Blijf weg van Parship!!! Deze mail gestuurd naar Parship: Beste, Ik heb al enkele keren de onderstaande factuur proberen te betalen maar het rekeningnummer klopt niet. IBAN: NL16... Leggi di più
SCAM ALERT SCAM ALERT SCAM Zeer erg, wnr je gebruik maakt van herroepingsrecht wordt elke email aangerekend, staat id kleine lettertjes, 35€/'contact' ... 222€ betaald om 8 dagen lid te zijn, bovendie... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dé datingsite voor hoogopgeleiden in België 1 op de 3 vindt hier een nieuwe partner ♥ Daten met serieuze vrijgezellen ♥ Meld u nu GRATIS aan!
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, Stati Uniti
- parship.be
Le persone hanno visualizzato anche
Blijf weg van scamship
Blijf weg van Parship!!!
Deze mail gestuurd naar Parship:
Beste,
IBAN: NL16 COBA 0637 0321 36
Nergens op internet kon ik het juiste banknummer vinden.
Ik ben bereid het verschuldigd bedrag van 128,10 euro te betalen, vandaag nog als het moet maar het volledige bedrag ineens betalen, zoals vermeldt in e-mail met referentie, xxxxxx, weiger ik. Mijn bank heeft deze automatische transactie geweigerd toen omdat er 3 maal hetzelfde bedrag werd afgehaald van mijn rekening. Dit is een beveiliging tegen Phishing. Ik zal de rest van het bedrag maandelijks betalen zoals in het afbetalingsplan staat, per maand. Indien nodig kan er een nieuwe domiciliëring aangemaakt worden, die ik zal goedkeuren.
Ik ben niet gediend met dit soort praktijken. Verander eerst uw mail template met het juiste bankrekening nummer, zodat dit correct betaalt kan worden. (Natuurlijk is dit express gedaan om extra kosten te kunnen aanrekenen en het bedrag ineens te kunnen claimen).
De consumentenbond is hiervan op de hoogte. Wordt het volledige bedrag toch ineens geëist, dan zal ik mijn advocaat hierbij inschakelen en dit aanvechten, enkel om principiële redenen.
Ik verwacht een spoedig antwoord,
Mvg
Na het volledig betalen van mijn…
Na het volledig betalen van mijn openstaande bedrag wacht ik al een week op de heractivatie van mijn profiel. Mijn contract loopt nog tot eind maart, maar ik krijg geen reactie van de klantenservice. Dit vind ik erg onprofessioneel en frustrerend. Ik verwacht een snelle oplossing.
Pure scam
Pure scam, zoals zovele zeggen.
Opzeggen is blijkbaar bij hun niet toegekomen, ik krijg geen mails van het feit dat betaling niet gelukt is (waar ik ook niet zit op te wachten want abbonement is opgezegd), pas enkele maanden later denk ik eraan om effectief ook profiel te verwijderen, krijg dan pas een mail dat ze onmiddelijk contact opnemen met incasso bureau omwille van achterstallige betaling (pas na 8 maand verlopen abbonement, ze doen dus echt geen moeite om contact op te nemen) voor alle maanden, niettegenstaande dat mijn profiel blijkbaar die hele periode geblokkeerd geweest is en hun diensten dus niet te gebruiken zijm geweest.
Geen antwoord, geen hulp, puur bedrog!
Een pure scam
Een pure scam, je gaat met enkele klikken een premium membership aan, je wilt deze opzeggen, daar heb je wel wat meer klikken voor nodig. Je stuurt dan de mail om op te zeggen. Je krijgt na enkele dagen antwoord dat je nog twee jaar er aan vast zit. Ok je betaalt elke maand maar netjes ook al gebruik je de app niet. Na een periode stoppen ze ineens met betalingen te innen zonder er iets veranderd is in betaalmiddelen of account. Plots krijg je een incassobureau van zeer disreputabele kwaliteit op uw dak zonder enige waarschuwing of ingebrekestelling buiten blijkbaar in de app zelf die je dus niet gebruikt. Don't do it.
Falke site waar je nooit niemand vind…
Falke site waar je nooit niemand vind zonder fortuin kwijt te zijn en dan nog ...
Misleidende praktijk bij herroeping – weigering van volledige terugbetaling
Ik sloot op 15 mei 2025 om 23:57 een premiumdienst af bij Parship.be en herroepte die al op 16 mei om 00:20 — dus na amper 23 minuten. Toch werd er €2,06 ingehouden als “waardecompensatie”.
Hoewel ik geen premiumfuncties gebruikt heb (zoals berichten sturen of profielen bekijken), houdt Parship vast aan een betaling voor het louter “kunnen gebruiken” van de dienst. Juridisch is dat niet correct: volgens hun eigen voorwaarden en de Belgische wet moet het gaan om daadwerkelijk geleverde diensten.
