaar totaal niks uit. "Ja, hier kunnen wij niks aan doen." Was de reactie.

Twee maal opnieuw besteld en twee maal niet bezorgd terwijl ik altijd thuis was.

Als Welpenhoeve het niet uit maakt hoe hun koerier met hun klanten omgaat, dan bestel ik vanaf nu maar bij een concurrent.

Edit op de reactie van de eigenaar: ik werd via mail benaderd dat de eigenaar er niet van gediend was dat ik een review hier had achter gelaten. Ook werd er tijdens het mailverkeer nooit iets aangegeven dat er met mijn orginele klacht iets gedaan zou worden, zoals een klacht indienen bij PostNL. Het leek ze tijdens ons contact niks uit te maken hoe hun gekozen koerierdienst met hun klanten omgaat, geen bedankje voor het doorgeven, en gaven niet aan hier iets mee te doen.

Nu dus toch wel, na een review hier.

4 febbraio 2026

Goedenavond,
Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Wij zijn geen eigenaar van PostNL en sturen wij ook niet de chauffeurs aan. Helaas kunnen wij er niks aan doen dat de chauffeur tot 2x toe de pakketten niet bij u thuis wil afleveren. Wij hebben uw klacht doorgegeven aan PostNL en ook bij Bol.com waar u de bestelling geplaatst heeft.
Hopelijk wil de chauffeur van de concurrent wel de pakketten bij u afleveren.

Mijn aankoop van kattenbrokjes

Mijn aankoop van kattenbrokjes bij Welpenhoeve is zeer positief te noemen.
Een goed product voor een zeer goede prijs en binnen een paar dagen in huis.
Ik was eerst wat sceptisch na het lezen van wat reviews over verkeerd product en slecht geleverd of verzendkosten . Ach als je wat wilt zoeken vind je wat. Ik niet dus en het presentje de eerste bestelling werd ook erg gewaardeerd. Top bedrijf in mijn ogen.

4 novembre 2025

Waardeloos

Prachtige prijzen Maar....... op het laatste scherm komt er plotseling 7,50 per zak voer bij de prijs op!
Dat noem ik verlakkerij!
Zelfs een bestelling van 400 euro rekenen ze de kosten!
Waardeloos dus!

18 ottobre 2025

Risposta di De Welpenhoeve

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Er komt niet plotseling €7,50 bij. Het staat eerlijk en heel duidelijk op onze website vermeld. https://www.de-welpenhoeve.nl/uitleg-verzending/
Onze prijzen zijn afhaalprijzen, dus wilt u zo goedkoop, dan moet u komen afhalen. PostNL is niet gratis om het bij u thuis af te leveren.

Voor de 1e keer iets besteld

Voor de 1e keer iets besteld. De bestelling was binnen 2 dagen al binnen.
Was dus zeer snel ook goed verpakt (in 2 dozen zodat het niet te zwaar was voor mij om te verplaatsen).
Zal zeker nog vaker daar bestellen.

30 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Onbetrouwbaar, bestellen vs levering

Voor de tweede keer een bestelling gedaan en blijkt naderhand opnieuw dat bepaalde producten niet op voorraad zijn. Dan wordt het alsnog duur met de verzendkosten als maar een (heel) klein deel wordt verzonden. Ze hadden ook de optie kunnen geven om dezelfde dag alles te annuleren, zodat ik mijn verzendkosten van €15 zou terugkrijgen en het volledige pakket ergens anders te bestellen. Maar dat kon niet onder het excuus dat het al verzonden was. Dat was echter niet zo want ik kreeg pas 4 dagen later de melding dat het die dag verzonden was. Onbetrouwbaar. Dit is dan ook de laatste keer dat ik hier bestel.

1 settembre 2025

Risposta di De Welpenhoeve

Hi Bas, vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Onze excuses hiervoor.
Uw 1e bestelling was januari 2023 en uw 2e bestelling is van 14 augustus 2025. U bestelde 2 producten. Per artikel berekenen wij €7,50 afhandelingskosten.
1 artikel heeft u terugbetaald gekregen inclusief de €7,50 afhandelingskosten.
Betekent dat u maar 1x €7,50 aan afhandelingskosten heeft betaald voor het artikel dat wij wel geleverd hebben.
Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen.
Uw bestelling is donderdagmiddag binnen gekomen en op maandag afgeleverd. Dat is netjes binnen de 5 werkdagen.
Een hele fijne avond nog!

Kreeg het verkeerde

Kreeg het verkeerde, ik had 20 kilo aan barca puppy voer besteld maar we kregen 17 kilo aan volwassen farmfood voer, en als 'hulp' moesten we maar het retour sturen zodat we opnieuw kunnen bestellen bij ze, om vervolgens maar weer het verkeerde te krijgen??

