Banner for PetMates

PetMates Recensioni 1076

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Bij bestelling doorgegeven dat het naar een afhaalpunt moest omdat we niet thuis waren. Dit ging even mis omdat het toch naar onze woonplaats gestuurd werd. Meteen is er een nieuwe bestelling naar h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden van dit product, weinig uitloop, geen stof, alles heel gemakkelijk uit te scheppen, geen geur. Is duurder maar echt zijn geld waard! Niet iedere week heel de bak uitwassen, ook minder af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product “kattenbaktofu” als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Contact met het bedrijf is erg goed, er wordt gelijk gereageerd als er vragen zijn en goed opgelost. Alleen de bezorging door bezorgdienst DHL is erg slecht. Het pakket wordt niet aan de deur afgelev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Informazioni su PetMates

Scritti dall'azienda

Over PetMates

PetMates helpt katten en hun baasjes met hoogwaardige tofu kattenbakvulling. Onze kattenbakvulling wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten (erwten) en is ontwikkeld om het leven van zowel katten als hun baasjes makkelijker, hygiënischer en duurzamer te maken.

Sterke absorptie en geurcontrole

De PetMates tofu kattenbakvulling heeft een zeer sterk absorberend vermogen. Urine wordt snel opgenomen en vormt stevige, compacte klontjes die eenvoudig uit de kattenbak te scheppen zijn. Door deze snelle absorptie worden onaangename geuren direct geneutraliseerd. Dit zorgt voor een frisse kattenbak en een fris huis.

99% stofvrij en minder uitloop

Onze kattenbakvulling is 99% stofvrij, waardoor er nauwelijks stof vrijkomt bij het vullen of schoonmaken van de kattenbak. Door de stevige klontvorming is er weinig uitloop en blijven er nauwelijks korrels aan pootjes of vacht plakken.

Milieuvriendelijk en praktisch

De klonten die je uit de kattenbak schept zijn volledig oplosbaar en kunnen veilig door het toilet worden doorgespoeld. De schone korrels (zonder urine en kattenuitwerpselen) mogen daarnaast in de GFT-container.

Langere gebruiksduur

Door het sterke absorberende vermogen doe je met onze tofu kattenbakvulling gemiddeld tot drie keer langer dan met traditionele kattenbakvulling. PetMates tofu kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar en verpakt in gerecycled papier.

Onze belofte

Scritti dall'azienda

Kwaliteit en service voor katten en hun baasjes
Bij PetMates staat kwaliteit voorop. Onze tofu kattenbakvulling is 99% stofvrij, sterk absorberend en neutraliseert onaangename geuren, waardoor de kattenbak fris blijft en je huis schoon. We doen er alles aan om onze klanten vriendelijk, snel en zorgvuldig te helpen.

Promotion box for PetMates

Frisse kattenbak, fris huis

Sterk absorberende en 99% stofvrije tofu kattenbakvulling.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Altijd op tijd

Altijd op tijd
Ik ben heel tevreden met de service en de kwaliteit van de product

30 marzo 2026

Risposta di PetMates

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de kwaliteit van ons product. Daar doen we het voor!

Gaat lang mee

Ik gebruik deze kattenbakvulling nu al een tijdje en over het algemeen ben ik echt wel tevreden. De korrels werken prettig en houden geurtjes goed tegen, zelfs met twee katten die samen één grote kattenbak gebruiken. Ik heb nog een tweede bak geprobeerd, maar daar doen ze gewoon niks mee, dus ik ben overgestapt op één grote bak. En eerlijk: zelfs met twee katten gaat een zak best lang mee.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik fanatiek schep (2 tot 4 keer per dag), dus dat helpt natuurlijk ook mee.

Wat ik minder vind: de verzendkosten. Zeker als je een bundel koopt, voelt het alsof je korting weer een beetje verdwijnt door die kosten. Bij andere partijen is verzending vaak gratis, en dat zou hier echt een pluspunt zijn.

Daarnaast merk ik dat de vulling na verloop van tijd wat sneller gaat stoffen en een beetje verpulvert. Dat vind ik wel jammer.

