Tusind tak til Gallakørsel for at redde vores aften! Ringede til dem efter en anden virksomhed aflyste i sidste øjeblik(kl 23) og de skaffede en bus med ankomst indenfor en time. Virkelig god k... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde fornøjelsen af at kører med Gallakørsel.dk, hvilket var en rigtig god oplevelse. Brandbussen opfyldte vores behov for bar, dansegulv og mulighed for at åbne i den ene side. Desuden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Noleggio di autobus
- Azienda di trasporti in bus
- Azienda di gestione di eventi
- Organizzatore di eventi
- Organizzatore di feste
Scritti dall'azienda
"Gallakørsel – Festlig transport i særklasse!" Mere end 25 års erfaring i partybus & studenterkørsel Vi råder over Danmarks mest opsigtsvækkende vognpark med bl.a. åbne partybusser, lukkede partybusser, kæmpe brandbiler, militære køretøjer og meget mere. Alle vores busser, lastbiler, brandbiler og hvad vi ellers har, er udstyret med et virkelig seriøse og velspillende musikanlæg. Vi har køretøjer til enhver smag og uanset hvilken form for kørsel du er interesseret i, burde vi have lige netop det rigtige køretøj til lejligheden. Vi glæder os til at give dig en oplevelse, som med garanti huskes. Mvh Team Gallakørsel!"
Informazioni di contatto
Ishøj Bygade 1, 2635, Ishøj, Danimarca
- 22 21 00 77
- Info@gallakorsel.dk
- gallakørsel.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig kundeservice og dårlig oplevelse
Dårlig kundeservice og en dårlig oplevelse med Gallakørsel.
Vi måtte desværre aflyste 11 dage før og blev opkrævet 1.000kr i afbestillingsgebyr. Det var i overensstemmelse med vilkårene, men vilkårene er meget stramme og tager ikke højde for, om der er lidt et faktisk tab.
Særligt bemærkelsesværdigt er det, at virksomhedens jyske afdeling har markant mildere aflysningsregler - her havde det samme tilsyneladende ikke kostet et gebyr. Som kunde efterlades man med en oplevelse af inkonsekvent praksis og vilkår, der udelukkende tilgodeser virksomheden frem for rimelighed og kundeoplevelsen.

