P. Christensen A/S Recensioni 684

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk service! Min bil har lige været på værksted til serviceeftersyn + skift til sommerdæk. Servicen er helt fantastisk fra start til slut. Fik en skinnende ren bil retur - og blev ringet op... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt en Citroën ëC3 hos P. Christensen i Skejby. Under hele forløbet har jeg oplevet en fremragende service og rådgivning. Forhandleren fremtryllede den sidste bil til favørpris fra Frankrig,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har nu prøvet og booket tid til prøvekørt bil to gange i løbet af den sidste måneds tid, i hhv. Kolding og Odense. Begge gange har jeg ikke hørt andet fra dem, end en automatisk genereret mail... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sælger var meget behalig. Talte så man kunne forstå hvad han mente. Virkede meget lige til, og med et glimt i øjet og dejligt humør. På INTET tidspunkt følte vi det akavede at snakke sammen.

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

God og effektiv service

Kære Søren Nielsen

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores service som både god og effektiv – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig service, men med lidt ekstra ting som ikke var aftalt

Det gik stærkt og de lavede de ting som var aftalt, men de fyldte sprinklervæske på selvom jeg ikke havde bedt om det og det var heller ikke noget som var blevet aftalt i tilbuddet som jeg havde fået. Så det er lidt irriterende at blive faktureret for noget som ikke var aftalte, specielt fordi jeg har 2 x 5 liters dunke liggende bagi bilen. Det trækker en stjerne ned.
Derudover havde jeg bedt om at kigge på bakkameraet som var gået i sort - det var gået i stykker og skulle skiftes og prisen var mere end 12000 for at få delen hjem - jeg fandt den på Amazon.de til 116 leveret og det kan skiftes super nemt selv. De frarådet mig godt nok at få det lavet eller finde på en anden løsning, hvilket jeg så gjorde og det tog mig under 5 minutter at finde løsningen på YouTube med komponent nummer som jeg brugte til at finde delen på Amazon.de på et par minutter.

Kære Lars A

Mange tak for din grundige anmeldelse og for de 4 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig service, og at vi fik løst de aftalte opgaver. Samtidig er vi kede af at høre om din oplevelse med sprinklervæsken. Det tager vi med videre, så vi kan blive bedre til at afstemme tydeligt inden ekstra arbejde udføres.

I forhold til bakkameraet sætter vi pris på din feedback. Vi forsøger altid at vejlede ud fra de løsninger og dele, vi kan stå inde for, men det er selvfølgelig vigtigt, at du som kunde føler dig godt informeret om dine muligheder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive endnu bedre. Vi håber at kunne give dig en 5-stjernet oplevelse næste gang!

Valutata 5 stelle su 5

Super flinke og alt udført som aftalt

Super flinke og alt udført som aftalt, alle aftaler overholdt og god kommunikation undervejs.

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse og for de fem stjerner!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, og at både aftaler og kommunikation har levet op til forventningerne.

Vi håber at se dig igen, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 4 stelle su 5

De er professionelle og overholder de…

De er professionelle og overholder de aftaler vi laver

Kære Ib Stefansen

Tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplever os som professionelle, og at vi lever op til de aftaler, vi indgår.
Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Amazing costumer service

Amazing costumer service . I recommended to you for P. Christensen A/S

29 marzo 2026

Dear Dharma,

Thank you so much for your kind review.

We are very pleased to hear that our customer service met your expectations.

Your recommendation means a lot to us, and we truly appreciate your support!

Best regards

Valutata 1 stelle su 5

527,73 kr. for en liter kølervæske

Jeg skulle have kølervæske på min C4, og fandt ud af, at den originale kun kan fås hos et autoriseret værksted. Jeg havde fået at vide i telefonen, at jeg bare kunne køre derud, hvis det kun handlede om kølervæske.

Da jeg ankom hos P Christensen, var det åbenbart ikke helt sådan, landet lå. I starten kunne der ikke være tale om, at jeg kunne få fyldt kølervæske på uden at have en tid, men de snakkede om det, og gav sig lidt efter.

Værkstedet åbnede klokken 8, og inden klokken 8:15 stod min bil igen på parkeringspladsen.

