Det gik hurtigt og nemt og så er 236kr om måneden i et år meget fair i rentebetalinger for et lån på 12000kr over 12mdr. Det svare til 8kr dagligt hvilket svare til en liter mælk så jeg er godt tilf... Leggi di più

Det er fint nok man kan låne hos dem, men i guder hvor er det dog møg hamrende irriterende man bliver påmindet hver eneste måned både på email og sms som kautionist at vedkommendes månedlige betaling... Leggi di più

Fantastisk oplevelse med medarbejder. Taler altid med respekt. God kommunikation.👍🏻👏🏼Elsker jer. I fortjener mere end 5stjerner. Vil altid komme tilbage til jer til hver en tid. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️... Leggi di più

Super dejligt i også har plads til at hjælpe os som af den ene eller anden grund er havnet i RKI, og med en kautionist er sikre på i nok skal få jeres penge tilbage, skulle det gå galt for lånetagere... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Informazioni su Aurora Lån

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Beslutninger truffet af virkelige personer

Aurora lån lader ikke computere bestemme, om du kan få et kautionist lån. Det vigtigste er, at du har en ven eller et familiemedlem, som stoler nok på dig til at garantere at foretage tilbagebetalinger, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale lånet.

Ingen gebyrer og afgifter

Aurora lån opkræver ikke gebyrer for at ansøge om et lån, udbetale dit lån, tidlig tilbagebetaling af dit lån eller ved en forsinket tilbagebetaling. Det eneste du betaler, er den rente, som blev aftalt inden udbetaling af lånet.

En billigere måde at låne penge på

Vores kautionist lån er omkring en tredjedel af den APR, som fås ved kviklån, og vi bliver jævnligt fremhævet på prissammenligningssider som en af de billigste muligheder for alle som vil låne 10.000 - 50.0000 kr. med en lav kreditværdighed.

Om Aurora lån

Aurora lån er et dansk kautionistbaseret lånefirma, der tilbyder gammeldags lån baseret på tillid.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

dette firma er lige til at skide i

dette firma er lige til at skide i
dette firma er lige til at skide i!

men betaler 50% renter for at låne penge hos dem. men man skal have 1 ven med god inkomst før man kan få et min.lån!! jeg ville heller låne dem a min ven og slippe for 50% renter per.månde! hvis du låner 10.000 for 36månder så betaler du ca.18.000 ialt!

5 novembre 2020

Jeg er kautionist på et lån

Jeg er kautionist på et lån, da l på et tidspunkt ikke havde låntagers Konto oplysninger, blev beløbet reserveret på min konto, - - - og det uden at informere mig. Det er simpelthen så dårlig stil, og kan ikke være i overensstemmelse med gældende regler for kautionisten..????

16 aprile 2020

Jeg ville så gerne give jer 5 stjerner…

Jeg ville så gerne give jer 5 stjerner og ind til i valgte at droppe muligheden for at ringe til jer har jeg da også anbefalet jer, men nu har det taget over 1 uge at få svar på få simple spørgsmål, som normalt ville tage max 2 minutter over telefonen. Der gik over 1 døgn før jeres første svar kom, selv om i skriver at i svare i jeres åbningstid. Jeg har aldrig oplevet telefon kø som i bruger som undskyldning for at alt nu er online og i vil ikke ringe mig op, så nu er både min kautionist og mig yders utilfredse med jer. Servicen er styrtdykket efter alt er blevet online og det er ikke godt nok.

19 ottobre 2019

Virkelig træls at i ikke har styr på…

Virkelig træls at i ikke har styr på opkrævning af afdrag hos skyldner, dagen efter i sendte besked om at afdraget var betalt af skyldner, trak i afdragsbeløbet fra min konto. Afdraget var betalt og jeg har stadig ikke fået mine penge igen. Smart at lade dem trække renter på jeres egen konto, men på ingen måde ikke i orden. Få nu styr på jeres butik

16 ottobre 2019

Super god service

Super god service, søde at snakke med, har ikke andet end ros.

25 agosto 2019

Hej Grethe

Tusinde tak for din anmeldelse - vi sætter virkelig pris på, at du har afsat tid til at skrive til os her på Trustpilot :-)

Vi er glade for at høre, at du synes vores ansatte er søde og at det ellers har været en god oplevelse. Det betyder alt for os.

Hvis du mangler det mindste, så sidder vi klar til at hjælpe på: 78 76 85 28

Fin hurtig betjening

24 agosto 2019

Hej Maj-britt

Mange tak for din anmeldelse.

Super at høre, at det var en 5-stjernet oplevelse. Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så ved du hvor du kan finde os :-)

Aurora Lån

Jeg vil helt klart anbefale jer til…

Jeg vil helt klart anbefale jer til andre, meget hurtig sagsbehandling

23 agosto 2019

Hej Jacoob

Tusinde tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du fik pengene, da du skulle bruge dem.

Dejligt, at du har lyst til at anbefale os. Vi skal selvfølgelig nok give alle du sender vores vej, præcis samme gode service, som du selv har oplevet :-)

Rigtig god dag,

Flinkt personale

God kommunikation og flink personale

18 agosto 2019

Hej Michael,

Mange tak for de fine ord - vi sætter stor pris på, at du har afsat tid til at anmelde os!

Dejligt at høre, at du synes om vores kommunikation og personale - så er det jo lige som det skal være :-)

Super fint

Super fint, venlige mennesker der gav en super vejledning. Helt igennem tilfreds.