Maar goed, qua geurabsorptie en gebruiksgemak ben ik gewoon tevreden. Daarom blijf ik het ook gebruiken.

6 aprile 2026

Risposta di PetMates

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geurabsorptie en dat je er met twee katten toch lang mee kunt doen. Ook goed om te lezen hoe je het gebruikt, dat helpt zeker mee!

We begrijpen je punt over de verzendkosten en nemen dit zeker mee. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden door een deel zelf te dragen.

Dank je ook voor je feedback over het stoffen na verloop van tijd, daar kijken we uiteraard ook naar.

Bedankt dat je dit zo duidelijk hebt gedeeld en fijn dat je het blijft gebruiken!

Valutata 5 stelle su 5

Prima site en geweldig bedrijf

Prima site om vlug en gemakkelijk je producten te vinden en te bestellen. De bezorging ging fantastisch, bezorger bracht het zware pakket binnen.

28 marzo 2026

Bedankt voor je mooie review 😊

Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de bezorging zo goed ging. Dat maakt het verschil!

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Zeer tevreden over PetMates

Zeer tevreden over PetMates! De tofu kattenbakvulling klontert goed, is vrijwel stofvrij en houdt geurtjes echt goed tegen. Daarnaast blijft het nauwelijks aan de pootjes plakken, waardoor je veel minder uitloop hebt. Je doet er ook lang mee, dus uiteindelijk is het nog voordelig ook. Snelle levering en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

4 febbraio 2026

Risposta di PetMates

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de klontvorming, het stofvrije karakter en dat het nauwelijks aan de pootjes blijft plakken. En mooi dat je merkt dat je er lang mee doet!

Dank je wel voor het delen van je ervaring en je aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Beste korrels die ik tot nu toe heb…

Beste korrels die ik tot nu toe heb gebruikt. Doorspoelbaar en milieuvriendelijk!

26 marzo 2026

Bedankt voor je mooie review 😊

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je de doorspoelbaarheid en het milieuvriendelijke aspect waardeert!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb nog nooit zo een goede…

Ik heb nog nooit zo een goede kattenbakvulling gehad!!! Super zuinig in gebruik en blijft geurloos ! Niemand ruikt dat ik een kattenbak heb staan ! Gebruik het nu 6 maanden en zou niet anders meer willen!!
Wat ik toch ook nog wil vermelden is de klantvriendelijkheid van Petsmates!!

2 aprile 2026

Risposta di PetMates

Wat een mooie review, dank je wel! 😊

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat het geurloos blijft. En extra fijn dat je ook onze klantvriendelijkheid waardeert — daar doen we het voor!

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.

Goed product

Goed product, snelle levering, wat dat betreft niets op aan te merken.
Alleen geen vijf sterren omdat PetMates één dag na ontvangst van mijn bestelling een mail stuurde om te vragen of het niet weer eens tijd werd om te bestellen; dat ervoer ik een beetje als vreemd.

26 marzo 2026

Risposta di PetMates

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de levering 😊

Dank je ook voor je feedback over de mail, dat begrijpen we. Dat is inderdaad niet de bedoeling zo kort na je bestelling. We nemen dit mee om dit beter af te stemmen.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Eigenlijk bijna alles

Eigenlijk bijna alles. Ik heb Main coons. Ten eerste ,het is schoon het ruikt heerlijk het kan door de w.c maar met kleine hoeveel heden. Bij mij raakt hij gauw verstopt. En maar dit komt niet door de kattengrind het blijft onder hun pootjes plakken. En dat is helaas vervelend. Maar ik ben er heel blij mee. Groetjes Loes. 2 april 2026

25 marzo 2026

Bedankt voor je uitgebreide review, Loes 😊

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geur en het gebruik! We begrijpen je punt over het doorspoelen en de pootjes — goed dat je dat aangeeft.

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Nette levering

Nette levering. En een leuk abonnement.

Risposta di PetMates

Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen 😊

Bedankt voor je review en leuk dat je gebruikmaakt van het abonnement! Mocht je ooit iets willen aanpassen, dan helpen we je graag.

Valutata 5 stelle su 5

Omdat ze goed aanvoelen wanneer je een…

Omdat ze goed aanvoelen wanneer je een vraag hebt.
Een prettig contact met de medewerkers.

Risposta di PetMates

Fijn om te horen dat je het contact als prettig ervaart 😊

Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het belangrijk om goed mee te denken en zijn blij dat dit zo wordt ervaren.

Altijd goed ..

Altijd goed ..

Fijn om te horen 😊

Bedankt voor je review! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag.

Valutata 5 stelle su 5

Product is goed de katten eten het…

Product is goed de katten eten het graag en de abonnement werkt goed

Risposta di PetMates

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het abonnement goed werkt 😊

Bedankt voor het delen van je ervaring! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag.

Trustworthy

Trustworthy, quick shipping, and fast responding customer service. The product is good quality and packaged well. I ordered 2x bags of litter and a comb. The comb was a bit faulty and didn’t function very well. They offered me a refund and I don’t need to ship the product back. The litter is exactly as described, it works really well for my cat and it’s very cost effective.

19 marzo 2026

Risposta di PetMates

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! 😊

Fijn om te horen dat de kattenbakvulling zo goed werkt voor je kat en dat je tevreden bent over de kwaliteit en verpakking.

Nogmaals excuses voor de kam, maar goed om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Duidelijke berichtgeving.

Duidelijke berichtgeving.
Pakket komt op afgesproken dag/momen

12 febbraio 2026

Risposta di PetMates

Dank voor je review! Fijn om te horen dat de berichtgeving duidelijk is en dat het pakket op het afgesproken moment is aangekomen. Dat waarderen we. 🐾

heel fijn voor in…

Klontert goed en is heel fijn voor in de automatische reinigingkattenbak.👍

16 febbraio 2026

Wat fijn om te horen 👍

Goed om te lezen dat het goed klontert en zo prettig werkt in de automatische reinigingskattenbak. Daar doen we het voor.

Dank je wel voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden met de kwaliteit en het abonnement

Het kattengrit is van goede kwaliteit en biologisch afbreekbaar, waardoor het via het toilet kan worden afgevoerd.

Ik maak inmiddels ruim een jaar gebruik van het abonnement. De leveringen zijn steeds op tijd, wat zorgt voor minder stress, altijd kattengrind in huis en dus een schone bak, ook minder gesjouw met twee katten.

Daarnaast is het product goed geschikt voor een automatische kattenbak die ik recentelijk heb aangeschaft.

13 febbraio 2026

Risposta di PetMates

Wat een mooie review, dank je wel dat je dit deelt.

Fijn om te horen dat je al ruim een jaar tevreden bent met het abonnement en dat de leveringen zorgen voor gemak en minder stress. Ook goed om te lezen dat onze tofu kattenbakvulling prettig werkt in je automatische kattenbak en dat je het biologisch afbreekbare karakter waardeert.

Dank je wel voor je vertrouwen in PetMates en voor het delen van je ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn seniorpoezen vinden deze…

Mijn seniorpoezen vinden deze kattenbakvulling heel goed.
Voor het baasje is gemakkelijk dagelijks bij te houden en vooral niet zwaar om te tillen.

10 febbraio 2026

Risposta di PetMates

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review! 😊
Super dat je seniorpoezen onze kattenbakvulling zo goed accepteren. En helemaal fijn dat het voor jou ook praktisch is: makkelijk dagelijks bij te houden én niet zwaar om te tillen. 🐾

Valutata 2 stelle su 5

Hét bedrijf ken ik niet,maar heb…

Hét bedrijf ken ik niet,maar heb vertrouwen in jullie

9 febbraio 2026

Risposta di PetMates

Dankjewel voor je review. Ik zie dat je aangeeft dat je ons bedrijf nog niet goed kent, maar wel vertrouwen in ons hebt.

Zou je de review in dat geval willen verwijderen of aanpassen? Met 2 sterren krijgen wij nu een lagere score, terwijl je eigenlijk geen negatieve ervaring beschrijft.

Alvast bedankt!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più