P. Christensen A/S Recensioni 684

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk service! Min bil har lige været på værksted til serviceeftersyn + skift til sommerdæk. Servicen er helt fantastisk fra start til slut. Fik en skinnende ren bil retur - og blev ringet op... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en Citroën ëC3 hos P. Christensen i Skejby. Under hele forløbet har jeg oplevet en fremragende service og rådgivning. Forhandleren fremtryllede den sidste bil til favørpris fra Frankrig,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har nu prøvet og booket tid til prøvekørt bil to gange i løbet af den sidste måneds tid, i hhv. Kolding og Odense. Begge gange har jeg ikke hørt andet fra dem, end en automatisk genereret mail... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sælger var meget behalig. Talte så man kunne forstå hvad han mente. Virkede meget lige til, og med et glimt i øjet og dejligt humør. På INTET tidspunkt følte vi det akavede at snakke sammen.

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Kære Jacob Bjerre

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os igennem hele forløbet.

Vi håber at se dig igen og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig fin betjening

Rigtig god betjening.

19 marzo 2026

Kære Irma Hansen

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos P. Christensen - Mercedes-Benz Kolding i forbindelse med køb af ny bil.
Fra start til slut har dialogen været professionel, ærlig og uden pres. Især salgsrådgiver Mathias Armand fortjener stor ros – han har været imødekommende, hurtig til at svare og meget grundig i sin rådgivning.
Det jeg især satte pris på var:
Klar og gennemsigtig kommunikation omkring pris og vilkår
Villighed til at finde løsninger, så aftalen blev helt på plads
En tryg og ordentlig proces hele vejen igennem
Jeg følte mig godt behandlet som kunde, og der var styr på detaljerne – også når det gjaldt kontrakt og forventningsafstemning.
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, som jeg trygt kan anbefale til andre 👍

24 marzo 2026

Kære Henrik Wærn

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hele vejen igennem dit bilkøb. Vi arbejder hver dag for give vores kunder en oplevelse af en god dialog, ordentlighed og gennemsigtighed. Så det betyder meget os, at din anmeldelse afspejler dette.

Også mange tak de pæne ord om Mathias. Vi er stolte af at have kolleger som Mathias og vi sørger for at din ros bliver givet videre.

Stort tillykke med din nye bil! Vi håber, du får mange gode oplevelser bag rattet. Og skulle der opstå spørgsmål eller behov for at hjælp undervejs, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

Thomas Secher, Salgschef, Stellantis Kolding

Valutata 5 stelle su 5

Har fået excellent service…

Har fået excellent service hele vejen igennem fra kontakt til faktisk kontrakt.

20 marzo 2026

Kære Flemming Dahl

Mange tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og at du har følt dig godt behandlet gennem hele processen. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Thomas Secher, Salgschef, Stellantis Kolding

Havde en god oplevelse og fin service

Havde en god oplevelse og fin service

15 marzo 2026

Kære Anne Carina Lorenzen

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en god oplevelse og at du var tilfreds med vores service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Glimrende.

20 marzo 2026

Kære Andreas

Mange tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk salg

Alle var meget rare

13 marzo 2026

Kære Astrid

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Delighted to be having a car to…

Delighted to be having a car to accommodate my electric scooter.

Dear Steve

Thank you for your five-star review.

We are pleased to hear that the car is the right fit for your needs. Our goal is to ensure that all our customers get a tailored experience that meets their requirements.

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig go service og personale man kan…

Rigtig go service og personale man kan tale med

9 marzo 2026

Kære Jan

Mange tak for dine fine ord.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores personale har ydet god service, og at I har haft en god dialog.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 4 stelle su 5

God betjening

God betjening, forhandlings klar.

17 marzo 2026

Kære Henrik Larsen

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god betjening og en god dialog.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kære Annette Lorenzen

Mange tak for din anmeldelse! “Som altid” betyder virkelig meget for os – vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at give dig endnu en god oplevelse næste gang!

Morten Mygind I Salgschef , Risskov

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition

17 marzo 2026

Kære Torben Tranekær Poulsen

Mange tak for de 5 stjerner! ⭐ Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og imødekommende personale hele…

Venlig og imødekommende personale hele vejen rundt, fra vi træder ind, prøver bilen, møder sælger og modtager bilen. Ingen anmassende sælger, bare venlig og oplysende. De allerbedste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 marzo 2026

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de fem stjerner – det gør os virkelig glade.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har følt dig godt vejledt og tryg gennem hele dit bilkøb, og at du er tilfreds med de løsninger, vi sammen har fundet frem til.

Vi lægger stor vægt på at yde personlig og imødekommende service, så det er dejligt at høre, at det er den oplevelse du har fået.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os igen.

Kim Sørensen I Afdelingsleder, Middelfart

Valutata 5 stelle su 5

God og behagelig samtale med sælgerne…

God og behagelig samtale med sælgerne og en venlig modtagelse af de unge mennesker ved indgangen

8 marzo 2026

Kære Kim Larsen

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og behagelig oplevelse i dialogen med vores sælgere. Det er også dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod ved ankomsten. Vi lader din fine anmeldelse gå videre til vores kollegaer.