15 agosto 2019

Hej Marie

Mange tak for en fantastisk anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du synes om den vejledning du har fået. Det er meget vigtigt, når man går og overvejer at optage lån, at man får den rigtig vejledning, så man kan tage en velinformeret beslutning. Super, at vi kunne hjælpe dig!

Hvis du nogensinde er i tvivl om noget, så kan du også altid ringe til os på: 78 76 85 20 :-)

Rigtig god Mandag til dig Marie.

Aurora Lån

Rigtig venlig og høflig kundeservice og…

Rigtig venlig og høflig kundeservice og hurtig behandling....ja, det koster at låne, men de vil trods alt også gi én chancen og det er jo i sig selv også en chance for dem...😉 så tusind tak for tilliden aurora
Mvh Xenia

14 agosto 2019

Hej Xenia

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du synes om vores kundeservice og behandlingstid. Det er vigtigt for os, at vores kunder får deres penge, når de skal bruge dem!

I forbindelse med prisen på lånet, så er det jo selvfølgelig en personlig vurdering. Hos os er der ingen skjulte gebyrer og man kan nemt og hurtigt betale det hele tilbage - eller overbetale - som man har lyst til, uden at det koster en krone ekstra. Renten tilskrives dagligt, hvilket vil sige, at jo hurtigere man betaler tilbage, des billige bliver det samlede beløb man betaler for at låne.

I forhold til andre lån på markedet, har vi desuden en konkurrencedygtig rente.

Tusinde tak fordi du har valgt Aurora Lån, og selv tak for tilliden Xenia :-)

Aurora Lån

Er Aurora.com det samme som jer

Er Aurora.com det samme som jer, er lidt i tvivl om det er den samme og kan ikke beslutte om jeg skal gennemføre låne ansøgningen da det er.com og ikke.dk?

12 agosto 2019

Hej Pavia

Tak for din anmeldelse.

Aurora.com er ikke en del af vores virksomhed, vores hjemmeside hedder: www.auroralan.dk

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid ringe til os på: 78 76 85 20 - man skal selvfølgelig kun indtaste sine personoplysninger på en side man stoler på og hvor man er sikker på, hvem der sidder bagved :-)

Hej yderst tilfreds

Hej yderst tilfreds. God sikkerhed

11 agosto 2019

Hej Kenneth

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig sikre og trygge ved at låne hos os, så det er dejligt at høre, at det virker efter hensigten :-)

Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så ringer du bare til os på: 78 76 85 28 Rigtig god dag!

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Er meget positiv 😀

9 agosto 2019

Hej Pep,

Dejligt at høre om din positive oplevelse! Mange tak, fordi du har afsat tid til at skrive en anmeldelse af os, det sætter vi virkelig pris på.

Vi gør alt for, at være så hurtige og effektive som muligt, så man kan få sine penge når man skal bruge dem - med en god og behagelig kundeoplevelse oveni hatten :-)

Hvis der er mere vi kan hjælpe med, så siger du bare til.

Super service

Super service. Nemt og overskueligt ansøgningsskema. Bruger jer gerne igen.

8 agosto 2019

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse. Vi lægger mange kræfter i, at det skal være en nem, overskuelig og behagelig oplevelse når man låner hos os. Dejligt at høre, når vi rammer plet :-)

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne hjælpe dig igen i fremtiden.

God weekend når du kommer dertil.

Dejlig kundeservice

Dejlig kundeservice, flinke mennesker og hurtig overførsel

7 agosto 2019

Hej Michael

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Det er så godt at høre, at du også synes om vores dejlige kundeservice :-)

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe i denne omgang og at du fik pengene udbetalt hurtigt.

Hvis der er mere vi kan gøre for dig, så ved du hvor du kan fange os.

En god lånemuligheder

Det var en god og hurtig behandling jeg fik flinke medarbejdere at tale med kan kun anbefaldes 👍

5 agosto 2019

Hej Brian

Vi takker for den flotte anmeldelse og er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe.

Dejligt at høre, at du vil anbefale os! Alle du sender vores vej, skal vi nok give samme gode service, som du selv har oplevet :-)

Rigtig god dag til dig Brian.

Aurora Lån

Super tilfreds og pengene hurtigt…

Super tilfreds og pengene hurtigt udbetalt

4 agosto 2019

Hej Gitte,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er super tilfreds. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe :-)

Hvis der er det mindste, så ringer du bare til os på: 78 76 85 28

Rigtig god mandag,

Aurora Lån

Super hurtigt at få pengene udbetalt…

Super hurtigt at få pengene udbetalt men enormt dyrt i renter.

2 agosto 2019

Hej Peter,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig glade for at høre, at du har fået pengene udbetalt da du skulle bruge dem :-)

Om man synes renten er dyr eller ej er selvfølgelig subjektivt. Vi er dyrere end et lån i banken, men har en meget konkurrencedygtig rente, hvis du sammenligner os med andre lånevirksomheder på markedet.

Desuden er der ingen gebyrer hos os overhovedet og du kan jo også betale lånet tilbage, lige så snart du vil - uden at det koster dig ekstra. Jo hurtigere du betaler lånet tilbage, des mindre kommer det til at koste dig i alt.

Vi gør altid helt klart, at man kun skal låne fra os, hvis man har råd til de månedlige tilbagebetalinger og er tilfreds med alle vilkår. Der er ingen overraskelser: vores rente, hvad der skal betales tilbage og hvor meget lånet koster bliver altid gennemgået, før lånet udbetales og kan desuden findes på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring vores omkostninger og rente, sidder vi klar på: 78 76 85 28.

Rigtig god weekend!