Første (gratis) online møde var en god oplevelse. Har booket et møde mere, og er spændt på udbyttet. Rart at få ro i maven ved at have en uvildig professionel ind over.

Min mand og jeg har netop haft et rådgivnings møde vedr. nedsparing og pension med en meget engageret og kompetent rådgiver, Kourosh. Af samme grund har vi booket opfølgning, så vi kan få overblik... Leggi di più

Det var godt at få fokus på de “brikker” der er at flytte med i relation til pension. Desuden gav det en ide om mulighederne i den sammenhæng. Det er lidt poppet med penge der er fundet - særligt når... Leggi di più

Havde en god, kort samtale med John (online), der bl.a både gav forslag og tanker om muligheder ifm pension/ fortsat arbejde. Jeg valgte derfor også at bestille nedsparingsplan, da det vil mig stør... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Vi ønsker at give alle danskere inspiration og handlekraft til at træffe økonomiske valg, der gør at du får mere ud af dine penge - hele livet igennem. Vi udvikler unikke digitale værktøjer, som gør dig klogere og mere bevist om dine muligheder. Tag ejerskab over din økonomi med Penly.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Første (gratis) online møde var en god…

14 aprile 2026

Kære Sanne

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det første online møde var en god oplevelse, og at du allerede nu mærker mere ro i maven ved at have en uvildig professionel med på sidelinjen.

Carina fra Penly

Jeg fik en information jeg ikke havde

Jeg fik en information jeg ikke havde -
et lille råd til fremtiden: spørg hvad kunden forventer.

8 aprile 2026

Kære Vibeke

Tak for din anmeldelse og for dit råd til fremtiden.

Det er hermed givet videre til vores rådgivere. Vi er glade for, at du fik ny viden på mødet.

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Carina fra Penly

En fin guidning til det jeg havde brug…

En fin guidning til det jeg havde brug for

25 marzo 2026

Kære Anni

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik hjælp til det, du havde brug for.

Carina fra Penly

Det var en god rådgivning

Det var en god rådgivning, og gav mig noget at gå videre med.. så stor anbefaling herfra

10 marzo 2026

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god rådgivning og noget konkret at gå videre med.

Tak for din anbefaling, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fik en god snak med Kourosh Rasmussen

Fik en god snak med Kourosh Rasmussen, som satte nogle tanker igang som jeg kan arbejde videre med

4 marzo 2026

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at mødet satte nogle tanker i gang, som du kan arbejde videre med.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Hjælpsom og venlig rådgiver

5 marzo 2026

Risposta di Penly

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Carina fra Penly

Nedsparingsplan for vores alderdom - giver en indre ro.

Vi har lige fået udarbejdet et budget på en nedsparingsplan. Vi havde Trine til at stå for dette. Hun er rigtig god til at spørge ind og guide os i forløbet. Vi har modtaget en rapport, som er let gennemskuelig og som går frem i tiden - indtil jeg forhåbentlig runder de 90 år. At få udarbejdet en sådan giver en indre ro - også selvom det "kun" er et budget. Vi er meget tilfredse med forløbet.

24 febbraio 2026

Kære Jørn

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glæder os at høre, at nedsparingsplanen har givet jer en ro, og at I oplevede Trine som både grundig og god til at spørge ind og guide jer gennem forløbet.

Tak fordi I valgte Penly.

Carina fra Penly

Jeg fik svar på det jeg efterspurgte

Jeg fik svar på det jeg efterspurgte. Fik løsninger til hvordan jeg selv kunne tage handling eller få Penly til at hjælpe.

23 febbraio 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik svar på det, du ønskede.

Carina fra Penly

Kourosh gennemgik mine oplysninger og…

Kourosh gennemgik mine oplysninger og kunne hurtigt gennemskue og forklare i et forståeligt sprog hvad jeg med fordel kunne ændre i mine pensions- og investerings forhold. Jeg ser frem til, i samarbejde med Kourosh/Penly at få lavet en handlingsplan for den økonomiske side af min pensionisttilværelse.

19 febbraio 2026

Kære Tinne

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at rådgiveren hurtigt kunne skabe overblik over dine oplysninger og forklare mulighederne i et forståeligt sprog.