Vi lægger stor vægt på at skabe en venlig og imødekommende atmosfære, så det er dejligt at høre, at det også var den oplevelse du fik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os– vi håber at se dig igen!

Var med bil til service

Var med bil til service - meget raffineret at man får en video tilsendt med den ansvarlige mekaniker der havde ansvaret for bilen, går live på og fortæller om bilens stand, hvad der blevet lavet, og hvilke materialer mm
Modtagelsen er langt udover det man ellers oplever - her bliver man mødt af veloplagte mennesker der hilser med mit navn og ved lige hvem jeg er ! Sejt og aldeles venligt og jeg har fornemmelsen af at disse mennesker interesserer sig for mig
De 5 stjerner er totalt fortjent
P. Christensen på Roskildevej i Albertslund spiller MAKS

16 marzo 2026

Kære Hans Christian Ellingsgaard

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både i forbindelse med service på din bil og i mødet med vores team. Vi er glade for, at du værdsætter vores videogennemgang fra mekanikeren. Det er vigtigt for os at skabe gennemsigtighed og give tryghed omkring det arbejde, der bliver udført.

Din ros af vores modtagelse og personale betyder rigtig meget. Vi gør os umage for at give en personlig og imødekommende oplevelse, så det er skønt at høre, at det kan mærkes. Vi lader din fine anmeldelse gå videre til vores kollegaer.

Tak fordi du valgte P. Christensen i Albertslund – og tak for de 5 stjerner! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 1 stelle su 5

Min bil skulle til service samt have…

Min bil skulle til service samt have repareret vinduesviskerne, som ikke virkede, på værkstedet.

Sidder og venter i venteområdet. Undervejs bliver min forkølede baby tiltagende åndedrætsbesværet, så aftaler med børneafdelingen vi er tilknyttet, at vi skal kigge forbi efter bilen er færdig - da bilen er færdig, skynder jeg mig med barnet ud i bilen efter at have fået at vide af personalet, at alt er ordnet og klaret.

Desværre virker vinduesviskerne fortsat ikke, da jeg tester dem! Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre - babyen skal ses af læge akut, men er ikke dårlig nok, til at det kan retfærdiggøres at tilkalde en ambulance og jeg kan ikke få adgang til en lånebil af værkstedet. Jeg krydser fingre for, at det ikke begynder at regne (hvilket jo ville have været farligt) og kører mod sygehuset. Da jeg efterfølgende ringer til værkstedet, anerkender de, at de ikke har repareret vinduesviskerne, og heller ikke orienterede mig herom efterfølgende.
Jeg må komme dagen efter mellem 9 og lukketid og få det ordnet. Jeg beder om en specifik tid, da jeg ikke magter at sidder 4-5 timer med et sygt spædbarn i venteværelset, men dette vil de ikke honorere. Jeg græder i afmagt og udmattelse, efter jeg lægger røret på.

Kære Vibeke

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det er vi oprigtigt kede af at læse.

Vi beklager meget den situation, du stod i, især under de omstændigheder med dit barn. Det er naturligvis ikke acceptabelt, at du fik oplyst, at bilen var færdig, når vinduesviskerne ikke var blevet repareret, og at du ikke blev informeret om dette. Vi forstår, hvor stressende og utrygt det må have været for dig.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning, men vi har desværre ikke kunnet identificere din sag ud fra anmeldelsen. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på info@pchristensen.dk, sådan vi kan følge op og tage hånd om det.

Endnu en gang beklager vi forløbet, og vi håber at høre fra dig.

P. Christensen, Kundecenter

Dygtigt og engageret personale

Dygtigt, engageret og løsningsorienteret personale hos P. Christensen Middelfart. De fik løst et stort problem til vores fulde tilfredshed.

Kære Lise Lotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os i Middelfart.

Vi er virkelig glade for at høre, vi fik løst problem til din fulde tilfredshed. Det er den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Øv hvor ærgerligt !!!

Nedenstående brev er sendt til Divisionsservicechef i Odense den 02.02.2026. Få dage efter denne blev jeg ringet op af en sød dame fra bogholderiet, som rykkede for betaling af nedenstående faktura. Jeg fortalte at den var fejlfaktureret og påklaget til ovenstående person. Nu er der gået ca. 5 uger og jeg har INTET hørt. Jeg er rigtig ærgerlig over at skulle skrive her, da jeg altid har været både tilfreds og glad for den service jeg har fået gennem 20 år på værkstedet i Odense.

Hermed min oplevelse med P. Christensen Kolding.

For ca. et halvt år siden bestilte jeg tid til service. I den forbindelse blev jeg tilbudt at betale forud for to serviceeftersyn, da jeg kunne opnå en besparelse, idet næste service omfattede olieskift på gearkassen. Dette takkede jeg ja til.

Lidt før jul bestilte jeg tid til dette serviceeftersyn – denne gang i Kolding, da de havde kortere ventetid. Ved bestillingen oplyste jeg, at jeg ud over det planlagte service ønskede:

udskiftning af komplette bremser på forakslen
kontrol af sporing
lygtejustering

Der blev herefter booket en tid.

