Spørg bare meny på Vermlandsgade Amager om dette selskab… deres p bøder Bliver heldigvis annulleret langt oftest i denne zone. Få jer da et anstændigt arbejde folkens…

Jeg modtog en kontrolafgift, fordi jeg havde parkeret mit køretøj ude for en afmærket bås. Men jeg må anerkender at jeg dækket for båsen til min venstre side. Efter jeg havde klaget over kon... Leggi di più

Jeg havde glemt at ændre til min nye nummerplade i min parkeringsapp og fik derfor en “ØV” seddel i ruden. Jeg skrev en mail til Parkware og forklarede min fejl og at jeg i god tro havde betalt for mi... Leggi di più

Modtog en faktura på 795 kr. kontrolgebyr + 100 kr. rykkergebyr idag 23/1-2020 vedr. en parkering d. 23/11-2019, som jeg har betalt for. Aldrig set en kontrolseddel eller modtaget anden information... Leggi di più

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Parkware handler som et kriminelt firma.

Et dybt kriminelt firma.
Modtog en p.afgift 795 og kom til at overfør 7954 ved en tastefejl.
Det er over 14 dage siden jeg gjorde p- firmaet opmærksom på fejlen og de har trods rykkere ikke tilbagebetalt det for meget betalte.
Kan sådan et forbryderfirma inddrive p.afgifter eller bør de sættes fra bestillingen af justits og transportministeriet ?

1 settembre 2021

Jeg havde denne oplevelse at parkere…

Jeg havde denne oplevelse at parkere uden for Meny på vermlandsgade, da jeg kom ud efter jeg havde hentet en mælk, fandt jeg en seddel på jorden ved min mc, der stod der jeg ville høre nærmere, inden for 14 dage, om jeg måtte holde på om rådet ,der gik så en måned, der kom så en regning på 795 kr, hvor der stod at jeg skulle have parkeringsskive eller have deres app, jeg klagede da jeg så de havde kigget på min mc i kun 4 minn, og der fik jeg det svar de har kun 4 minn, jeg ved ikke hvilken, måde de må lave deres egne regler på, 5 minn er det alle andre steder, jeg har helt sikkert fået, et nyt regel sæt, der lige blevet digtet frem, så de lige kunne stjæle 795 kr mere fra en borger, der er der for at handle mad. jeg har klaget flere gange, men, de vil ikke svare, jeg fik så denne gang fat i en ansat, hun virkede lige glad, svarede vi har vores regler, og havde jeg noget, så kunne jeg kontakte ,og klage igen, jeg ser dette som en sag, der ikke har ende, de vil ikke høre, kun have ret...dette har så gjort jeg kan så ikke handle i meny, da parkering ikke er tilladt for mc. jeg vil sige dette er og bliver det dårligste parkerings selskab til dags dato, håber jeg bliver hørt, for de skulle skamme sig

19 agosto 2021

De har angiveligt givet min bil en…

Update Oktober 2024: Sagen er vundet: Efter flere års tovtrækkeri har afgiften trukket tilbage.

De har angiveligt givet min bil en p-afgift i DGI byen i 2019.

2021. de har sendt en rykker før de sender fakturaen og de kan ikke dokumentere der er givet en afgift. billederne er så dårlige man ej heller kan se reglerne for pladsen.

Har anmeldt sagen til parkeringsklagenævnet der beder parkware/plot sætte sagen i bero indtil sagen er afgjort. 6 dage senere kommer inkassovarslet. Iøvrigt fra et firma der også har haft en del uheldige sager i pressen, men fup og fidusfirmaer har det nok med at finde samme. Jeg vil herinde holde jer opdateret på om jeg vinder sagen, så andre kan anmelde dem ligeledes.

16 agosto 2021

Er Parkware et svindelfirma

Er Parkware et svindelfirma?
Parkerede min bil i København 22. juni 2019 og betalte ved hjælp af en app fra Parkware - den lokaliserede, hvor bilen var placeret. Fik en opkrævning i oktober 2019 på en parkeringsafgift. Havde dokumentation for, at der var betalt parkeringsafgift for hele parkeringstidsrummet.
25. juni 2021 modtog jeg faktura om betaling af kontrolgebyr med trussel om rykkergebyr og inkassooverdragelse.
Parkware har afvist både klage og dokumentation for allerede betalt parkeringsafgift og har sendt rykker + endnu en trussel om inkasso.
Jeg har valgt at betale, men vil hermed advare andre mod at anvende Parkware.
Hvis andre har været udsat for noget lignende, vil jeg opfordre til at I kontakter DR´s Kontant og Forbrugerklagenævnet.
Jeg påtænker at anmelde selskabet til politiet for svindel - det synes jeg, at det er!!
Opslaget må gerne deles.

22 luglio 2021

Elendig fusk og humbug firma

Elendig fusk og humbug firma! Jeg parkerede i DGI-byens parkeringshus 1. november 2019 og modtager 1,5 år senere en bøde for ikke at have levet op til parkeringsreglerne på deres plads. Jeg downloadede plot appen dengang og troede alt var ok. indtil nu hvor jeg får af vide at jeg ikke parkerede med rette kode og istedet igennem københavns p-kode så derfor har jeg ikke betalt til parkware den dag - Hvordan skulle jeg vide jeg har gjort noget forkert når der ALDRIG har lagt en seddel/bøde i ruden den pågældende dag i 2019!? og hvordan kan det overhovedet være muligt og lovligt at man må sende bøder 1,5 år senere for noget man ikke har været bevidst om at have fået??!

Det er simpelthen utroligt at man som firma kan få lov til at sende sådan noget ud så længe efter og ikke sende dybdegående dokumentation med. De har billeder af min tidligere bil, men de kan ikke sende en kopi af selve bøden som burde have sat i forruden den dag - det er derfor påstand mod påstand!

