Spørg bare meny på Vermlandsgade Amager om dette selskab… deres p bøder Bliver heldigvis annulleret langt oftest i denne zone. Få jer da et anstændigt arbejde folkens…

Jeg modtog en kontrolafgift, fordi jeg havde parkeret mit køretøj ude for en afmærket bås. Men jeg må anerkender at jeg dækket for båsen til min venstre side. Efter jeg havde klaget over kon... Leggi di più

Jeg havde glemt at ændre til min nye nummerplade i min parkeringsapp og fik derfor en “ØV” seddel i ruden. Jeg skrev en mail til Parkware og forklarede min fejl og at jeg i god tro havde betalt for mi... Leggi di più

Modtog en faktura på 795 kr. kontrolgebyr + 100 kr. rykkergebyr idag 23/1-2020 vedr. en parkering d. 23/11-2019, som jeg har betalt for. Aldrig set en kontrolseddel eller modtaget anden information... Leggi di più

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Fik en bøde for en parkering den 28/12…

Fik en bøde for en parkering den 28/12 2019 - havde brugt en forkert parkeringsapp - så den helt præcise perkeringsperiode kunne dokumenteres - men ville ikke sende regning på dette beløb men fastholdt bøden -efterfølgende blev der sendt flere rykkere og sagen blev sendt til incasso, på trods af at jeg havde oplyst dem om at jeg havde sendt klage til parkeringsklagenævnet - nu har jeg - inden jeg har fået afgørelse fra klagenævnet konstateret, at parkware har slettet sagen, (frafaldet) uden at oplyse mig og parkeringsklagenævnet det. Det er under al kritik at man kan få lov at drive virksomhed på denne måde.

21 giugno 2022

Fupfirma

Er netop blevet trukket 895 fra Parkwares søsterselskab Plot a/s efter at have indbetalt samme beløb sidste uge til parkware. Glemte at sætte p-skiven og betaler gerne for min glemsomhed. Første brev er med rykkergebyr og de påstår jeg allerede havde modtaget det andet brev… fint nok, det er jo bare 100 dask. Men hvor er det lovlige i at give oplysningerne videre til et søsterselskab der så trækker beløbet igen. En flok plattenslagere

19 aprile 2022

Jeg har d.d

Jeg har d.d. fået brev fra Parkware med store bogstaver INKASSOVARSEL, om et parkeringsgebyr, som jeg ikke aner hvor stammer fra (har dog bil). + 3 rykkergebyrer som jeg heller ikke har set skyggen af.
Hvad skal man stille op? Skal man overhovedet gøre noget? Det virker jo bare som et fusk firma?

Kan se at parkeringsklagenævnet skriver at de først kan gøre noget, når man har klaget til parkeringsfirmaet. Men man kan ikke sende en klage til Parkware, for man kan heller ikke oprette sig.

Hvad er meningen..

7 febbraio 2022

OPDATERING PÅ SAG

OPDATERING PÅ SAG: VEDR. PARKWARE
Jeg har tidligere skrevet et opslag der til forveksling ligner alle de andre vedr. Parkware.
Jeg vandt sagen med hjælp fra Parkeringsklagenævnet.
Så tilmeld jer Parkeringsklagenævnet, hvis i har fået en afgift der er ikke er fair. Gælder også andre P-selskaber. Tak for alle henvendelser jeg har modtaget her på sitet.

25 gennaio 2022

Fusk fusk fusk

Jamen så skal i næsten have den opdaterede version af deres........ Ja lad os kalde det noget tvivlsomme forretningsmodel. De sender hver 14 dag mellem 15 og 16 rykkere.. Og det er fast 2 gange hver månede. Jeg har ingen bil i øvrigt. Lad os se hvad de siger på mandag. Sikke dog et fusker firma. Uanset hvem de så er. Hvis nogen ved hvor deres kundecenter er så kontakt mig jeg skal nok stille op og tage den face2face med dem

15 gennaio 2022

De er langsomme

Jeg har fået en parkeringsafgift fordi jeg havde glemt at stille parkeringsskiven - det er så ok. Fakturaen er udstedt d. 15/11 - betaling inden 10 dage. Den er sendt med poststempel 17/11 - og modtaget idag d. 23/11. Det virker som om de med vilje sender fakturaen sent - og langsomt, så der er en mulighed for at den kommer forsent frem, så ,man kommer til at betale rykkergebyr.

