Zelfs bij een betaald lidmaatschap heb je weinig opties. De zoekstraal staat standaard op ruim 200 kilometer van je woonplaats. Dit leidt tot heel veel matches uit België, Duitsland en zelfs Frankrijk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Op Lexa zijn al vele mooie verhalen ontstaan. Lexa helpt je bij je zoektocht naar singles die klaar zijn voor het echte werk en die iets echts willen beginnen. Maak gratis een profiel aan, start je zoekopdracht en bekijk een lijst met singles die bij je passen. Met een Membership kun je je ervaring personaliseren en in je eigen tempo singles leren kennen: chat onbeperkt met singles die je leuk vindt via de inbox, voer audio- en videogesprekken en bepaal wie contact met je kan opnemen... Zij stelt leuke profielen voor en helpt je om de juiste woorden te vinden bij jullie eerste contact! Maak van daten een event: kom naar onze avonden, activiteiten en workshops... bij jou in de buurt of online. De beste manier om zelf te ontdekken wat je aan Lexa hebt? Download onze mobiele app in je Store of ga naar www.lexa.nl!
Francia
- www.lexa.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
@Sander jij met je promoot praatje
@Sander jij met je promoot praatje , site waar jij het over hebt is een grote fake bende. Nooit aan beginnen mensen. Lexa is niks mis mee.
Zonde van je geld...
Zonde van je geld! 99 procent man. en de rest is nep of zeer arrogant. AFFseek.com heeft een betere man-vrouwverhouding, dus is het beter voor mannen. Er zijn maar weinig echte vrouwen op Lexa. Die zijn elk gevoel voor de realiteit kwijt. Ze stellen heel veel eisen en zien er zelf niet uit. Nooit meer! Je kan je geld beter gelijk door de plee spoelen, dan komt het tenminste niet terecht in de zakken van deze graaiers.
Lexa app werkt weer eens niet
Het is weer zover....
Vrijdag avond, ff kijken en kletsen op lexa, not dus.
Dit is mijn zoveelste ervaring met deze dure ku. site, je kunt vaak gewoon deze app niet openen.
App verwijderen en opnieuw inloggen werkt ook niet, dit is mijn laatste keer hier op deze irritante dure site, nu weet ik het zeker, ik ga verder kijken...
Oplichting
Oplichting! Heel veel nepprofielen en mensen in dienst die nep-chatberichten schrijven. Als ik met drie verschillende vrouwen tegelijk chat dan krijg ik bijna letterlijk dezelfde berichten terug van alledrie! Heel naar deze site. Respectloos voor de klanten.
Ik heb erg slechte ervaringen met Lexa
Ik heb erg slechte ervaringen met Lexa. Ik kon mijn account niet pauzeren of verwijderen. Ik heb mijn foto's daarom maar verwijderd. Lexa stuurt berichten namens mannen die ik nooit geliked heb. In de hoop dat ik weer actief word. Er werd ineens een communicatie gestart met een man die ik helemaal niet had uitgekozen. Ik schrok me rot. Er gebeuren rare dingen vanzelf en ik had het idee dat ik het helemaal niet meer in de hand had.
Heel veel mannen hebben zogenaamd een universitaire studie gedaan omdat er geen keuze is voor andere opleidingen.
Lexa kauwt standaard antwoorden voor die je dan op heel veel profielen leest. Ik vond het vreemd om te lezen dat bij een vraag over welke film of tv serie favoriet is heel veel mannen invullen dat ze liever een etentje hebben. Dat wordt dus kennelijk voorgekauwd door Lexa want ik las het heel erg veel.
Je kunt niet zoeken op bepaalde kenmerken.
Ik vond het een vreselijke website en ook helemaal niet prettig werken en onduidelijk.
fake profielen site geworden
het was ooit een betrouwbare datingsaite voor serieuze daters. Inmiddels blijkt het enkel vol te staan met nepprofielen en geconfigureerde bezoeken.
Nul reacties of gesprekken.
Lid worden en betalen is makkelijk
Lid worden en betalen is makkelijk, maar je lidmaatschap opzeggen is een ramp !!!!!!
Wordt dus beter ook geen betalend lid ,je bent gewaar schuwd !!
Veel fake profielen
Veel fake profielen. Lexa weet dit en doet er niks aan! Ervaar het zelf!
oplichting en zakken vullen.
Ik ben door Lexa bedreigt op 6-4-2026, met een deurwaarder en nog een ander bedrijf, als ik het bedrag van €42 niet betaal, vanwege de kosten die zij gemaakt hebben om mijn lidmaadschap op te zeggen, puur gelul en zakken vullen, kosten? welke dan. Ik was voor 6 maanden lid geworden, het enige nadeel is, als er staat, nog 1 boost, en je drukt erop, dan krijg je er 10 bij en plukken ze gelijk €12,99 van je rekening, erg flauw. En later krijg je een mail van, moet je de rode punt naar rechts schuiven dan wordt deze grijs en worden er geen Boost meer afgeschreven. Als je een zoekgebied van 40 km aangeeft rondom je woonplaats, krijg je post uit belgië, groningen , Noord holland, en plaatsen meer dan 100 km als wat je aan gaf, en er gebeurd verder weinig, men doet geen moer. Een grote FAKE en veel geld kwijt. Dus mensen, mijdt Lexa.
