Perfectgadgets Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en goede mailverkeer, er wordt goed meegedacht en naar je wensen geluisterd. Het pakketje was goed ingepakt met een leuke poezensticker erop geplakt en erin de pakbon met een visitekaartje. De... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs heb ik 2 naamplaatjes besteld voor onze lieve pup, 1 maat L en 1 maat m. De tweede werd helaas niet geleverd door de bezorgdienst, ik kreeg gelijk contact via de mail en werd zeer snel en vri... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Onlangs een borrelplank besteld en ik ben er zeer tevreden mee. De plank was mooi verzorgd en de kwaliteit is uitstekend. Perfect voor een gezellige borrel met de familie. Alles zag er verzorgd uit en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di taglio laser

Scritti dall'azienda

Wij zijn gespecialiseerd in het (laser) graveren van diverse artikelen. Dit voeren wij uit op hout soorten, kurk, kunststof maar ook op glas is bij ons mogelijk. Alle artikelen van de webshop hebben wij op voorraad. De opdruk wordt samen met jou (gratis) besproken en we maken jouw product pas nadat jij hier helemaal tevreden over bent. De artikelen worden zorgvuldig voor jou gegraveerd en komen dan zo spoedig mogelijk naar je toe. Hiervan ontvang je altijd een bericht zodra het verstuurd is.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

27 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf! Voor de trouwdag van mijn nichtje een schitterende borrelplank laten maken. Een duidelijke website waarin je kunt aangeven welke inscriptie of afbeelding je wenst. Ook kun je kiezen uit vele lettertypes. Een custom-made product met een snelle levertijd. Een aanrader voor een mooi persoonlijk cadeau.

18 novembre 2024

Risposta di Perfectgadgets

Graag gedaan. Fijn dat de borrelplank helemaal naar wens was.

Goeie webshop voor gadgets

Goeie webshop met veel keuze, kwaliteit van de Laser gegraveerde producten is uitmuntend.

Zeker een aanrader!

12 novembre 2024

Risposta di Perfectgadgets

Dank je wel voor je positieve reactie. :-)

De gepersonaliseerde ketting

De gepersonaliseerde ketting

Voor mijn vrouw en kleine was een groot succes.

In samenspraak elk detail doorgesproken, er is meegedacht en de service is top!

22 ottobre 2024

Risposta di Perfectgadgets

Heel fijn om te horen. We hebben de kettingen ook graag voor jullie gemaakt en super dat ze hier zo blij mee waren.

Valutata 5 stelle su 5

Hele leuke gadgets voor leuke prijsjes

Hele leuke gadgets voor aantrekkelijke prijzen. Alles is bespreekbaar. Goed contact met de eigenaar. Snelle levering!

21 novembre 2024

Risposta di Perfectgadgets

Dank je wel. We proberen ook alle artikelen zo scherp mogelijk in prijs aan te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Het is een leuke website en webshop…

Het is een leuke website en webshop zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en natuurlijk ook iets leuks te bestellen.
Ik heb mijn vriendin verrast met een telefoonhouder. Nou dat was een enorm succes, het was ook naar wens bewerkt en zag er bijzonder leuk uit.

21 ottobre 2024

Risposta di Perfectgadgets

Bedankt voor je leuke reactie en fijn dat de telefoon houder zo naar wens is.
Het was ook erg leuk om deze gadget voor je te maken.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più