Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product “kattenbaktofu” als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Contact met het bedrijf is erg goed, er wordt gelijk gereageerd als er vragen zijn en goed opgelost. Alleen de bezorging door bezorgdienst DHL is erg slecht. Het pakket wordt niet aan de deur afgelev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben heel tevreden. Dit komt vooral door het whatsapp contact met MAAIKE. Ik heb mijn abonnoment 2 keer varanderd, door ontwetendheid met katten,en ze reageerde elke keer, en heb de kattebakvulli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een mail gestuurd dat mijn bestelling nog niet bij de vervoerder was is dit meteen in orde gemaakt en kreeg ik mijn bestelling de volgende dag, ben zeer tevreden over tofu
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Euregioweg 330, 7532SM, Enschede, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Bijna volledig tevreden , de eerste keer kregen we een dubbele doos als verpakking , de tweede keer een enkele waardoor de kattenbakvulling dus bijna op straat lag. Verder alles goed.

Risposta di PetMates
Ik gebruik de korrels alweer een tijdje en ben zeer tevreden.
Ondanks dat onze oude kater zijn poep niet meer goed begraaft is er toch weinig stank, de korrels klonten goed samen en zijn gemakkelijk op te scheppen.
Ook blijft er weinig aan de pootjes hangen.
Kortom ,niet de goedkoopste maar zeker de fijnste keus.

Risposta di PetMates
Perfecte behandeling ondanks wijziging levering

Supergoed soja kattenbakvulling.
Onze katten zijn er superblij mee...veel minder rommel dan bij het normale kattenbakgrid. Tevens komt er ook minder geur vanaf als de behoefte in de bak ligt. Ik haal elke dag de ontlasting (mooi droog) en de urine (klont) eruit en 1x per maand de bak volledig schoonmaken. 1 zak kan ik met 2 katten (2 bakken) makkelijk mee doen totdat de volgende levering komt.
Het mooie van het abonnement is dat er altijd op tijd weer een nieuwe levering voor de deur staat. Ik hoef daar niet meer over na te denken.

Risposta di PetMates
Het is zo fijn dat er iedere maand een zak tofu kattenbak vulling netjes op tijd wordt geleverd!

Risposta di PetMates
Alleen maar goede ervaringen mee en een fijne klantenservice

Risposta di PetMates
het kattenzand is zeer zuinig in gebruik. alleen werd mijn rekening al betaald op maandag en kwam de levering pas een dikke week later, mogelijk wel gevolg van de poststakingen

Risposta di PetMates
Ik was bang dat ik het met de kattenbak vulling niet zou redden, tot de volgende levering.
Geen enkel probleem, 1 mailtje en er werd gelijk voor gezorgd dat ik mijn levering eerder kreeg.

Risposta di PetMates
Het beste kattengrit dat er is. En ruim het voordeligste als ziet hoelang het meegaat. Wel dagelijks goed scheppen dan blijft het goed geurvrij

Risposta di PetMates
Het is makkelijk dat je een abonnement heb dan hoef je nergens erg in te hebben vind dat wel fijn en ik hoef niet zo te sjauwen

Risposta di PetMates
Goede service, betrouwbaar en vooral geweldig spul. Heb een grote zak per maand nodig voor twee grote katten. Het stuift veel minder en loopt ook niet heel erg uit. Klontert goed. Dus katten en ik zijn tevreden!

Risposta di PetMates
PetMates kattenbak vulling gebruik ik nu ongeveer een half jaar en ik ben zeer tevreden. Ik heb een abonnement en krijg automatisch elke maand een zak opgestuurd. Zelf heb ik twee binnen katten en doe ruim een maand met één zak. Minder uitloop en je kunt de uitwerpselen handig door de wc spoelen.

Risposta di PetMates
Kattenbakvulling van petmates is stofvrij. Klontvormend En weinig uitloop! Wat ik ook fijn vind is dat ze gewoon door de wc doorspoelbaar zijn. - elk cent is dik verdiend bro.

Risposta di PetMates
Het duurde even voordat de katten eraan gewend waren. Ook ik was eerst wat sceptisch maar nu heb ik door hoe je het er goed uit kan scheppen, dus dikke aanrader.

Risposta di PetMates
Wat een verademing is deze tofu!
Je ruikt echt niks! Ik heb van alles geprobeerd maar dit is echt geweldig.
Mooie klonten na het plassen die je er zo uit kan scheppen.
Zelfs de ontlasting ruik ik niet meer, dankjewel pet mates!

Risposta di PetMates
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.