Partylimo aflyste min booking 10 minutter før afhentning – uden varsel. 35 gæster stod klar i cocktailbaren til min 40-års fødselsdag, og bussen skulle køre os samlet til restauranten, hvor en 10... Leggi di più

Kæmpe anbefaling til partylimo! Vi blev hentet af den sødeste chauffør, hvor drikkevarer og musik var klar! Selve limoen var meget velholdt, med flotte detaljer og en masse festligt lys! Turen skabte... Leggi di più

Fantastisk start på vores julefrokost. Lækker indrettet bus. Super behagelig chauffør. Musikken skabte en kanon god stemning, lige fra første minut. Det skal bare prøves.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Aflyst 10 min inden

Partylimo aflyste min booking 10 minutter før afhentning – uden varsel.
35 gæster stod klar i cocktailbaren til min 40-års fødselsdag, og bussen skulle køre os samlet til restauranten, hvor en 10-retters menu ventede. I stedet blev turen aflyst pga. 'tekniske problemer'.
Jeg blev overladt til selv at skaffe taxaer til alle 35 personer. Resultatet: folk ankom spredt og dryssende over lang tid i stedet for samlet som planlagt. Festens start blev kaotisk og forsinket.
Deres eneste 'løsning' var at tilbyde at køre os rundt mellem kl. 23-24 samme aften – et tilbud, der var totalt irrelevant i forhold til vores planlagte program.
Kort sagt: Når Partylimo får problemer, bliver det udelukkende kundens problem. Ingen reel hjælp,
Meget skuffende og uprofessionel service

31 gennaio 2026

Vild positiv oplevelse.

Fantastisk start på vores julefrokost.
Lækker indrettet bus.
Super behagelig chauffør.
Musikken skabte en kanon god stemning, lige fra første minut.
Det skal bare prøves.

12 dicembre 2025

Bruger grønne områder som toilet

Ad! De kører til grønne områder i København med et eneste formål: at bruge områderne som toilet. Det er simpelthen så klamt, og pinligt med de turister, der pinligt berørte går forbi og bliver vidne til det svineri. I bliver nødt til at få installeret toiletter i busserne til jeres fordrukne passagerer, det andet er simpelthen for ulækkert og tilmed ulovligt.

23 agosto 2025

God stil 💪🤩

Nogle gange går tingene ikke som de skal, og man får købt et produkt, som ikke lever op til forventningerne.

Det var tilfældet for os da vi d.22/8 havde booket en limousine gennem PartyLimo. Det gjorde at vi dagen efter sendte en mail med en beskrivelse af vores oplevelse.

Allerede dagen efter (trods det var en højhellig søndag) blev jeg ringet op af ejeren af virksomheden. Han bad mig uddybe vores oplevelse, og medgav at det ikke havde været som det skulle.

Vi havde en super fin og konstruktiv dialog, og fandt sammen en løsning med en kompensation vi begge fandt rimelig.

HATTEN AF SUPER SERVICE 👌🤩

22 agosto 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg havde booket partylimos store limousine til min tøse fødselsdag... Sikke en fantastisk oplevelse! Alt spillede, limousinen kom lige til tiden og alle mine veninder synes at det var den vildeste suprise.. Chaufføren var super sød og dygtig, selv inde i Roskilde Havn hvor pladsen var trængt, klarede han det godt.
Det var en kæmpe oplevelse og jeg vil klart anbefale det til andre...!

21 giugno 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service!
Først bliver jeg tilbudt deres party limousine til 3100kr, det siger jeg så ja til, og skal til at betale, til hun lige pludselig laver prisen om til 4000kr!

Ville ikke booke hos dem virkelig useriøse, og dårlige til at svare!

5 luglio 2025

Fedeste limousine

Endelig fik jeg lov at prøve en tur i limo! Jeg har aldrig før kørt i en limousine.
Til en venindes fødselsdag blev vi overrasket med en tur i limo. Det var PartyLimo der stod for turen - og sikken en oplevelse! Fed bil med 100% feststemning og alt hvad der skulle være, samt en chauffør med styr på sit arbejde. Kan klart anbefales.
Glæder mig til en limotur en anden gang - og det skal klart være med PartyLimo.

21 giugno 2025

Uprofessionelt og dårlig service

Uprofessionel og møg hamrende dårlig service!!!!
Vi havde bestilt en partybus til vores firmafest med afhentning 20:30, da klokken er 20:45 og vi har ringet og skrevet plus 10 gange uden at kunne komme i kontakt med selskabet! Vi er derfor ved at opgive og gå mod metroen, da chaufføren dukker op 20:53 uden overhovedet at give besked om at være forsinket! Da jeg siger der trækker han på skuldrene og siger: amen nu er jeg her og så får I lidt ekstra køretid. Da vi så endelig kører virker højtalerne ikke og det skratter og det bruger vi 10 min på at få til at virke, da det så endelig virker. Vi skal hente vores andre kollegaer på flæsketorvet og kan se efter 15 min at vi kører en helt forkert vej, hvilket jeg gør chaufføren opmærksom på som siger at det har han ikke fået noget at vide om og viser ham så min mail. Han kigger på sit papir og siger: årh hov det står da også her - det havde jeg ikke lige set! Vi køre så tilbage til de andre 45 min forsinket og vores tur stopper 21:45 - slet ikke 30 min længere tid som vi var lovet.
Vi har booket partybus før, men partylimo er ihvertfald sidste gang at vi nogensinde booker dem. Har aldrig oplevet noget så sløset og uprofessionelt!!!

19 giugno 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito