Peek&Cloppenburg PL  Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Zamówione rzeczy były zapakowane w niestarannie w bardzo małe worki. Wszystko przyszło pogniecione i nie nadawało się do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie został dostarczony z powo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento uomo
  3. Negozio di scarpe
  4. Negozio di abbigliamento streetwear
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

124 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Nie oddają pieniędzy za zwrot zamówienia!

Absolutnie nie kupujcie niczego w sklepie internetowym! Zwłaszcza jeśli nie jesteście pewni o do zakupu. Ten sklep to czyste złodziejstwo! Wszystko co piszą inni ludzie to prawda. Nie oddają pieniędzy za zwrot zamówienia!!! Do tego dochodzą pomyłki w zamówieniu i na dostawę czega się czasami tygodniami!

7 aprile 2026

Lubię zakupy w P&C

Lubię zakupy w P&C bo ubrania są w dobrej jakości, zgodne z opisem. Bardzo funkcjonalna wyszukiwarka i bogate filtry.zdjęcia produktów w wysokiej rozdzielczości. Sprawne dostawy.

6 aprile 2026

BardzoDoceniam maile dotyczące dostawy

BardzoDoceniam maile dotyczące dostawy.
Troszkę jestem zawiedziona jak produkt jest wyperfumowany jakimś mocnym perfumem typu Coco Chanel
Chciałabym by w opisach produktów było że na przykład rozmiarówka jest zawyżona lub zaniżona to znacznie ułatwia zakup zwłaszcza butów i spodni

30 marzo 2026

Pierwsza klasa

Zawsze jest towar pierwszej klasy,nie miałem nigdy reklamacji.Zawsze na czas.Bede czesto do nich zagladał.

9 marzo 2026

Nie wiedzą co wysyłają

Dwa razy otrzymałam inny produkt niż zamówiłam. Kupiłam sukienkę. Na stronie pokazała się informacja, że jest to ostatnia sukienka w moim rozmiarze. Otrzymałam inny artykuł niż zamówiłam. Błędny artykuł odesłałam. Sukienka w moim rozmiarze nadal była niedostępna, zatem ustawiłam powiadomienie. Po jakimś czasie dostałam informację, że mój rozmiar jest ponownie dostępny, zatem zamówiłam go. Po raz kolejny otrzymałam ten sam błędny artykuł, co za pierwszym razem. Odesłałam. Teraz sukienka w moim rozmiarze jest ponownie dostępna ale boję się zamówić, bo mogę po raz trzeci otrzymać ten sam nieprawidłowy artykuł! Na plus szybki zwrot pieniędzy.

4 febbraio 2026

To mój pierwszy zakup

To mój pierwszy zakup w sklepie towar okazał się dokładnie taki jak na zdjęciu i opisie byłem na bierzecie informowany o przesyłce jestem zadowolony z zakupu.

5 marzo 2026

Moje doświadczenie z firmą

Moje doświadczenie z firmą bylo pozytywne z wyjątkiem sposobu dostarczenia produktów marki BOSS - żakietu i spódnicy w zamówieniach nr 9614086891, 9614086845, które byly zapakowane w sposób skandaliczny, zmięte i wyniecione, wcisnięte w zbyt male torebki. szczerze mówiąc byląm w szoku, bo nigdy z takim pakowaniem się nie spotkalam, a przecież to były produkty marki premium. Na dszcęście udalo mi się doprowadzić je do porządku przy pomocy parownicy. W innym przypadku musialabym je zwrocić. Zle wrażenie jednak pozostaje

3 marzo 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più