527,73 kr. tog de for det. Kølervæsken kostede 80 kr., og arbejdslønnen var 447 kr. Det er en arbejdsløn på over 1.790 kr. i timen.

Jeg troede faktisk, at der måtte være grænser for absurditet, men P Christensen har sat en ny standard. Hvis man vil skræmme kunder væk fra butikken, er det her måden at gøre det på. Jeg kommer i hvert fald ikke tilbage medmindre det er strengt nødvendigt.

Opdatering:
Jeg sad med udsyn til parkeringspladsen. Bilen blev hentet lidt over 8 og var tilbage et stykke tid før klokken 8:15. Jeg blev dog først hentet omkring 18 minutter over. Dermed kan det konkluderes, at P. Christensen har snydt med tallene. Enhver kan vel regne ud, at det ikke tager i nærheden af 18 minutter at hælde lidt kølervæske på. Det er simpelthen for mærkelig adfærd. Hvis P Christensen faktisk er kede af det, må de få rettet op, men det tvivler jeg på kommer til at ske. Jeg nedgraderer til en enkelt stjerne. Grænsen for mig går ved svindel.

Kære Henrik Nørgaard

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af, at du har fået et indtryk af forløbet, som ikke stemmer overens med det, vi ønsker at levere til vores kunder.

For at uddybe forløbet: Vores mekanikere møder først ind kl. 08.00, og det er fra dette tidspunkt, vi kan udføre mindre opgaver som fx påfyldning af væsker, pærer, viskerblade m.m.
Afhængigt af travlhed og planlagte opgaver kan der i nogle tilfælde opstå kort ventetid, indtil en mekaniker bliver ledig – særligt i perioder med stor aktivitet.

I forhold til prisen betales der for den registrerede arbejdstid. I dette tilfælde svarer det til 0,30 time (18 minutter), som dækker den udførte opgave.

Vi er ærgerlige over, hvis kommunikationen omkring både ventetid og pris ikke har været tydelig nok ved dit besøg.
Det tager vi med videre i vores løbende arbejde med at sikre en god kundeoplevelse.

Lars Poulsen I Eftermarkedschef, Skejby

Valutata 5 stelle su 5

Super forhandler hjælpsomme og meget…

Super forhandler hjælpsomme og meget klare på at hjælpe en ny elbil ejer.

Kære Tintin,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede vores rådgivning som hjælpsom og tydelig i forbindelse med dit køb.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye elbil, og står klar hvis du får brug for hjælp fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin service og god betjening!

Meget fin service og god betjening!

Kære Axel Dideriksen

Tak for din anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og betjeningen.

Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at give din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

God betjening søde medarbejdere og…

God betjening søde medarbejdere og holder hvad de lover kan ikke forlange det bedre alle fem stjerner værd

Kære Michael Pedersen

Mange tak for din flotte anmeldelse! ⭐️
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og vores medarbejdere. Det betyder meget for os, at vi lever op til vores løfter.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen!

P Christensen Kundecenter

Valutata 2 stelle su 5

Piv dårlig og super godt.. god til salg, skidt til service/rep.

P. Christensen i Kolding .. ville have givet 2,5, da det er en delt oplevelse.. har købt (leaset) 2 vitoer og har i den forbindelse fået super service af personale i erhvervsafdelingen.. det giver en 5 stjernet..

Har så efterfølgende haft en bil på værksted, og den er dernede endnu, på snart 4. uge.. fair be det er en stor skade.. MEN.. en erhvervsbil må ikke stå i 4 uger, det hiver indtægtsgrundlaget væk under min virksomhed.. har løbende rykket for hvornår den er færdig, og det er temmelig tydeligt at de ikke ligefrem prioriterer min bil, de virker ligeglade og irriterede når jeg ringer, og jeg har fortsat ikke en dato for hvornår jeg får min bil... Måtte ligefrem sige til ham på værkstedet at han ikke lød som om han havde den mindste interesse i at få min bil lavet. det giver et klingen o af stjerner.. det er så piv elendigt.. de får aldrig en bil på værksted igen, fra min side.. det er piv ringe synes jeg er fair at give 5 for den gode service, men de skal dælme være glad for ham i erhvervssiden, han bære en del poitivt på hans skuldre.