Risposta di Gallakørsel
Tusind tak til Gallakørsel!!
Tusind tak til Gallakørsel for at redde vores aften!
Ringede til dem efter en anden virksomhed aflyste i sidste øjeblik(kl 23) og de skaffede en bus med ankomst indenfor en time. Virkelig god kundeservice fra løsningsorienteret personale!
Den sødeste chauffør ankom, og vi fik en mega god tur!!
Kæmpe anbefaling herfra!
Rigtig god og professionel oplevelse
Rigtig god og professionel oplevelse. Jeg bookede til et firmaarrangement, og både jeg og medarbejderne var rigtig glade. Dejligt med opfølgning og bekræftelse inden afgang, dejligt fleksibelt og gode til at guide i forhold til både bus og rute.
Mine medarbejdere havde en vildt grinern fest. Alt fungerede godt.
Tak - vi kommer helt sikkert til at benytte jer igen næste gang.
Effektivt, til tiden og lækker bus..
Effektivt og til tiden og mulighed for en god dialog, forståelse for en hurtig tissepause og generelt en lækker bus. TAK!
Så fed en oplevelse !
Så fed en oplevelse !
Virkelig sød chauffør og kommunikationen undervejs var helt perfekt.
Taylor Swift event afholdt af gallakørsel
Jeg var til Taylor Swift release party, og det var bare mega fedt!
Der var styr på det hele fra man ankom til vi gik, med god musik og sød chauffør.
10/10 oplevelse, helt klart noget jeg vil gøre igen, en af de bedsteste aftener
Virkelig en dejlig oplevelse hos…
Virkelig en dejlig oplevelse hos gallakørsel.
jeg selv var til Taylor Swift aften, MEGET gennemført, glade medarbejdere og skide sjov chauffør jeg kunne ikke ha ønsket mig en bedre aften
Bookede Gallakørsel.dk udelukkende pga de gode anmeldelser her på Trustpilot
Bookede Gallakørsel.dk udelukkende pga deres gode anmeldelser her på trustpilot. Oplevelsen med Gallakørsel.dk levede op til de fine anmeldelser. God og hurtig kommunikation i forbindelse med booking, med vognmand og flink chauffør. Vores surprise til vores børn og deres venner var en succes og de havde en fest i Partybussen. Hold fast i den høje service og gode kommunikation over for os kunder.
Alt var var i top!
Alt var var i top!! Chauffør ringede som aftalt 10 min før ankomst og var med på at lave et par trut i hornet ved ankomst. Super flink chauffør!
Jeg kan kun anbefale andre at bruge Gallakørsel, når der skal bruges en partybus som en sjov gimmick til festen❤️
Helt fantastisk tur vores chauffør hed…
Helt fantastisk tur vores chauffør hed Patrick og var helt igennem forstående for at der var lidt vilde drenge
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Vi hygger os igennem Aarhus 😃
Patrick er så varm han er respektfuld…
Patrick er så varm han er respektfuld og holder styr på sine kunder kun 5 stjerne hvis jeg kunne give 10 havde jeg gjort det virkelig den bedste book ham hvis i kan.❤️❤️❤️🎉🎉
Blev hentet af Flemse på arbejde og…
Blev hentet af Flemse på arbejde og kørt rundt i Aarhus og leveret til fest.. skøn optakt - og selvom bussen ser lidt hærget ud udefra - er der max hygge og fest indenfor. Flemse var en rar og opmærksom chauffør der bidrog til den gode stemning!
Varmeste anbefalinger herfra
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Vores chauffør Flemming var 10/10! Vi blev hentet 10 minutter før tid på adressen og afleveret igen, da turen var slut.
En mega sjov oplevelse til fødselsdag eller lignende! Super god kommunikation undervejs, og de ringer endda nogle dage før for at sikre, at alt er, som det skal være. Jeg kunne også rykke tidspunkt ved blot at skrive en mail.
Gallakørsel kan klart anbefales!
Fantastisk oplevelse med Elisabeth som chauffør
Vi havde fornøjelsen af at have Elisabeth som chauffør til vores partybus tur, og hun var simpelthen fantastisk! Hun kørte os rundt i København i 2 timer på en virkelig fed rute, og hun var super opmærksom på vores ønsker – holdt pauser når vi bad om det og sørgede for, at stemningen var helt i top hele vejen igennem. Professionel, venlig og meget imødekommende. Kan varmt anbefales!
En oplevelse ud over det sædvanlige 🤍…
En oplevelse ud over det sædvanlige 🤍 verdens bedste fejring i den skønneste bus! En kæmpe anbefaling herfra
Magisk oplevelse!
Magisk oplevelse! Der var fest og god stemning i bussen under hele turen. Alt spillede, fra kommunikationen op til og en yderst formidabel chauffør under selve turen. Ikke sidste gang, vi benytter Gallakørsel 😊
Under al kritik
Fik en sms 30 min før, at vi ville få en anden bus. Vi havde bestilt en åben bus, 30 grader varm dag, bestilt 3 måneder i forvejen. Istedet fik vi en sort lukket bus som ankom 1 time og 15 min forsinket. Vi havde booket 2 timer i alt, hvorfor vi endte med at måtte aflyse den. Vi havde arrangeret flere stop med bussen, som aldrig blev til noget.
Lagde noget af en dæmper på vores sommerfest.

Risposta di Gallakørsel
Chauffør satte både mig og passagererne i fare
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Da jeg var ved at overhale bussen i et dobbeltsporet vejbaneskift, drejede chaufføren pludseligt til venstre med vilje og skar ind foran mig, hvilket næsten forårsagede en ulykke. Da jeg dyttede for at advare ham, reagerede chaufføren aggressivt, viste stødende gestus og gik endda ud af bussen på en truende måde, alt sammen mens han transporterede passagerer, som han dermed også udsatte for fare.

Brandvarm anbefaling
Desuden var vores chauffør Patrick super fin, kørte sikkert og havde nogle gode stop på turen.
Servicen inden afgang var i top og vi kan kun give en brandvarm anbefaling herfra.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.