Jeg afleverede bilen, og efter noget tid blev jeg kontaktet af værkføreren, som oplyste, at de ikke kunne nå det hele, da de ikke var klar over, at der også skulle skiftes gearolie. Senere blev jeg igen kontaktet med besked om, at bilen skulle have skiftet komplette bremser på begge aksler. Jeg gjorde her opmærksom på, at de alene skulle skifte bremser på forakslen.

Kl. 15.30 blev bilen meldt færdig, og jeg fik samtidig oplyst, at de desværre ikke havde haft tid til hverken sporing eller lygtejustering. Dette påklagede jeg, da jeg i min optik havde oplyst om samtlige opgaver ved tidsbestillingen.

Ca. fem minutter efter jeg var kørt fra Kolding, kom der en alarm i bilen, som bad om påfyldning af 1 liter motorolie. Jeg ringede og fik fat i Odense, men blev oplyst om, at de ikke længere kunne stille om til Kolding, hvorefter jeg blev stillet videre til 24H. Flink mekaniker fra Odense ringede efterfølgende tilbage, og i samråd med ham påfyldte jeg 1 liter motorolie, som jeg selv havde i bilen, og fortsatte hjemkørslen. Kort tid efter bad bilen igen om yderligere 1 liter motorolie, men jeg kørte forsigtigt hjem.

Dagen efter ringede jeg til Kolding, og efter dialog aftalte vi, at de ville sende en medarbejder til min privatadresse med motorolie. Medarbejderen var i øvrigt både høflig og venlig. Han målte elektronisk oliestand og påfyldte yderligere 2 liter. Bilen skulle egentlig have haft knap 1 liter mere, men jeg bad om, at der ikke blev efterfyldt yderligere, da jeg selv ønskede at holde øje for ikke at risikere overfyldning. Denne sidste liter har jeg efterfølgende selv påfyldt.

Herefter blev jeg mistænksom og kontrollerede både AdBlue og sprinklervæske. Ingen af delene var påfyldt. Samlet set var der altså kun påfyldt 4 liter motorolie, selvom bilen skulle have haft ca. 8 liter.

Jeg havde egentlig tænkt mig at lade ovenstående ligge – for hvor der er mennesker, sker der fejl – selvom jeg må indrømme, at forløbet er bekymrende.

Men i går modtog jeg så en faktura i min private postkasse vedrørende ekstra arbejde. Bilen har altid været en firmabil, og jeg forstår derfor ikke, hvorfor fakturaen pludselig er udstedt i mit navn. Jeg anmoder om, at dette bliver rettet, og at der fremsendes en ny faktura til firmaet hvor jeg er ansat.

Derudover fremgår sporing, lygtejustering og bagbremser som særskilt debiteret på fakturaen, selvom disse opgaver ikke blev udført. Desuden opkræves for rens af bremser bag, det er vel en del af service som var betalt forud.

På den baggrund er min tålmodighed opbrugt, og jeg tillader mig derfor at spørge:
Hvad er det helt præcist, der er sket i dette forløb?

22 dicembre 2025

Kære Holten

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager vi den oplevelse, du har haft i forbindelse med dit seneste besøg hos os.

Det er på ingen måde det serviceniveau, vi ønsker at levere.
Vi har nu været i dialog med dig og er glade for, at vi sammen har fundet en løsning på sagen. Samtidig tager vi din feedback meget alvorligt og bruger den aktivt til at forbedre vores interne processer, så lignende situationer ikke opstår igen.

Vi sætter stor pris på din mangeårige tillid gennem de sidste 20 år, og vi håber, at vi fremadrettet kan leve op til den standard, du med rette forventer af os.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov fremadrettet.

Michael Dinesen
Divisionsservicechef, P. Christensen for Mercedes-Benz

Kvalitet - helt og aldeles

Kvalitet - helt igennem. Serviceminded og opmærksom betjening. Kan anbefales

11 marzo 2026

Kære Paul Erik

Mange tak for din fine anmeldelse.

Kvalitet og serviceminded betjening er noget, vi hver dag stræber efter at levere, så det er dejligt at høre, at du oplevede netop det.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og ser frem til at kunne byde dig velkommen igen.

Meget tilfreds kunde

Kære P. Cristensen, jeg har købt min bil hos jer, og jeg er simpelthen så lykkelig. Bilen overgår alle mine forventninger, og jeg er dybt taknemmelig for jeres service. Jeg havde en lille misforståelse, men I håndterede det så hurtigt og professionelt. Jeg giver jer med stor glæde 10 stjerner. Tak, tak, tak – jeg vil anbefale jer til alle, for I har gjort hele min oplevelse magisk. 👏🙏🫡

Kære Sam Hansen

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse og for de mange pæne ord – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for din bil, og at den lever fuldt op til dine forventninger.

Det betyder også meget for os, at du nævner vores håndtering af misforståelsen. For os er det vigtigt, at tingene bliver løst hurtigt og ordentligt, så vores kunder føler sig trygge hele vejen igennem.

Tusind tak for din anbefaling!

Vi håber, at du får rigtig mange gode oplevelser i din nye bil og hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più