Ik heb hen hierop gewezen met duidelijke argumenten, maar ze weigeren elke inhoudelijke reactie en sluiten de communicatie af.
Zeer teleurstellende ervaring, onvriendelijke klantendienst en geen respect voor consumentenrechten. Niet aanbevolen.
Ik heb mijn account op 12 februari…
Ik heb mijn account op 12 februari aangemaakt.
Die dag en de dag erna heb ik de site bekeken en gebruikt..
Ik vond de site niet aangenaam en besloot om op 13 februari via de mail mijn abonnement op te zeggen.
Dit was ruim binnen de 14 dagen bedenktijd.
Ik blijf echter aanmaningen en nu zelf mails ontvangen dat er een incassobureau ingeschakeld wordt. Omdat ik de resterde maanden niet betaal.
Telefonisch contact is onmogelijk. Ik heb de duitse, nederlandse en belgische nummers geprobeerd. Het enige wat je hoort is dat je via de mail contact op moet nemen. Wanneer ik dan een mail stuur, ontvang ik een mail dat ze antwoorden via mail in je profiel op de site. Hier kan ik echter niet bij, want als ik inlog zie ik alleen een pagina waarop staat dat ik een betalingsachterstand heb.
Maak geen gebruik van deze site!! De profielen van andere mensen zijn in mijn ogen fake. Opzeggen binnen de bedenktijd is onmogelijk!!!! Je betaald veel geld voor niks!!!!
Het is nu mei en mijn probleem is nog altijd niet verholpen. Het is hopeloos met Parship. NIET AAN BEGINNEN!!!!
Elitair concept met beperkt resultaat
De keuze van kandidaten wordt door Parship gedirigeerd. De persoonlijkheidsanalyse oogt wetenschappelijk, maar is het niet. De matchingscores kloppen dan ook van geen kanten.
Ze hebben zichzelf een hoogstaand niveau aangemeten, maar in werkelijkheid verschillen ze weinig van andere sites en ze hebben daarenboven een zeer rigide communicatiemethode.
Het is één en al bedrog,blijf weg van…
Het is één en al bedrog,blijf weg van deze site.
Wanneer men lid wordt hang je zoiezo direct vast voor één jaar aan een heel duur abonnement,ik wou na een maand hier al vanaf geraken maar dat gaat dus niet!! En op hun site staat het er dus totaal niet duidelijk op.
Nu hebben ze dus een incassobureau op me afgestuurd,de klootzakken terwijl ik duidelijk met verschillende emails had aangegeven dat ik met hun diensten niks meer wou te maken hebben.Blijf er weg en geef vooral uw geld niet aan dit bedrijf!!
Gelieve hun voorwaarden goed te lezen.
Gelieve hun voorwaarden goed te lezen.
Deze app is duur.
Weinig reactie op uw profiel.
Ik raad jullie aan deze niet te nemen.
Let op! Denk goed na.
Eind oktober 2024 ontving ik een e-mail van incassobureau waarin betaling werd geëist van een bedrag van 670,81 euro ten gunste van PE Digital GmbH (PARSHIP).
Ik heb bij Parship klantenservice navraag gedaan over welke schuld het gaat. Ik maak geen gebruik van de diensten van Parship. Eén maand juli 2024 heb ik gebruikt en voor die maand betaald. De website van Parship beviel me niet en ik heb mijn profiel verwijderd. Ik wist niet dat ik mijn profiel moest verwijderen via klantenservice. Ik wist ook niet dat zelfs als je de site niet gebruikt, je nog steeds moet betalen. Het lijkt wel slavernij.
Parship klantenservice antwoordde mij dat nadat ik niet had gereageerd op twee betalingsherinneringen en hun vordering niet volledig had betaald, ze mijn zaak hadden overgedragen aan incassobureau.
Ik legde uit dat ik geen aanmaningen van Parship had ontvangen.
Correspondentie met klantenservice leidde nergens toe. Parship heeft besloten dat ik tot 06-07-2026 moet betalen.
Het verschuldigde bedrag van Parship en incassobureau zijn verschillend.
Ik heb al contact opgenomen met een advocaat en de consumentenbescherming.
Borderline fraudenlent: STAY AWAY!
Borderline fraudenlent. They've been cited multiple times by the European Customer Defense organization and are involved in the most tricky and deceitful ways of committing you to a year's payment. STAY AWAY!