App super traag en slecht ontworpen
App super traag en slecht ontworpen. Slechte dating app ooit gezien
Na het melden van 3 nep rofielen zie ik…
Na het melden van 3 nep rofielen zie ik deze foto,s weer gewoon op de site.Men doet er niets aan. En dan heb je een match en kun je nog NIET met elkaar communiceren omdat een van de 2 geen lid is.Schandalig.Waar betaal je dan voor? Nee liever naar andere datingsites( lees apps gaan) daar heb je wel de mogelijkheid om bij een match met elkaar te communiceren.
Lexa is uit de tijd,slaat totaal de plank mis en is alleen uit op geld verdienen.
Pure oplichterij!
Ik durf nu uit zelfonderzoek met enige zekerheid vast te stellen dat zeker 80 procent van de aangeleverde profielen hartstikke NEP zijn. Profielen die door Lexa zelf bedacht zijn om je het idee te geven dat het aanbod groot is. Niets is echter minder waar. Het is één grote schijnvertoning en dus pure oplichterij. MENSEN! TUIN HIER NIET IN!
Zeer slecht
Zeer slecht. Het zijn allemaal nepprofielen, bij matches wordt er niet gereageerd en na een tijdje verdwijnen deze weer. Lexa vindt het allemaal prima, het is gewoon een verdienmodel. Op hun site plaatsen ze alleen reviews met 5 sterren, dat zegt toch al genoeg. Ik heb een abonnement afgesloten voor een half jaar, maar het is zonde van je geld. De kans is groter dat er een leuke vrouw bij mij aanbelt om te zeggen dat ze mij leuk vindt, dan dat ik haar op Lexa vindt. Het is fake, fake en nog eens fake. Dit geldt trouwens voor al die datingsites. Trap er niet in, want je vindt er niks, behalve ergernis.
Sinds zaterdag op Lexa
Sinds zaterdag op Lexa, wat een achteruitgang met 3 jaar geleden, zondag al spijt, kijk het nog even aan.
Veel minder opties dan vroeger en een hoop nep accounts die 24 uur online staan!!
En heel veel websites die gedeeld worden met Lexa, buitenland, 50+ etc.
JAMMER - JAMMER
Lexa is zeer slecht geworden!!
Enkele jaren geleden zat ik ook op Lexa en toen was het best een betrouwbare datingsite en kreeg wel vaker een match. Ik heb er ook twee keer een relatie aan over gehouden. Helaas weer single dus opnieuw een abonnement afgesloten. Waardeloos, niks dan nep profielen met één foto, hebben allemaal universiteit gestudeerd en op het profiel staan duidelijk Ai teksten. De nieuwe lay out is ook erg onoverzichtelijk. De likes die ik krijg schrijven meteen, bezoek me op een andere site zoals gmx of hearts. Ik krijg ongeveer 20 bezoekers op een dag en krijg NUL serieuze likes terwijl ik zelf tientallen like of schrijf. Helft van de dames heeft al op het profiel staan dat ze geen betalend lid zijn en geen like of bericht zien, Woon in een omgeving van 100000 inwoners en krijg zes profielen in de buurt terwijl tussen de bezoekers diverse uit mijn woonplaats zitten die bij het zoeken op regio niet ertussen staan. Kortom zeer slechte site geworden en lijkt dat lexa langzaam dood aan het bloeden is.
Oplichters!
Trieste service door een stel oplichters! Je betaald voor 6 maanden, vervolgens krijg je alleen maar contact met nep profielen, hierdoor denk je ik neem even een pauze en kom later terug, blijikt dat als je dan terug wil komen dat je je account niet kunt herstellen en je wel blijft door blijft betalen voor een abonnenment... Slechte service door een nog slechter bedrijf...
Slecht bereik klantenservice
Ineens uit het niets is mijn account geblokkeerd terwijl ik wel betaal.
Na meerdere mails naar de klantenservice nog steeds geen reactie.
Erg jammer dit
Als je met open ogen opgelicht wilt…
Als je met open ogen opgelicht wilt worden, kies dan voor lexa. Een businessmodel dat puur gericht is op suggestieve voorstellingen waar je iedere keer weer apart voor moet betalen. Bijv. 'Er zijn nu extra veel mensen online... koop nu een boost (voor tientallen Euro's).. kijk je echter naar 'vrouwen tussen de 30 en 50 jaar en woonachtig in een straal van 100km en 'is nu online' dan verschijnen er bijvoorbeeld maar 8 personen. Goh... niet echt 'extra veel' naar mijn mening.
I was in shock
I was in shock! I found out that i paid almost 26 euro’s every week!, incasso, for the last few months! I thougt it was a try abbo but now its a battle to get my money back. For the worst dating site ever!
FAKE PROFIEL
Heb erg veel fake profielen gesignaleerd
Zelf " bijna " slachtoffer geworden .kwam er op tijd achter
De man bleef op de lexa site actief
Steeds met een andere naam
Helaas na meerdere meldingen kan deze man zijn gang gaan.
Er veel mensen uit het buitenland
Echt een zooitje
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.