Vi ser frem til samarbejdet og til at få lagt en konkret handlingsplan for din pensionisttilværelse.

Reel rådgivning

Meget reel rådgivning omkring privatøkonomi. Det ser ud til at Penly leverer uafhængig og uvildig rådgivning.
Det eneste de tjener på er dit honorar, da du naturligvis skal betale for uvildig rådgivning.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.

15 febbraio 2026

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at rådgivningen har føltes reel og relevant.

Tak fordi du anbefaler os videre.

Fint introduktionsmøde

Fint introduktionsmøde. Ser frem til det efterfølgende nedsparingsmøde og de forhåbentlig kommende aktioner i den sammenhæng.

9 febbraio 2026

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at introduktionsmødet gav mening, og at du er klar til at gå videre.

Godt møde

Gode forslag på 1. møde

5 febbraio 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde et godt første møde, og at du fik gode, konkrete forslag med dig.

Gode råd

Det var rigtigt rart at få nogle gode forslag til hvad man kan gøre omkring alderspension, hvem man skal kontakte osv.

3 febbraio 2026

Kære Lene

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik konkrete forslag fra rådgiveren, som du kan handle på.

Rigtig god oplevelse

Allerede ved vores første indledende møde med Koroush fik vi et fint indblik i, hvordan vores fremtidige pensionsøkonomi kan komme til at se ud.
Det var en meget behagelig og kompetent introduktion, og vi ser frem til det næste møde:)

19 gennaio 2026

Kære V. Jacobsen

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I allerede ved det første indledende møde fik et fint indblik i, hvordan jeres fremtidige pensionsøkonomi kan komme til at se ud.

Tak for at dele jeres oplevelse.

Super vejledning

Super vejledning. Jeg fik konkret viden, som jeg kan bruge.

26 gennaio 2026

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god vejledning og konkret viden du kan bruge.

Carina fra Penly

Fornemmede seriøs service ,Og stor viden

Blev meget overrasket over ,Servicen, Medarbejderen lyttede og kom med gratis GODE RÅD, ,Det bør nævnes i disse teknologiske tider ,Virker som et sted jeg ville betale for rådgivning , Og sparring omkring økonomi Giver overblik i et nede på jorden perspektiv

13 gennaio 2026

Kære Hans

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse.

Vi er rigtig glade for, at du oplevede, at rådgiveren lyttede og gav dig gode, gratis råd. Netop det at møde mennesker i øjenhøjde og give et godt overblik er noget, vi prioriterer højt – også i en tid, hvor meget bliver mere teknologisk og mindre personligt.

Tak fordi du nævner, at Penly virker som et sted, du ville betale for rådgivning og sparring om økonomi. Det betyder meget for os.

IMØDEKOMMENDE

Trine er meget venlig og imødekommende. Vi fik en rigtig god samtale - kom godt omkring - er er godt tilfredse!

12 gennaio 2026

Kære Finn

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at rådgiveren var venlig og imødekommende, og at I fik en rigtig god samtale.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Carina fra Penly

Gav overblik og dybde mht nedsparing

Gav overblik, indsigt og et grundlag for kommende tiltag mht nedsparing. - Godt samspil i samtalen, rolig og lyttende.

5 gennaio 2026

Kære Niels

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du fik både overblik, indsigt og et godt grundlag for de kommende tiltag i forhold til nedsparing.

Og dejligt at du oplevede et godt samspil i samtalen – det er vigtigt for os, at rådgivningen føles tryg og relevant.

Carina fra Penly

Jeg havde et udbytterigt indledende…

Jeg havde et udbytterigt indledende møde med Penly, hvor Kourosh fremstod kompetent og vidende på sit område. Jeg fik god viden til selv at undersøge nogle forskellige aspekter udi pensionen. Jeg er ikke i tvivl om at jeg også gerne vil bruge Penly fremadrettet, når jeg skal planlægge pension.

19 dicembre 2025

Kære Leif

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du havde et udbytterigt indledende møde, og at Kourosh fremstod både kompetent og vidende.

Det er også dejligt at høre, at du gik fra mødet med konkrete input og viden, du selv kan arbejde videre med i forhold til din pension.