Ik gebruik al jaren een serum van Paula's choice die mijn huid verzorgt in de herfst en winter. Ik heb snel last van eczeem door droogte, en het serum zorgt er voor dat ik het kan voorkomen, en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Heerlijke moisturizer! Ik gebruik deze crème nu een tijdje en mijn huid voelt meteen superzacht, gehydrateerd en voller aan. De crème is rijk, maar voelt niet zwaar of vet op mijn h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na 20 jaar neem ik afscheid. Zo jammer dat een bedrijf na overname gaandeweg om zeep wordt geholpen. De echte beautypedia is weg. Er worden nu steeds meer producten aangeboden waarvan Paula Begoun alt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Naar een vervelende ervaring heb ik een fijn gesprek gehad met Kim waardoor alles naar tevredenheid is opgelost. Heel blij mee want ik blijf het zeggen Paula's Choice vind ik een heel fijn merk en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Grote Koppel 7, 3813 AA, Amersfoort, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Paula's Choice. Na het bestellen kreeg ik een melding dat levering langer kon duren vanwege magazijnproblemen. Het zou netjes zijn geweest als dit vooraf duidelijk was gemeld.
Ik was blij verrast toen ik de volgende dag al bericht kreeg dat mijn pakket verzonden was en de dag daarna werd het inderdaad geleverd. Helaas bleek bij het openen van het pakket dat alleen de gratis giften erin zaten (beautytas + 2 mini's) mijn daadwerkelijke bestelde producten ontbraken volledig.
Omdat dit op een zaterdag was heb ik gelijk gemaild en wacht nog op antwoord. Op maandag en dinsdag heb ik meerdere keren op verschillende tijdstippen gebeld maar krijg alleen tape te horen dat telefoonlijn eruit ligt. Chatfunctie op de website is uitgeschakeld. Dit allemaal wijst op operationele problemen binnen het bedrijf.
Hopelijk krijg ik snel een reactie op mijn mail maar dit is helaas geen goede eerste indruk.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ten eerste wil ik zeggen dat deze review niet geschreven wordt wegens de producten, maar de slechte service van Paula’s choice. Ik wacht al drie week tot mijn bestelling compleet is. Waarbij ik als antwoord krijg ja we hebben problemen in het magazijn. Telkens krijg ik geen duidelijkheid wanneer mijn producten komen. Nu krijg ik opeens als smoes ja post nl is je product kwijt geraakt. Na dreigen met een slechte review achter te laten kan ik opeens me geld terug krijgen.
Ik ga hier nooit meer wat bestellen. Er zijn namelijk prima en meer betaalbare alternatieve op de markt van bijvoorbeeld biodermal en The ordinary.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Ze sturen enkel een mail waarin staat dat er magazijn problemen zijn en dat ze geen inschatting kunnen geven van de levertijd. Simpel excuses aangeboden en verder 0 updates. Ik wil mijn bestelling annuleren aangezien ik wil overstappen op een ander merk, zelfs dat is niet mogelijk. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, chat en e-mail zijn ook geen optie meer. Belachelijk dat ik mijn geld niet terug kan krijgen!

Risposta di Paula's Choice Nederland
Wacht al weken op mijn bestelling. Nog steeds niks ontvangen. Enkel een mail met de melding dat er magazijn problemen zijn. Geen contact opties met het bedrijf mogelijk.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik ben tevreden over de producten en levertijden. Ik wil nu een product terugsturen (ongebruikt uiteraard). Maar krijg geen contact. Ik wil graag een retour adres en retour procedure. Op de site niet te vinden, je moet hiervoor bellen of chatten. Maar niet bereikbaar. Hoe los je dat op? Jammer dat dit zo ingewikkeld wordt gemaakt.

Uitstekende ervaring met Paula’s Choice
Ik ben ontzettend tevreden over de producten van Paula’s Choice. Ze werken echt goed en ik zie duidelijke verbetering in mijn huid sinds ik ze gebruik. De adviezen op de website en van de klantenservice zijn duidelijk en helpen echt om de juiste keuze te maken voor je huidtype.
Ook het retourbeleid is klantvriendelijk: ik kreeg mijn geld terug voor een product dat niet goed beviel, zonder dat ik het hoefde terug te sturen. Dat getuigt van vertrouwen in de klant. De klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en snel in de communicatie. Kortom: een fijne ervaring van begin tot eind!
Melanie van Wijk

Risposta di Paula's Choice Nederland
Product wordt niet geleverd vanwege problemen met magazijn....? Ik wil de koop annuleren en mijn geld terug. Ik krijg geen antwoord op m'n vraag aan klantenservice maar algemeen standaard antwoord

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik heb onlangs een pakketje besteld bij jullie, maar heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling. De klantenservice is onbereikbaar, en ik krijg geen reactie op mijn e-mail. Ik zou graag mijn geld terug willen. Weet iemand of ik hiervoor een officiële klacht kan indienen?

