Peppes Pizza Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Jeg prøver å bestille på deres nett. Men det nekter å gi meg bestille selv om jeg bruker vanlig profil (medlem) og riktig adressen. Likevel det nekter å la meg bestille. Jeg tok kontakt med dem på e-p... Leggi di più

Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Leggi di più

Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Leggi di più

Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Leggi di più

1. Consegna pizze a domicilio

We sell pizza. Come to us og we to you :-)

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Truende ansatt, identitet forfalskning og en foskinket pizza

Jeg fikk pizzaen etter 1og halv time. Det vil si veldig seint! Og selvom d har blitt bekreftet overfor meg at bilen er rundt hjørnet når j har ringt og spurt om leveranse tid. Og en ansatt på kundeservice har vart truende v å gå til min facebook profil og uhøflig . I tillegg til identitet forfalskning da jeg har spurt om å få snakke m salgsjefen, så ble j satt over til en annen ansatt som har utgitt seg for å vare sjefen... Seinere fikk j vite om at d er Peter som er sjefen... Utrolig dårlig opplevelse.. Og d at j måtte ringe gjentatte ganger for å få tak i den som kan ta tak i dette... Et sirkus... Og j lurer på hvorfor deres ansatt tok d for gitt, da j har sagt til henne om at j skal sende en klage på henne? Får hun lov av ledelsen til å behandle kunder på denne måten? Får hun lov til å gå inn på facebook profilen til kunder? Hvor er sikkerheten til kunder som ringer inn til dere? Kundeservice? Oppriktighet og trygghet? Jeg ønsket å gi min gjest en hyggelig kveld v å kjøpe pizza hos dere... Men d var nok at j har ringt 2 gangen for å spørre om tidspunktet den blir levert, til at dagen min har snudd 90 grader... Og min gjest har stat uten å ha spist pizzaen! Og j satt igjen m en pizza som j ikke spiser da j spiser kun glutenfri..

9 marzo 2024

Nå er jeg nok ferdig med Peppes

Nå er jeg nok ferdig med Peppes. At de ikke klarer å levere annet enn flatt øl fra fat har vært kjent lenge. Derfor bestiller vi øl fra flaske, men etter siste pizzabesøk på Lillestrøm blir det nok et helt annet sted vi går. Pizzaen var så hardt stekt at det ikke var mulig å nyte den. Kanten knaser og smuldrer når en tygger, og det smakte brent. Etter å ha snudd på bitene så vi jo hvorfor. Overstekt og uspiselig. Det toppet seg når jeg gikk for å betale for maten. Jeg fortalte at denne pizzaen var det ikke mulig å spise, og får et «beklager, pizzaovnen kan være litt hard av og til». De ville fortsatt ha full pris for «maten», og presterer på minibankterminalen å be om totalbeløp som om jeg hadde noe tips å gi. Jeg gir alltid 10% tips når alt er ok, men det var uaktuelt denne gangen. En i selskapet vårt fortalte meg på forhånd at de i restauranten ikke kom til å bry seg noe som helst om min kommentar ang maten, og det hadde han helt rett i.
Er ledelsen ute etter å slette Peppes fra norgeskartet?

7 marzo 2024

Skuffende

Hentet nettopp Heavy Heaven på Skedsmokorset på Peppes. Pizzaen oppleves ikke fersk. Virker som den er varmet opp igjen. Skuffende.

3 marzo 2024

RINGE SERVICE

Bestilt 10 pizza til afhentning kl. 19:00 i Trysil! Pizza leveret 18:55 efter
55 MINUTTERS VENTEN.
Ringe - som i meget dårlig service!

16 febbraio 2024

Peppes levering er en spøk

Peppes levering er en spøk

Kundeservice skal ha skryt (derfor to stjerner) for å ta bestillinge min seriøs, men budet klarte ikke å få med seg pizzaen på først utkjøring (krøll).. Hvem er det de ansetter hos peppes egentlig?

STYR UNNA! Bruk wolt eller foodora

31 gennaio 2024

Klage på servic Peppes i Drammen

Klage på servic Peppes i Drammen Vi var på Peppes i Drammen (tog stasjon) hadde forhånd bestilt bor, var ikke mange der når vi kom, bestilte drikke, forrett og pizza, drikke kom ganske raskt, ventet 1/2 time så kom pizzaen, like etter kom forretten. Vi sa da at den ville vi ikke ha da( kom heller ikke på regninga) Synes for øvrig at det er greit å kunne snakke norsk på en restaurant i Norge

27 gennaio 2024

Dårlig service

Nesten tom restaurant, men allikevel tok det 1 time å få pizza. Vi fikk først en av to bestilte, og det tok 10 min til før pizza nr 2 kom. Begge pizzaene var understekte. Vi klagde til personalet, men opplevde at tilbakemeldingen ble dårlig mottatt og bortforklart. Fikk etter mye om og men kompensasjon, dog ikke med et smil om munnen. Dårlig mat, dårlig opplevelse og elendig kundeservice! Peppes pizza Gjøvik.