10 aprile 2026

Kære Martin

Vi forstår godt, at ventetiden har været frustrerende, og det beklager vi.

Vi har løbende været i dialog omkring forløbet, og samtidig har påskeperioden medført færre arbejdsdage, hvilket desværre også har haft indflydelse på gennemløbstiden.

Vi anerkender dog, at vi kan blive endnu tydeligere i vores kommunikation, så forventningerne er helt klare undervejs.

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Valutata 5 stelle su 5

Personale giver Super fin betjening og…

Personale giver Super fin betjening og god service.

Kære Dorte,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale og service.

Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlige sælger

Venlige sælger, som ikke er for aggressive i salget.

24 marzo 2026

Kære Jonas,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en venlig og behagelig dialog uden at føle dig påvirket i salget. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt tilpas gennem hele processen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

Der var styr på tingene

Der var styr på tingene. Fik gode ærlige oplysninger om bilens styrker og begrænsninger. Aftaler blev overholdt og vi fik endda ekstra lækkert udstyr med, da der ikke kunne skaffes standardudstyr til tiden. Jeg er meget tryg ved værkstedet, som jeg har anvendt i mange år og med få undtagelser været meget tilfreds med.

26 marzo 2026

Kære Kent

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet.

Vi er glade for, at du har følt dig velinformeret og tryg, samt at du er tilfreds med den løsning, der blev fundet i forhold til udstyret.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungerede som det skulle

26 marzo 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at alt fungerede som det skulle, og at vores service levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Farve valg.....

Jeg er tilfreds med handlen af min bil men.....
I bør lige se jeres farve valg af bilen.....
Efter hvad man kan se på jeres farve valg skulle bilen være efter min mening og mange andres grøn. Da jeg så bilen efter den var kommet hjem var den gul...
Hvis jeg havde vist det ville jeg nok finde en anden......
Det er meget misvisende...
Jeg ville gøre noget ved det hvis det var mig

20 marzo 2026

Kære Anders

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er glade for at høre, at du overordnet er tilfreds med handlen.
Vi tager dine kommentarer med videre og ser løbende på, hvordan vi kan forbedre vores præsentation og kundeoplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Morten Mygind | Salgschef, Risskov

God service og hjælp

12 marzo 2026

Kære Christian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel behandling fra start til slut

Super imødekommende, fleksibel og hjælpsom hele vejen, og hurtige svar. En virkelig behagelig og tryg behandling.

19 marzo 2026

Kære Michael,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem en god købs- og…

Helt igennem en god købs- og efterkøbsoplevelse.

25 marzo 2026

Kære Iben Kristiansen

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at både købs- og efterkøbsoplevelsen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback!

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp undervejs, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

Pieter Tage Larsen | Salgsdirektør, Østerbro

Sælgeren Kasper

Problemfrit køb af en Mini Cooper, som endte i en rigtig god handel, selvom jeg var en smule besværlig samt pressede på med tidshorisonten. Virkelig professionel behandling af Kasper.
Bilen var ladet op, og de respekterede at jeg ikke ville have bilen vasket. 5/5 ⭐️ herfra!

25 marzo 2026

Kære Patrick Bertelsen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐️

Det er virkelig dejligt at høre, at hele købsoplevelsen gik glat, og at du følte dig godt taget hånd om – selv med en stram tidshorisont.

Vi giver naturligvis rosen videre til Kasper, som vil blive rigtig glad for de pæne ord.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din Mini Cooper, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

Pieter Tage Larsen | Salgsdirektør, Østerbro

Great experience

Since the first moment of contact until the end, they were always very helpful!

6 marzo 2026

Dear B Fernandes.

Thank you very much for your 5-star review!

We are delighted to hear that you felt well supported from the very first contact and all the way through.

Providing helpful and attentive service is very important to us, and your feedback means a lot to us.

We hope to welcome you again in the future!

With kind regards,
Thomas Secher, Sales Manager, Stellantis Kolding

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più