Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genom... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Prima reis naar Biddinghuizen (Defqon…

Prima reis naar Biddinghuizen (Defqon 1), de bus stond op tijd in Deventer, duidelijke communicatie dat de bus op de plek bleef staan en de spullen in de bus konden blijven liggen, ook op de afgesproken tijd weer vertrokken naar Deventer, volgend jaar weer!

2 luglio 2025

Top geregeld!

Op tijd, nette bus en fijne chauffeur (Marco). Afgelopen weekend Defqon was mede hierdoor een geweldige dag!
Volgend jaar zelfde recept!

28 giugno 2025

Top busreizen!

Dit is inmiddels de 2e of 3e keer dat we met de bus van partybussen.nl van Almere naar Defqon reizen en dit is altijd top geregeld.
Top chauffeurs, rijden lekker op tijd en door!

Echt een aanrader dus!!!!

29 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Mijn eerste keer naar Defcon.

Mijn eerste keer naar Defcon en de bus was optijd gearriveerd en we kwamen op tijd aan. Na het feest was het zoeken want dat blijkt er jaar ook een feest te zijn.
Vertrek zou strikt om 24:00 uur zij , dit was vooraf aangekondigd en rond die tijd ook vertrokken.
Één vervelend incident gehad. De chauffeur riep de namen op en een grapjas had voor een ander "aanwezig" geroepen. Die bleek, nadat wij waren vertrokken, er nog te staan. Volgende keer persoonlijk de controle uitvoeren om dit te voorkomen. Er was nog één, maar die was te laat, de reden hiervoor weet ik niet.

21 giugno 2025

Niets dan lof!

Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de heenweg keurig op de gecommuniceerde tijd op station Raalte, op de terugweg nog enkele minuten gewacht op 1 achterblijver en ook weer keurig op tijd 'thuis'. Hele fijne ervaring, volgend jaar weer!

Prima vervoer!

Netjes gebracht naar DefQon.1, bus was na afloop makkelijk te vinden door de goede communicatie, terugreis ook probleemloos en de chauffeur was heel aardig, dus alles was prima.

Valutata 5 stelle su 5

They put a lot of effort

The drivers were kind, the company did a lot of efforts to make it easy to find the bus, and help those who did not. Since they rent buses for the events it depends on the bus and the driver that there is a sound system to play music or not.

Super!

Op 17 mei zijn we met Partybussen naar Awakenings Upclose gegaan. Ik was een beetje bang voor de reis gezien de slechte reviews op deze site, maar alles is super gegaan! De chauffeur was vriendelijk en legde alles goed uit, en we vertrokken op de minuut precies. Op de terugweg was de bus makkelijk te vinden via de Appic app. 5 sterren dus!

17 maggio 2025

Geen contact mogelijk

Op de website staan meerdere opstap locaties, hiervoor dien je een aanvraag te doen. Al van 20 april probeer ik contact te krijgen via het aanmeldformulier, mail en telefonisch. Er wordt gereageerd binnen 5 werkdagen. Deze zijn al heel lang gepasseerd. 0.0 respons. Het festival komt dichter in de buurt!

8 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dit kun je geen partybus noemen

Een en al tegenslagen door deze organisatie. We waren veel later dan gepland op supersized kingsday 2025, bus heeft in eerste instantie 1,5 uur gedaan om van Nootdorp naar Zoetermeer te komen…. Er was geen muziek in de bus want de geluidsinstallatie deed het niet. Je kunt dit geen partybus noemen maar een gewone slechte touringcar. Vervolgens zijn we op de terugweg nog 2 keer verkeerd gereden, ook veel later dan gepland aangekomen op de eindbestemming. Ik heb geen goed woord over voor partybussen.nl. Ik reis nooit meer met deze organisatie.

26 aprile 2025

Slecht, niet boeken!

Ik ben zaterdag 16 november met een aantal anderen mee geweest met bus 336 richting Arnhem. (Naar Qlimax)

Ik ben zeker niet tevreden met deze busreis. Ten eerste was de bus drie kwartier te laat. De bus was geen partybus te noemen terwijl ze het zo wel verkopen. In de bus was geen partyverlichting, sfeer of muziek. Er zat niet eens bluetooth in de bus.

Daarbij kwam nog eens dat de chauffeur zijn drie kinderen had meegenomen in de bus. Heel erg vreemd. (Zie foto's)

Alsof dit alles niet erg genoeg is, kwam de bus op de terugweg wederom te laat aan in Arnhem om ons op te halen. Niemand had contactgegevens en ons is niet duidelijk gemaakt waar de bus ons zou opwachten.