12 gennaio 2024

Grei pizza

Grei pizza, men Peppes sin storhetstid ser ut til å være over både på kvalitet og kundeservice.

21 dicembre 2023

Tørr hamburger lite løk osv smakte …

Tørr hamburger lite løk osv smakte grusomt, kastet i boss,samme med pizza innbakt pai ... æsj .... liker sterk mat vanligvis men smakstilsetning var grusomt ,rett I boss. Beklager men har bestilt to ganger peppes hos nestun , og beklager, grusom mat.....

3 gennaio 2024

Elendig betjening på Peppes Lillestrøm

Min familie og jeg ble svært skuffet over det som skulle være hyggelig førjulskos. Vi skulle legge middagen til Peppes, men da vi kom til Peppes Lillestrøm ble vi rett og slett ignorert. Jeg prøvde flere ganger å få kontakt med de ansatte, men de stod bare på kjøkkenet og skravlet. Etter 10 minutter hentet vi meny selv og gikk frem til kassa for å bestille. Da ble det svært vanskelig for betjeningen som plutselig forstod at de burde ha reservert bordet vi satte oss ved. Vi ble derfor bedt om å flytte oss ( i en nesten tom restaurant). Det gjorde vi selvfølgelig, men valgte da å forlate Peppes. Barna våre ble svært skuffet ettersom de hadde gledet seg til Peppes pizza, men for oss voksne ble matlysten kraftig redusert.

Om det er slik gjestene blir møtt i Lillestrøm, forstår jeg godt hvorfor restauranten var nesten tom.

6 dicembre 2023

Bestiller glutenfri pizza…

Bestiller glutenfri pizza. Får tildelt bordnummer. Venter et kvarter og pizzaen kommer; mitt nummer. Tre pizzastykker uti måltidet får jeg servert en til pizza, som faktisk er glutenfri. De ansatte hisser seg i tillegg opp, blikker meg og jeg blir redd for at det skal bli fysisk når jeg gjentatte ganger ber om refusjon. Heldigvis er vi på Oslo Lufthavn.

De krangler også seg i mellom. Får beskjed fra han ene, om at det er MITT ANSVAR å følge med på hva jeg spiser. Aldri igjen.

21 dicembre 2023

Når det tar nærmere to timer å få…

Når det tar nærmere to timer å få levert to pizzaer til 659 kr som strengt tatt er midt på treet hvis man grei, kan man vel si at opplevelsen er sånn passe dårlig.
At det selskapet har tapt penger siden 2002 skjønner jeg godt.

25 novembre 2023

Peppes Pizza Strømmen

Vi hadde bestilt bord til ni personer, men opplevde servering av en servitør som sikkert gjorde sitt beste i mangel på dårlig opplæring. H*n glemte å servere drikke til en av åtte, serverte feil drink to ganger, maten kom til ulike tider, desserten kom til tre ulike tider, de ryddet ikke bordet før desserten ble servert, og i tillegg var det masse fluer både ved bordet og ved betalingsdisken. Ganske ekkelt! Maten var god, men dette ble siste gang vi spiste der!

11 novembre 2023

Dårlig stekt og kald Pizza.

Dårlig og kald Pizza. Liten smak og dårlig stekt. Måtte steke mer selv, når vi kom hjem. Vi bestilte hvitløkdressing, men måtte si ifra da den ikke var med. Fikk heller ikke med servietter, som burde være en selvfølge.
Her må det skjærpes.

11 novembre 2023

Peppes Pizza Elverum

Vi hadde reservert bord for 10 stykker,dagen i forveien,og vi ankom som avtalt til tiden vi hadde booket.
Bestillingen av mat ble gjort da vi kom,og vi fortalte at alle skulle betale hver sin ordre ved endt måltid.

Pizzaene som ble levert,var til dels brente,men det gikk forsåvidt greit.
Da vi skulle betale ved kassen hver og en,brukte VI EN OG EN HALV TIME PÅ Å FÅ BETALT,da pc-systemet deres ikke fikset at 10 stk.skulle gjøre opp hver for seg.Eller de skyldte på det iallefall.
Det var helt kaos og køen bak oss ble lengre og lengre.
Vi fikk hverken beklagelse eller fratrekk for noe pga lang ventetid.
Det er ikke FØRSTE gangen,det har skjedd hver gang man kommer i gruppe.En gang brukte de BARE EN HALVTIME på å fikse det.
Styr unna,her er ingenting på stell.
Daglig leder kom,men ble forvist på bakrommet(kjøkkenet)av servitøren i kassa,og så ikke snurten av henne på den tiden vi var der.

8 novembre 2023