Peek&Cloppenburg PL  Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Zamówione rzeczy były zapakowane w niestarannie w bardzo małe worki. Wszystko przyszło pogniecione i nie nadawało się do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie został dostarczony z powo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento uomo
  3. Negozio di scarpe
  4. Negozio di abbigliamento streetwear
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

124 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Obsługa klienta to jakiś żart

Jak zamawiacie to nie liczcie na szybki przebieg zwrotu, czekałam miesiąc na pieniądze, obsługa klienta nie istnieje, poprosiłam na czacie o rozmowę z konsultantem - próbowałam dowiedzieć się czegokolwiek konkretnego, w jakim terminie otrzymam pieniądze, bo regulaminowe 14 dni już minęło, konsultant odpowiadał w kółko to samo, że mam czekać, po czym w końcu sam opuścił czat. Tak samo z kontaktem mailowym, wysyłają automatyczne formułki "zwrot się procesuje", nie ma tam żadnego kontaktu z człowiekiem. Jeśli można sobie pozwolić na zamrożenie pieniędzy na jakiś czas to ok, ale w innym razie odradzam

9 giugno 2026

Otrzymałam używaną kurtkę

Otrzymałam używaną, brudną kurtkę. Ze zwrotem również problem. Brak możliwości połączenia z Konsultantem to według mnie porażka. BOT nie rozwiązał sprawy. Mial przekierować sprawę do konsultantów którzy do dziś się ze mną nie skontaktowali. Czytając opinie, zastanawiam się, ile będę oczekiwać na zwrot pieniędzy.

21 maggio 2026

Uwaga oszustwo

Kupiłam produkty z kolekcji własnej sklepu Style Icons kazdy produkt po 500 pln. Skład produktow podany w opisie sklepu wiskoza 97% otrzymałam produkty 100% tani śliski poliester.
Zostałam oszukana obecnie oczekuję na zwrot środków z którym sklep się nie spieszy i który usiłuję wyegzekwować licznymi monitami które ewidentnie nie robią na obsłiudze najmniejszego wrażenia. Odradzam zakupy, a zwłaszcza zakupy z lini własnej Style Icons to najtańsza chińszczyzna którą mozna kupic w każdej kiepskiej sieciówce za ułamek ceny.

14 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Odwiedziłam dwa salony znajdujące się w…

Odwiedziłam dwa salony znajdujące się w Krakowie i muszę przyznać, że byłam bardzo mile zaskoczona zachowaniem obsługi. Szkoda, że nie miałam zbyt wiele czasu, bo z chęcią zostałabym tam dłużej. Pomimo dużej ilości klientów towar wyeksponowany idealnie, uporządkowany, wszystko na swoim miejscu, czytelnie oznaczone rozmiarem i cena. Nie do pomyślenia jak przy tak wielkiej ilości rozmaitych artykułów można nad tym zapanować. Przy tym osoby tam pracujące uprzejme, mile, pomocne, uśmiechnięte i kompetentne- doskonale zorientowane w tym co oferują klientowi. Dzisiejsza wizyta w salonie w Bonarce tylko utwierdziła moje przekonanie, że jest to miejsce z klasą, gdzie klient czuje się wspaniale pomimo tego, że tak jak ja, wraca do domu z pustym portfelem. Brawo dla całej załogi!

9 maggio 2026

słabnąca jakość usług

Zamawiam w tym sklepie od wielu, wielu lat. Od pogorszenia jakości pakowania, do wydłużenia czasu dostawy, po brak informacji, co z zamówieniem , co rok dochodzą minusy. Początkowo z zadowoleniem przyjęłam otwarcie sklepu w Szczecnie, bo doszedł dodatkowy sposób dostawy. Dostawy do sklepu okazały się szybsze i krótsze. Jednak ostatnie doświadczenia zraziły mnie. Zamówienie z 14 kwietnia, to porażka. Dostawa do sklepu, rzekomo towar został uszkodzony i wrócił do nadawcy. Sama musiałam dochodzić, dlaczego nie otrzymuję informacji o odbiorze, a informacje o cierpliwym oczekiwaniu na zwrot pieniędzy to kpina. A czy ja coś zwracałam, nie. Nie mam ani zamówienia, ani pieniędzy, a dziś już jest 04 maj. Zamówiona sukienka ,cóż nieosiągalna.

14 aprile 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più