23 agosto 2025

Risposta di De Welpenhoeve

Goedemiddag, vervelend om te horen dat u het verkeerde voer heeft ontvangen, excuses hiervoor.
Uw bestelling is via bol.com, dus kunt u dit kosteloos retourneren.
Opnieuw een bestelling plaatsen kan maar dan kan het ook zijn dat u bij een andere partner van Bol.com koopt en niet bij ons.
Hopelijk komt u er via bol.com uit.

CaroCroc…keurig inorde!!!

Eerste keer besteld,2 zakken CaroCroc brokken voor onze Berner.
Binnen 2 dagen geleverd,netjes verpakt en bij iedere verpakking nog een extra lekkernij voor onze hond
Ik zeg keurig inorde en tot de volgende de bestelling!
Mvg

1 agosto 2025

Risposta di De Welpenhoeve

Hoi Arno, Bedankt voor deze leuke review! :)

De welpenhoeve mafia

Betselling gedaanviabol.com. Een doos met opengescheurd voerzak voor mijn deur geplempt. Er zouden extra snacks in zitten. De helft van het voer verloren alswel geen snacks! Foto’s gestuurd en het verhaal uitgelegd.Reactie: na 15 jaar barca voer bestelling, je hebt het zelf opengescheurd!!!!!!!!!!!
Insinuaties en beschuldigingen van een wanne be webshop. En dat krijg je gewoon via de mail in je gezicht gemikt!!!!!!!!! Ongelooflijk slecht bedrijf. Geen idee waarom BOL daar nog tussenpersoon in wil zijn.

22 luglio 2025

Risposta di De Welpenhoeve

Goedenavond meneer Rob Mendes, vanaf moment 1 dat u contact met ons opnam, roept u al dat u een review wilt plaatsen.
Dus we hadden ook verwacht dat hij zou komen, en daar is ie!

Jammer dat wij geen foto's kunnen delen in deze reactie, de foto's die u ons stuurde van de doos en de zak. (die u eerst weigerde te maken voor een onderzoek met PostNL) Zo kan iedereen zien (en zeker iemand die bekend is met een Barca verpakking) dat deze doos en zak niet door het vervoer beschadigd zijn geraakt maar gewoon open gemaakt is door u zelf.

Meneer zegt dat de helft van de verpakking/voer kwijt is geraakt tijdens het vervoer. Hoe weet meneer dan of er wel of geen snack in gezeten heeft? Want als de helft van de brokken kwijt is geraakt tijdens het vervoer.. dan zou de snack nog wel in de doos moeten zitten?
Bol.com stelt ons helemaal in ons gelijk.
PostNL heeft een onderzoek afgerond. Chauffeur heeft geen kapotte doos afgeleverd.

Bedankt voor de moeite die u neemt in het schrijven van een review aan ons.

Valutata 5 stelle su 5

Verzendkosten vergoed. Na een foute bestelling van mijn man

Verzendkosten vergoed
Na een foute bestelling van mijn man, gebeld en het uitgelegd. Een nieuwe bestelling geplaatst van de juiste brok. En bij het afleveren daarvan, zat in de doos een retoursticker om de door ons verkeerd bestelde brok GRATIS te kunnen terug sturen.
Daarvoor Bedankt!!

1 marzo 2025

Prima

Prima
prijs ondanks de administratie en verzendkosten. Er was een klein probleem maar ook dit is uitstekend opgelost!

9 gennaio 2025

Prima!

Snelle, nette levering en ondanks de afhandelingskosten nog steeds een hele goede prijs!
Wel denk ik dat het een hoop discussies en negativiteit zou schelen als er, zoals gebruikelijk bij online aankopen, verzendkosten ipv afhandelingskosten gerekend zouden worden.

30 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Artikelen prima, verkapte kosten bij 'gratis verzenden'

Artikelen prima en per saldo is het (tot nu toe) de goedkoopste aanbieder voor de hondenbrokken die ik wil. Maar ... je wordt erg op het verkeerde been gezet t.a.v. 'gratis verzenden' terwijl er vervolgens EUR 15 aan 'afhandelingskosten' wordt geheven (ik betaal bij andere aanbieders van diervoeding niet één euro extra voor afhandeling of administratie). Dat zijn dus weer (een deel van) verkapte verzendkosten :-S. Je moet zo scherp zijn op de kleine lettertjes tegenwoordig en daar hou ik niet van.

17 novembre 2024

Risposta di De Welpenhoeve

Goedemiddag, geen kleine lettertjes bij ons hoor maar met grote letters: https://www.de-welpenhoeve.nl/uitleg-verzending/
Staat duidelijk op onze website vermeld dat wij afhandelingskosten berekenen. Wij vermelden nergens dat wij gratis verzenden. Andere aanbieders betaald u ook gewoon verzendkosten in de prijs ;)

Goede service!

