Peppes Pizza Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Jeg prøver å bestille på deres nett. Men det nekter å gi meg bestille selv om jeg bruker vanlig profil (medlem) og riktig adressen. Likevel det nekter å la meg bestille. Jeg tok kontakt med dem på e-p... Leggi di più

Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Leggi di più

Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Leggi di più

Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Leggi di più

1. Consegna pizze a domicilio

We sell pizza. Come to us og we to you :-)

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestiller pizza til et møte

Bestiller pizza til et møte, med avtalt leveringstidspunkt, leveransen kommer 30 minutter for sent. Pizzaen er ikke varm, men prisrn har holdt seg.
Dette var vår siste bestilling fra Peppes.

11 giugno 2024

God pizza men…

God pizza, men elendig service (Moa, Spjelkavika). Tok 1,5 time fra vi kom til vi fikk pizza. Fikk ikke bestille før det hadde gått 30min og da brukte de altså 1 time på å lage den. Ubrukelig opplegg. Blir garantert ikke Peppes neste gang.

8 giugno 2024

Peppes Pizza Drøbak

Hei,
Jeg var og besøkte Peppes Pizza i Drøbak for et år siden og nå nylig for noen uker siden. Og jeg siterer min familie med: sorgens kapittel da og enda værre nå 😞
Er dette en restaurant dere har glemt bort?

Selv har jeg jobbet i Peppes mange år. Jeg husker med glede tilbake på service opplæring, fantastisk mat, barneborg for barn med film og egen barnemeny. Fantastisk konsept!

Drøbak er alt annet enn dette. Selv om Peppes skal være barnevennlig er det ikke en eneste plass å være for barn. Noe som var en av grunnene at vi skulle spise her.
Det er et pensjonert lekerom med en knust plasteske fra bedre tider og en ensom legokloss i et hjørne. Tv og leker har nok ikke vært i bruk her på flere år. Trist, siden det er masse barnefamilier her på sommeren. Jeg har selv to barn som skuffet gikk ut igjen sa det ikke var noe lekerom i denne restauranten.
Noe mor reklamerte med på forhånd...
Restauranten ser nesten forlatt ut og ingenting som minner om Peppes Pizza som den fantastiske restaurantkjeden den var.

Også var det servicen da....
Vi måtte selv spørre etter menyer, menyene manglet flere sider i flere av de vi fikk. Servitøren virket veldig fjern og skjønte ikke hva vi mente.

Vi bestilte mat fra barnemenyen sammen med drikke med en gang. Barna var sultne og skuffet allerede. Greit å få maten deres først.
Vi ventet i ca 45 min før maten til oss voksne kom. Det var 5 servitører og 6 bord. Servitørene hadde det meget hyggelig bak baren og lo og tøyset høylytt. God stemning bland de iallefall.
Ingen barnepizza i sikte. Nå begynner det bli litt irriterende.
Jeg spør servitøren hvor maten er og hun sier hun skal sjekke hva som "har skjedd" 🤔
Vi hører ingenting og det går ti minutter til. Servitøren begynner laste opp glass bak baren.... skulle hun ikke sjekke hva som hadde skjedd?
Jeg kjenner jeg er ganske oppgitt på dette tidspunktet og reiser meg opp igjen fra bordet fir å spørre hvor maten til barna er.
-"det kommer" sier hun. Uvitende om at jeg vet eksakt hvor lang tid den barnepizzaen tar gjennom ovnen.
Jeg spurte om hun hadde glemt det men hun svarte meg ikke.

Så ja. Sorgens kapittel og ikke noe sted jeg tar med ungene igjen. Trist det har blitt sånn. Spesielt når flere av restaurantene deres fortsatt er top of the game fortsatt.
Eneste jeg håper er at dere tar et tak her nede og får det oppe og gå igjen. Masse tilreisende folk hit på sommeren med familie og dere kunne sikkert økt omsetning betraktelig om dere bare ofrer denne skarve restauranten en liten oppgradering på både personal og det familievennlige.