As I confirmed yesterday I repeat that…
As I confirmed yesterday I repeat that thus organization is well constructed and seems to me as serious in estimating ones character from different pounts of view … fine and well done! After my inscription last week I found out - very quickly - that this is for me however not the path I wish/can follow to find a new partner! It stresses me to wait/ contact in this manner! Or maybe I am just not ready for this at the miment! This is why I cancelled my inscription yesterday! No hard feelings… the future will help decide what I decide on in this matter.
0 sterren waard - ongewenste "verlenging" abonnement (aan 200% van de oorspronkelijke prijs!!)
Hoewel ik zeer sceptisch was over Parship en de "dienst" veel te duur vind, liet ik met toch overhalen om op 18/04/2022 in te tekenen voor een abo van 24m tegen "promo" voorwaarden.
Tijdens de looptijd gaf ik te kennen mijn abo niet te willen verlengen op vervaldag, blijkens onder meer de mail die ik gestuurd heb (waarvan bewijs). Ik was dan ook geschokt op 16 mei een debitering van 550 euro dd 13 mei te vinden met mijn kredietkaart. Na wat zoeken kwam ik erop uit dat Parship dit bedrag van mijn rekening had gehaald, zonder dat mijn kaartgegevens ingevuld zijn in mijn profiel bij 'betaalgegevens', en zonder dat ik hier een uitdrukkelijk mandaat voor gegeven heb, en met als enige melding een "betalingsmededeling" op de website zelf die niet zichtbaar is in de mobiele app die ik steeds gebruik. Nooit werd hierover een mail gestuurd naar het gebruikelijke adres, nooit was dit zichtbaar in de app. Dit terwijl men wel bedolven wordt onder commerciële mails en push notificaties. Er werd ook nooit een factuur uitgereikt. Gezegd bedrag is bovendien het dubbele van het oorspronkelijke abonnement, zodat er IN FEITE sprake is van een CONTRACTHERNIEUWING ipv een gewone verlenging. Ik heb daarom meteen ook een formulier tot herroeping gestuurd onmiddellijk na deze vaststelling. Ik zie voorts geen bewijs voorliggen dat de clausule en modaliteiten van verlenging aan mij gecommuniceerd werden voorafgaandelijk aan de ondertekening van het initiële contract.
Komt daarbij dat hun "diensten" nooit aan de verwachtingen hebben voldaan: de zgn "contactgarantie" is één van die vele loze beloften die nooit werden waargemaakt (niet verwonderlijk als het merendeel van de profielen niet actief of geen lid is, laat staan een foto heeft etc), elk stukje tekst in het profiel wordt gecensureerd, zelfs het invullen van mijn voornaam in het naamveld werd afgekeurd.
Dit is een crimineel bedrijf zonder enige vorm van ethiek, laat staan klantvriendelijkheid.
Ik heb reeds twee goeie vrienden leren kennen…
Ik heb reeds twee goeie vrienden leren kennen.
STAY AWAY!!!!
STAY AWAY!!!!
Ridiculously priced service and barely any value in return. You can't even say who has a premium service and can read your messages after the first 1-2 messages. The entire process is designed to trick and trap you into paying long term expensive contracts. It's a trap, stay away.
Als ik minder dan 1 ster kon geven
Als ik minder dan 1 ster kon geven, zou ik het doen.
Ik had me ingelogd op parship en zonder het te weten een jaarcontract afgesloten met een promo. Dit ben ik te weten gekomen door mijn maandcontract te willen opzeggen; via mail meldde men mij dat ik een jaarcontract had met promo. Ik heb via mail ook geen kopie ontvangen van een afgesloten contract!
Nu krijg ik via mail een aanmaning ( factuur ook nooit ontvangen via mail) dat ik maandelijks 74.22 euro moet betalen, met nog extra kosten er bovenop.
Wanneer ik inlog om de klantendienst te bereiken krijg ik de melding: bedankt voor uw bestelling. Ik heb helemaal geen bestelling gedaan. Ik wilde enkel checken of ik via de app Parship zelf een contract ontvangen had.
Jammer genoeg is het dus bijna onmogelijk om de klantendienst te bereiken zonder iets te bestellen of verlengen.
Wees dus heel voorzichtig wanneer je nog maar op deze app gaat kijken, want voor je het weet heb je een contract afgesloten.
Something that can be improved is that…
Something that can be improved is that is more clear from where your contact is coming from. It is als a start to a conversation. I know that there doesn't exist distances for real love...
Talkennis en Ik heb huisdieren ontbrekt
Talkennis en Ik heb huisdieren ontbrekt
Is belangrijk voor mij
Vind het jammer dat je soms profielen…
Vind het jammer dat je soms profielen ziet , waar je dan geen foto of foto’s kan zien van eventuele kandidaat partner!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.