Risposta di Paula's Choice Nederland
Vrijdag 18 april zou mijn bestelling verzonden zijn. Tot op heden niets ontvangen. Met geen mogelijkheid contact op te nemen met Paula’s choice.
Niet bereikbaar en Post NL kan me ook niet helpen.
Echt zeer teleurstellend dit! Hoe nu verder??

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik bestel al jaren ongeveer bij Paula's Choice NL en mijn enthousiasme in de producten maar ook in de klantenservice blijft maar toenemen, daarom wil ik dit graag in een review kwijt.
De producten hebben mij enorm geholpen, ik heb al jaren last van hormonale acne en door deze producten blijft mijn huid rustig, ook al zijn mijn hormonen vaak niet in balans. Ook doe ik heel lang met één product.
Vandaag ben ik enorm snel en super lief geholpen door de klantenservice omdat ik de verkeerde tube heb besteld. Ik raad dit merk echt iedereen aan!

Risposta di Paula's Choice Nederland
Voor het eerst iets besteld biJ ze. al meer dan een week aan het wachten. Geen mail geen contact te krijgen .. al wel betaald … Lees hier meerdere reacties met hetzelfde probleem.. wil m’n bestelling annuleren, maar ook dat kan niet!!

Risposta di Paula's Choice Nederland
Grote bestelling gedaan, nu al een week aan het wachten, niet bereikbaar per mail, chat of telefoon, gisteren mail ontvangen voor leuke actie met een gratis product.
Vis achter het net en nog steeds aan het wachten. Heel jammer want het zijn fijne producten.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik wacht inmiddels al een week op mijn bestelling.
Ik probeer Paula’s Choice te bellen of via de chat te bereiken, maar zowel de telefoon als de chat zijn gesloten.
Ik vind het niet erg om te wachten, maar wat ik wel storend vind, is dat er geen communicatie is vanuit hen.
Ze zouden ook moeten leren omgaan met drukte.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Een 5 voor de producten en op dit moment een 1 voor de levering waar ik ook al een week op wacht. Geen contact mogelijk. Wat is daar aan de hand? Leveringsproblemen lijkt me sterk; je kan/moet altijd je klanten te woord staan via mail of chat!

Risposta di Paula's Choice Nederland
Via huidspecialist een paar jaar geleden in aanraking met P.C. gekomen. Absoluut geen klachten. Dr AHA en BHA moeten rustig worden opgebouwd, en zijn hier onmisbaar! Ook de SPF 50 youth- extending fluid is een blijver hier. Ik kan me dan ook niet vinden in sommige negatieve reacties hier. Bezorging ook nooit problemen mee gehad.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Ik krijg telefonisch en via de chat geen contact

Risposta di Paula's Choice Nederland
Nu voor de tweede keer besteld bij Paula's Choice en inmiddels een volledige gezichtsroutine compleet. Super fijne producten, zonder sterke geur, goed in te smeren. Na het bestellen van de AHA exfoliant een email ontvangen hoe ik deze het beste kan gebruiken en hoe de huid eraan moet wennen. Mijn laatste bestelling heb ik om 9 uur 's avonds besteld en de volgende dag had ik het al binnen. Inmiddels gebruik ik het nu een aantal weken en mijn huid oogt kalmer, mijn voorhoofd ziet er gevoed uit en pigmentvlekken zijn weg. Echt super tevreden! Ze hebben er een vaste klant bij.

Risposta di Paula's Choice Nederland
Ik begrijp de slechte recensies hier niet. Ik heb woensdag besteld. Donderdag kreeg ik melding van de post dat het pakje verloren was geraakt. Meteen contact opgenomen via de chat en vrijdag zat het nieuwe pakje al in mijn bus. De service is top!!

Risposta di Paula's Choice Nederland
Slecht klantenservice nadat ik door een product rode vlekken in mijn gezicht heb gekregen.

Risposta di Paula's Choice Nederland
2 dagen producten gebruikt nu mega droge huid. Producten gaan heel snel retour. Mail wordt niet beantwoord helaas slechte ervaring