Erg slecht geregeld dus. Een foutje of wat te laat kan zeker gebeuren maar hoe deze busreis is verlopen was echt buiten proportie. Ik zou daarom graag mijn geld terug willen.

Maar als je denkt dat dit niet beschamend genoeg is, reageren ze op mijn klachtenmail met dat ze binnen 10 werkdagen contact opnemen maar verder nooit meer iets van gehoord.

Erg slecht bedrijf, nooit boeken!

16 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snap al deze negatieve reviews echt…

Snap al deze negatieve reviews echt niet. Beide de chauffeurs waren super aardig en hadden plezier in hun werk. De bus wachtte nog enkele minuten zodat er geen mensen gestrand staan, en ze hebben iemand die chat met mensen in de Appic app. Zeker 5 sterren waardig!

1 settembre 2024

bus 516 naar Mysteryland

Afgelopen zaterdag ben ik naar Mysteryland geweest. Beide chauffeurs, zowel op de heen- als terugreis, waren erg onvriendelijk. Bij de terugreis naar Eindhoven had bus 516 als enige bus 1,5 uur vertraging. De reden hiervoor was verkeersopstopping en filevorming op de A2, terwijl al meer dan een week van tevoren overal werd aangekondigd dat de A2 tijdens het afgelopen weekend afgesloten zou zijn wegens werkzaamheden. De chauffeur in plaats van zijn excuses aan te bieden en uit te leggen wat de reden van de vertraging was, begon de chauffeur op een enorm boze toon te zeggen dat iedereen moest gaan zitten. Hij vertelde dat we via Dordrecht zouden gaan en dat hij daar nog 45 minuten moest wachten, anders zou hij een boete van €1000 krijgen, die volledig voor zijn rekening zou zijn. Dit vreemde verhaal, waar niemand iets van begreep, maakte iedereen alleen maar nog bozer. Het is echt niet fijn om na zo'n lange dag nog 1,5 uur in de kou te moeten staan! Het was echt chaotisch en slecht geregeld, zonder enige informatie vooraf. Voor ons was dit de laatste keer, maar ik hoop dat jullie in de toekomst alles beter kunnen regelen voor jullie klanten.

31 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zaterdag en zondag naar Awakenings…

Zaterdag en zondag naar Awakenings geweest. Zaterdag waren de chauffeurs van heen en terug énorm vriendelijk en goed op tijd. Enkel na het festival was het één chaos om de bus te vinden en vertrokken we een uur later.
Zondag was gewoonweg SCHANDALIG. Zet deze chauffeur aub UIT het team want hij kwam niet alleen bijna anderhalf uur te laat (waardoor we een heel deel van het festival hebben moeten missen en zondag is sowieso al korter van duur!!!!) én daar bovenop was hij énorm slechtgezind, onbeleefd, arrogant, kan geen Nederlands, zucht en puft,... na het festival hadden we helaas dezelfde kloot, wéér een half uur te laat want normaal hadden we om 00u30 moeten vertrekken, die pipo kwam pas aan om 1u en ook totaal niks van communicatie of verwittigingen!! Het is héél erg jammer dat je betaalt voor zo'n nare ervaring, en dan nog zoveel zorgen en stress aan je hoofd terwijl je toch een bus regelt om rust en plezier te hebben?!! We hebben als idioten buiten staan wachten, gelukkig had ik enkele mensen van de bus gevonden want anders was ik volledig doorgedraaid daar! De mannen van zaterdag wil ik wél bedanken, zij groetten ons heel vriendelijk, zongen liedjes, zette muziek op, echt top chauffeurs! Maar die debiel van zondag moet echt eruit geflikkerd worden, zo onbeschoft (dit was een Kroaat en de bus had een Kroatisch kenteken), niet één groet, niet één lach en niet één muziekje kon er van af. Facking klungel !!!! Nu ga ik toch twee keer nadenken alvorens ik hier nog een busreis boek!!!!

7 luglio 2024

Bizar slecht

Bizar slecht. Te laat heen, te laat terug, stress na een top avond festival. Keek niet goed op de lijst dus werden bijna de bus uit gezet zonder andere optie om naar huis te gaan. Reed paar keer verkeerd en in totaal 4 uur gedaan over iets wat 1,5 uur zou duren.

7 luglio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più