Ps! Var positivt å få et lite glass med utbrukte fargestifter og noen ark til ungene mens vi ventet 60 min på barnepizza ;) (noe jeg selv måtte reise meg og spørre om)

25 maggio 2024

Dårlig service

God Pizza. Men skikkelig dårlig service på Peppes Pizza på Skøyen. Servitrisen var opptatt av at hun skulle gå hjem 23.00 presis, så hun maste om at vi måtte forlate stedet 10 minutter før. Ikke ferdig spist engang. På toppen av det hele, svinedyrt. Aldri mer Peppes.

1 giugno 2024

Dårlig mat og service

26.05.2024 kl.15:10 bestilte jeg pizza hos Peppes via telefon som kosta meg 771 nok, ink. Levering.
Kl.16:13 kom Peppes bilen, når jeg åpna begge pizzaene så jeg veldig godt stekt og brent på kanten, ringte for å klage på maten, vedkommende ba meg sende bilder på e-post, etter 1 time fikk jeg svar som sto,
Takk for din tilbakemelding. Det er nettopp dette som hjelper oss å bli bedre.

Her har ikke bestillingen stått til forventningene, og jeg vil gjerne tilby deg en form for kompensasjon. Høres det greit ut med 50% på neste store pizza dere bestiller hos oss?

Daglig leder ved avdelingen er videreformidlet din tilbakemelding slik at de kan se over sine rutiner.
Så svarte jeg at, jeg godtar ikke deres tilbud, enten ny pizza eller glem saken.
Så fikk jeg enda et lignende svar som ser sånt ut,
Vi har dessverre ikke mulighet til å kompensere utover det vi tidligere har gjort.

Om du skulle ombestemt deg vil kompensasjonen ligger registrert på ditt telefonnummer.
For å benytte deg av denne ringer du oss på…
Dette er så dårlig service mener jeg, jeg blir ikke fattig å kaste dette beløpe, men det er en prinsipp sak.
Håper at folk tenker før de bestiller mat hos Peppes i fremtiden.

26 maggio 2024

Elendig pizza og levering

Jeg bestilte pizza kl 20 og den skulle bli levert kl 21.05, men den ble ikke levert før nærmere kl 22. Pizzabudet ringte og sa at han sto utenfor, men pga at jeg går på krykker og har brukket beinet, så kunne jeg ikke gå ut. Leiligheten ligger også i kjelleretasjen med noe trapper. Jeg sier at han må komme ned og levere den pga min situasjon, men han sier at jeg legger den på bilen din. Ble veldig diskusjon ut av dette og han forsto ikke at jeg ikke kunne komme ut og bære pizza med krykker ned en trapp. Jeg ble veldig forbannet og det endte heldigvis opp med at kom inn med den. Jeg må også legge til kritikk på pizzaen som inneholder masse skorper og lite fyll. Den værste pizzaen jeg noen gang har spist. Kommer aldri til å bestille derfra igjen. Dette er i Tønsberg

16 maggio 2024

Peppes Geilo er DÅRLIG !!!

Er på Peppes på Geilo og kl er så vidt over 21 og man må kjøpe take-away, dette til tross for at det er 17 mai i morgen. Altså ikke en vanlig torsdag i mai. Bedritent er vel rett betegnelse av Peppes Geilo.
Finn et annet sted.

16 maggio 2024

Peppes Pizza Sandefjord

Peppes Pizza Sandefjord
I should give 0% for the peppes pizza Sandefjord for their service today. We order pizza via telefon with my son’s name. It say’s 20% discount for the student. We agreed that it will automatically discounted when he will pick it up and with student ID. When my son came and pick it up in just 15 mins. He paid full price it’s because he paid before he show’s his ID. What an «F» they cannot give him a discount because they don’t have a system to correct the payment. Never ever again to visit this pizza place. Very expensive and poor service. This just happend this day 9th of May.

9 maggio 2024

Respekt for "Grandiosa" og "pepper" til Peppes pizza.