Ik bestel altijd hier het voer voor onze hond omdat het bij lokale winkels niet te krijgen is. Altijd super snelle verzending, meestal nog dezelfde dag. Heel erg tevreden!

15 novembre 2024

Risposta di De Welpenhoeve

Hoi Ineke, bedankt voor de leuke review!

Bestelling Parasita van Beaphar

Product besteld wat volgens de website op voorraad was. Hiervoor ook een verzendbewijs aangekocht bij Post NL, dat was de goedkoopste verzendoptie.
Na 3 werkdagen wachten nog geen update van de post, en niet van de webshop. Zaterdag maar een bericht geschreven. Het product zou niet op voorraad zijn, en mijn geld was retour gestort.
Omdat ik het product alsnog wilde hebben, op maandag maar even contact opgenomen. De eigenaar aan de telefoon, die mij wist te vertellen dat hij soms 24 uur werkt, en dus de website bijwerken erbij was ingeschoten, de voorraad klopt dus niet, dat gaf de persoon aan de telefoon na veel gedraai toe. De leverancier kan het product ook niet op korte termijn uitleveren, dus aankoop bedrag retour ( is pas op zondag na mijn bericht retour geboekt, ik moet het dus nog ontvangen) en verzendkosten kwijt....
Wat volgens de eigenaar van de webshop heel logisch is. Zij mogen je een product beloven, waarvoor je een aankoop bewijs moet leveren om de koop door te laten gaan, en draaien dus niet voor die extra kosten op.
Wanneer je de eigenaar aan de telefoon krijgt, reken dan op een eenzijdig gesprek. De man ratelt , luistert niet, en zegt eigenlijk dat hij al zijn klanten legitiem belazert.

30 settembre 2024

Risposta di De Welpenhoeve

Hartelijk dank voor uw review en de genomen tijd om ons te beoordelen.

Valutata 1 stelle su 5

Bel om te vragen of de prijs op de…

Bel om te vragen of de prijs op de website klopt, omdat ik vorige maand andere prijs betaalde, betaal voor 2 meer dan 1 baal. En verzenkosten dubbele prijs. Nou dat had ik beter niet kunnen doen. Hij zorgde voor dat mijn hond te eten had, en dat het zijn geld koste, en dat herhaalde hij met de vraag. Ik betaal jou hond zijn eten .
Wat een raar bedrijf. Heb daar 4 weken geleden 1 keer besteld, dat was voor mij de laatste keer

21 agosto 2024

Goedenavond Sjaan,
Vervelend dat u deze ervaring met mijn collega heeft gehad, mijn excuses hiervoor.

EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2

LET OP!! OP ELK ARTIKEL KOMT ER €7,50 EXTRA afhandelingskosten bij.
Bestelling gedaan 3 artikelen waarbij dus €22.50 extra gerekend wordt.
Foutief bezorgd blikvoer 6 x 400 gram ipv
6x 800 gram
Na bezorgen doen ze niet want dit kost ze zelf €7 verzendkosten + 6 x400 gram.blikvoer. Het verschil van een paar euro betalen ze terug en bij retouren moet je zelf de verzendkosten betalen maar ben je ook de afhandelingskosten kwijt. [Werd telefonisch mede gedeeld.
In mijn geval dus €30 armer en ik heb niks.
EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2.
Na mail contact waarbij ik heb aangegeven als dit netjes wordt opgelost ik de recensie zal aanpassen.
Dit is gedaan het bedrag is volledig retour gestort [ex eigen verzendkosten.

10 agosto 2024

Risposta di De Welpenhoeve

Prijzen van onze website zijn afhaalprijzen. Wilt u een goedkopere optie voor verzenden dan onze verzendoptie? Dan raden wij aan een eigen verzendlabel aan te leveren. Zie informatie verzenden: https://www.de-welpenhoeve.nl/uitleg-verzending/ Zie algemene voorwaarden betreft retourneren: https://www.de-welpenhoeve.nl/algemene-voorwaarden/

Mevrouw heeft netjes haar volledige bestelling retour gestuurd waarop wij netjes het volledige bedrag terug betaald hebben. Dit heeft mevrouw een verzendlabel gekost voor het retour sturen, zoals onze retour procedure werkt volgens de algemene voorwaarden. Dus mevrouw is geen €30,00 armer. Mevrouw schrijft alleen maar slechte reviews, Topdierenshop is niet goed, Brekz is niet goed. Een tip voor haar: Koop bij een lokale ondernemer, scheelt u verzendkosten en is ook nog eens lief naar de lokale ondernemer toe.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più