19 luglio 2021

Svindel, firmaet bag burde stoppes

Jeg er i samme situation som mange andre, parkerede i DGI Byens p-hus i oktober 2019, registrerede min parkering med Parkwares Plot app, i juli 2021 får jeg så et bødeforlæg. Efter at have læst andre anmeldelser synes jeg det lugter af svindel. Hvorfor tager det næsten 2 år at sende en bøde? Jeg har parkeret med Plot appen flere gange, hvis appen har taget fejl af zonen andre gange, så kan der vel være flere ubehagelige skrivelser på vej. Desuden er det bemærkelsesværdigt at de timer udsendelser til ferietiden hvor mange danskere ikke kan nå at svare. Jeg er ikke den eneste der har bidt mærke i dette. Endelig modtager jeg brevet på dagen for forfaldsdato - de spekulerer tydeligvis i at sætte rykkergebyrer på og dermed presse folk endnu mere til at bare betale for at få det ud af verdenen. DGI Byen har ophørt samarbejdet med firmaet. Det er ikke nok, nogen burde politianmelde firmaet.

8 luglio 2021

Hold kæft en flok amatøre....

Hold kæft en flok amatøre.....
Var i dgi byens p-hus helt tilbage i 2019.
Får så tilsendt en bøde 6/7-21 dagen efter, hvor de mener jeg skulle betale en bøde.
Når man så ringer til dem, og spørger dem så hvordan det kan lade sig gøre, at få en bøde så lang tid efter.
Hun siger så, at der var problemer med deres system i den periode og de ikk kan se nogle betalinger for mit køretøj. Men hverken fået bøde i forruden, eller noget bevis på at jeg har parkeret ulovligt.

7 luglio 2021

Fupfirma uden lige

Fupfirma uden lige. Modtaget Girokort dagen efter den skulle være betalt. Ydermere kommer de med det 1 1/2 år efter vi skulle have haft holdt ved DGI-byen. Ingen parkeringsbøde i forruden.
Truer med inkasso. De er kun ude på at score penge.
Hvordan er det muligt i dagens Danmark. Er det overhovedet lovligt det de foretager sig!

6 luglio 2021

Svindel og humbug

Svindel og humbug. Sender bødeforlæg efter næsten 20 måneder. Parkering ved DGI byen. Vi downloadede appen og betalte for parkering den gang. Nu siger de, at det er forkert zone som deres app har angivet. Så nu skal vi betale bøden på 795,- oveni de 84 kr, vi betalte for parkeringen,som deres møg app foreslog. Så ren bondefangeri.

2 luglio 2021

Parkware venter til sommerferien med at…

Parkware venter til sommerferien med at sende bøder med så kort betalingfrist at de håber at de også kan sende en rykker.

Jeg fik en p-afgift fra den 01.05 den 30.06 som også var fristen for at betalen den, efter at have betalt den på deres hjemmeside får man ikke en kvittering.

30 giugno 2021

parkware debitorskifte

det er kedeligt at man ikke kan give 0 stjerner.for man skal lede længe efter noget med så ringe kundeservice. sælg din bil og modtag en p afgift.giv dem navn og nummer på køber.vi kan desværre ikke foretage debitorskifte udfra dine oplysninger så betal eller vi sender dig til inkasso.så mange tak for hjælpen eller ej

26 aprile 2021

Super dårlig

Super dårlig - Jeg kommer aldrig til at parkere i et parkeringsanlæg ejet af Parkware igen.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan det de gør er lovligt. Hvis jeg kunne give negative stjerner så ville jeg det.

28 marzo 2021

Hold jer langt væk fra steder der…

Hold jer langt væk fra steder der anvender Parkware! Magen til ringe måde at holde folk hen på, fordi man skal have et par ekstra øjne og lige vurderer om nu bøden ER berettiget. TRODS der på deres hjemmeside står at de har top profesionelle og veluddannede parkeringsvagter. Man får en seddel i ruden hvor der står man har holdt ulovligt, og at de lige vil vurdere sagen. Så kan man så gå der i 14 dage og vente på nogen bestemmer om man skal have en bøde eller ej.

Jeg troede det var en joke da der lå den der seddel i forruden, fordi man ALLE andre steder bare får en seddel med alle oplysninger på og beskrivelse på hvorfor man har fået en bøde.

Seriøst, skam jer over at være så 2021 magtliderlige.

22 marzo 2021

Rykkergebyr

Modtog en rykker på DKK 410, da de ikke mente jeg havde betalt kontrolafgiften i tide.
Faktura dato for kontrolafgiften var den 6. januar 2021, men brevet hvor rykkeren er sendt er med dato 13. januar 2021. Med forventet 2 dage for PostNord for levering af brev, er det lidt svært at overholde deres betalingsfrist på 10 dage. Har nu indsendt en klage som jeg afventer afgørelse. HOLD JER LANGT VÆK FRA PARKWARE OMRÅDER!

10 febbraio 2021

Fuldstændig uanstændig varetagelse af P-kontrol!

Jeg er fuldstændig på linje med alle de andre der har skrevet anmeldelser af PARKWARE, rykkere og trusler selvom man ikke har fået oplysninger som angivet. Og trussel om incasso selvom man ikke har fået brev inden for tidsrammen. Og så nu fået et girokort som er skrevet forkert gironummer på, så jeg ikke kan betale over min netbank (Danske Bank). Og så er der ikke et nummer man kan kontakte selvom der er angivet, at man kan kontakte dem mellem kl 9-16.
Skal vi ikke sige at dette er en sag for Forbrugerrådet???

17 gennaio 2021