Jeg skulle gjerne gitt null stjerner, men det går ikke. Peppes pizza på Kongsberg føyer seg inn i rekken av kjeder jeg ikke skal legge igjen et øre hos.

Først, hvem har funnet ut at kunder skal selv gå bort til en disk for å bestille? Det kunne vært for å spare oss kunder for dyr mat når vi spiser ute. Men neida ! Prisene bare øker, og de som jobber der skal gjøre stadig mindre og mindre. Noe av poenget er vel service og god mat?

Peppes, Egon og ja, en rekke andre har innført dette tullet. Videre hadde stedet og vedkommende (i mangel av kelner) som var der like mye karisma som 3 meter med autovern. Båsene vi ble henvist til var trange og prisene var høye.

Hadde det ikke vært for at jeg hadde med meg en person til så hadde jeg gått rett ut igjen. Ser også at det er ikke så mange som er førnøyde med dem. Så da er det bedre å kjøpe seg en eller ti Grandiosa og dele med noen venner hjemme enn å gå på dette stedet.

2 maggio 2024

Peppes pizza leager

Peppes pizza leager. Jeg og familien min ringte for å bestille kvelds mat. Vi ble svart av en mann i ca 25 årene. Og han møtte oss frekt og ironisk når vi BESTILLTE en stor pizza og brus til Vilde og broren hennes. Jeg er skuffet over hvordan folk snakker i denne generasjonen anbefales IKKE!!!

19 aprile 2024

Beste pizza og levering

Beste pizza og levering! Har bestilt her i flere år både på deres restauranter og hjemlevering! De har egne bud som leverer og de er blide og høflige alle sammen! Ikke mist tid på og bestill andre steder, her får du garantert god og riktig lagd pizza! Kjempefornøyd!

9 aprile 2024

Kjempe gode Amerikansk pizza og service!

Jeg bestemte meg for å prøve en ny restaurant en det jeg er vant med.

Vi gikk til Peppes (Stavanger), det stod i ingangen om å vente. Det var veldig mange folk der og muligens 2/3 av bordene var opptatt. På kort tid kom det noen som spurte om vi hadde reservasjon (nei), så ble vi henvist til et bord. Ba oss om å vente på en annen person til å ta imot våres ønsker etter å ha lest meny. Vi trengte ikke å betale i begynnelsen og fikk drikkene våres relativt fort.

En ulempe men jeg fikk varm sjokolade, som ikke var blandet i det hele tatt (pulver i bunnen) men etter å ha pekt det ut sa de at vikaren hadde hastverk (noen ansatte var syke) og fikset feilen relativt fort. Null problem det, sånt kan skje. Etter rundt 30min så fikk vi vår amerikanske pizza, og det var virkelig bra! Tror de lager og baker det fra begynnelsen av, ikke frosta som andre bestemte steder. Når vi var ferdige gikk vi til skranken og de ordna delt betaling (vi betaler halve pizza, og vår egen drikke selv) relativt lett.

Kjempe grei sted å ha pizza, og pizzaen er fantastiskt. Mange restauranter er relativt late som å be deg finne bord nummer selv, vente i lang kø, gå til skranken for å si det du ønsker, osv - men Peppes gir deg bordet uten hodeverk og kelneren spør hva du ønsker.

Anbefaler å ta en tur innom!

6 aprile 2024

Dårlig opplevelse

Hei. Var på Peppes i Drammen. Har alltid hatt et godt inntrykk av dere. Ble litt overrasket over at det ikke lenger ble tatt bestilling ved bordet. I tillegg så kunne i ikke vedkommende jeg bestilte pizza fra noe norsk. Syns at det bør være et krav når man jobber i Norge.

12 marzo 2024

Skræmmende oplevelse 💀

1 times forsinket mad, burgeren er noget en halvfuld polsk mand kunne have lavet !

Pomfritterne er ligeså tørre som Tryils’s norske piger, og som det ikke var nok, har kokkene alzheimers, når de glemmer halvdelen af ordren!

Som sagt i overskriften “skræmmende oplevelse”

28 marzo 2024