Snel, jammer alleen dat jullie een deal maken zonder daar verder met mij overleg in te hebben gevoerd. Ik ga nu toch nog die aanpassing terug draaien omdat ik, zonder dat ik dat wist, nu weer een jaar... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Pennysave heeft gigantisch snel (binnen een uur nadat ik de aanvraag had gedaan) een korting geregeld van € 180 voor mijn internet- en tv abonnement. Over mijn energiecontract krijg ik bericht teg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Paar honderd euro besparing op zowel mijn TV + internet abbo als op mijn stroom en gas voorziening voor mijn vader geregeld! Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon. ik zou een iede... Leggi di più
Zeer eenvoudig om een besparing aan te vragen, verder goed bereikbaar via Whatsapp of e-mail en alles wordt netjes gecommuniceerd. Nadat ik mijn aanbod had ontvangen vond ik dit nogal schraal, na cont... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Pennysave helpt jou, ieder jaar opnieuw, drastisch geld te besparen met kortingen op je bestaande vaste abonnementen. Zo kun je korting krijgen voor je internet en TV abonnement, geef je minder geld uit aan je kranten en tijdschriften abonnement en zorgen we dat je een lagere energierekening krijgt. kijk op www.pennysave.nl wat ook jij kunt besparen.
Nieuwendijk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super goede hulp en alles goed voor mij uitgezocht , duidelijke communicatie

Risposta di Pennysave
Heel goed en snel geholpen door Pennysave! Hierdoor heb ik een goeie korting gekregen op mijn internet abonnement bij Ziggo! Ik kreeg twee opties aangeboden en mocht hier rustig overdenken. Zodra ik de keuze had gemaakt, was alles binnen 1 dag geregeld.

Risposta di Pennysave
Pennysave heeft mijn vaste kosten verlaagd. Ze analyseerden mijn uitgaven, boden oplossingen op maat en hielpen me geld te besparen. Een aanrader voor wie slim met geld wil omgaan!

Risposta di Pennysave
Over mijn energiecontract krijg ik bericht tegen de tijd dat deze af zal lopen. Pennysave heeft dit ingepland om tegen die tijd de onderhandeling te starten. Ik heb er vertrouwen in dat zij hier ook een mooie korting voor kunnen regelen!

Risposta di Pennysave
Uitstekende service! Het bedrijf heeft me geholpen om aanzienlijke kortingen te krijgen op mijn abonnementen. De communicatie was snel en duidelijk, en ik waardeer de besparingen die ik heb kunnen realiseren. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar manieren om geld te besparen op maandelijkse uitgaven!

Risposta di Pennysave
Superdeal , goed verhaal wat ook in praktijk werd gebracht wat snel tot een mooie besparing gaf op de maand lasten

Risposta di Pennysave
Zelf voel ik me er altijd heel ongemakkelijk bij om leveranciers te bellen om korting te bedingen en daarom doe ik dat eigenlijk nooit, dus toen Pennysave aanbood om dit voor mij te doen vond ik dat alleen maar heel erg fijn! En no cure no pay, dus het levert gegarandeerd meer geld op dan het kost. Ik vulde mijn gegevens in op de website en binnen een paar dagen kreeg ik al een nieuw aanbod van mijn tv- en internetleverancier, welke me een besparing gaat opleveren van ruim 180 euro per jaar!

Risposta di Pennysave
Een super snelle en goede service. Dankzij jullie nu korting op mijn abonnement. Ik kan dit iedereen aanraden.

Risposta di Pennysave
Binnen 2 dagen een korting van €375 per jaar geregeld. Helemaal top.

Risposta di Pennysave
Super top! Met 1 mailtje hebben deze mannen voor mij, een flinke besparing van 419 euro gedaan bij kpn! Een echte aanrader! Ik was in eerste instantie echt een beetje sceptisch.. maar het kostte mij 2 min werk..en een dag later was het al geregeld bij kpn! Onwijs bedankt mannen!

Risposta di Pennysave
De ervaring is fantastisch ik kan gewoon heel veel geld besparen op mijn contract bij ziggo met verbeterde voorwaarden , ben super blij !! Dankjewel 🙏🏻

Top service transparant.
Leuke besparing opgeleverd bij Ziggo.

Risposta di Pennysave
Flinke besparing geregeld door Pennysave op mijn internet/tv rekening! Zeer snelle service

Hele goede ervaring.
Wat ze beloven komen ze na, heb nu een mooie korting bij kpn dankzij Pennysave.
Echt een aanrader!
Snelle service en goed contact!
Ben er zeer tevreden over 👍

Risposta di Pennysave
Geweldige, snelle service! Bijna EUR200,- per jaar bespaard dankzij Pennysave, in slecht 1 klik!

Risposta di Pennysave
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.