23 novembre 2021

Jeg må desværre tilslutte mig gruppen…

Jeg må desværre tilslutte mig gruppen af utilfredse kunder. Parkware tror åbenbart, de er sat i verden for at genere andre folk mest muligt. Jeg betalte bøden rettidigt, men de bliver ved med at sende rykkere.
Jeg har kontaktet deres bank Arbejdernes Landsbank for at få bekræftet, at indbetalingen er gået rettidigt ind på firmaets konto. Parkware bruger en 8-cifret faktura kode, den kører de selv rundt i.
Bytter du om på nogle tal, eller som i mit tilfælde, hvor firmaet selv kører rundt i det og ikke selv evner at checke deres egen bankkonto for indbetaling,
bliver de ved med at forfølge dig med rykkere.
Jeg vil råde andre, der får en parkeringsbøde, at bruge jeres bils reg. nr. og har du en kvittering, den kan du også printe ud når du betaler over netbank, så kan firmaet hoppe og springe!
Hvilken myndighed har givet tilladelse til at sådant et firma må indkræve parkeringsbøder? Det kræver en autorisation, får de tilstrækkelig mange klager kan tilladelsen trækkes tilbage

22 novembre 2021

Åbnede postkassen - post fra Parkware.

Åbnede postkassen. Der var 2 rykkere for 2 parkeringer hhv. fra marts 2019 og fra januar 2020. Anede ikke jeg havde fået nogle p-afgifter. Tjekkede Trustpilot. Og.... ja mange tilsvarende oplevelser. Og til dem der skriver svindel m.m. og undre sig over at det ikke stoppes, og samtidig opfordre til politianmeldelse - vil jeg henlede opmærksomheden på ejerkredsen, som flere også har nævnt. Men.... der er også en ejer der hedder Henrik Holck, som også ejer HIGH:FIVE Fonden. Og i den fond finder man Charlotte Bergen Skov, fra Rigspolitiet og Benny Christensen, fra Kriminalforsorgen. Og med "HRH Prince Joachim of Denmark is patron of HIGH:five".

Mon ikke det er med disse mennesker bag sig, at det lader sig gøre at snyde almindelige danskere??

20 novembre 2021

O stjerner som alle andre

O stjerner som alle andre. Umulige at komme i forbindelse med og kan ikke oplyse hvad deres såkaldte "parkerings eksperter" er kommet frem til i deres behandling af sagen. Oplyser man bare kan klage over deres afgørelse men svarer ikke på de klager man sender men truer i stedet med gebyrer og inkasso varsel. Korrupte banditter :(

2 novembre 2021

Jeg giver som de fleste andre 0…

Jeg giver som de fleste andre 0 stjerner og tilslutter mig kritik af firmaet:
Fik 1. opkrævning 2 år efter ulovlig parkering. Under korrespondance på 12 dage fik jeg 3 rykkere samt inkassovarsel.
Kan godt uddybes
Vh Jørn Halskov

28 ottobre 2021

Kan man ikke give 0 stjerner?.

Kan man ikke give 0 stjerner?.
Første jeg hører fra dem er en rykker fra en bøde jeg aldrig har set. Jeg læser anmeldelser og regner med det er svindel og beder om dokumentation. De sender billede af min parkering hvor jeg fik en bøde. Og det kan jeg såmænd godt huske jeg fik på vinduesviskeren, efter at havde været i Jysk sengetøj i 5 minutter... Det var en bødetype, der skulle behandles og undersøges, hvorpå de ville beslutte om jeg skulle have en bøde... Mener nu den var betalt, men kan ikke finde den på netbank betalinger. Anyways imens jeg har en udveksling mellem dem via e-mail, fordi TLF tager de bestemt ikke. Der går 11 dage fra jeg modtager rykker, til anden rykker, til det bliver sendt til inkassofirmaet Hornskov Vindberg. Alt imens jeg har en e-mail udveksling med Parkware. På intet tidspunkt nævner de noget om disse rykkere og og inkasso frister. Patetisk at vi lader Københavns kommune samarbejde med disse slim af mennesker. Svindlere, føj for den lede...

27 settembre 2021

REN CHIKANE og MAFIA METODER

Jeg har på trods af et allerede indbetalt parkeringsgebyr efterfølgende modtaget 3 rykkergebyr og nu et inkassovarsel. Jeg har en skriftlig bekræftelse fra virksomheden på at de kan se at beløbet er indbetalt - alligevel fortsætter de med at rykke for betaling. Det er mafiametoder og helt uforståeligt at virksomheden bliver ved med at chikanere mig.

15 settembre 2021

Jeg havde tilføjet mit nye køretøj i…

Jeg havde tilføjet mit nye køretøj i Plot parkerings app, men den var ikke registreret, hvilket ikke fremgik af app´en, så jeg fik en p-afgift, som de ikke ville eftergive. Deres system stinker! Brug ikke Plot eller Parkware, find et andet sted at parkere bilen!

10 settembre 2021

Fik en besked om at jeg havde parkeret…

Fik en besked om at jeg havde parkeret ulovligt, hvilket jeg desværre ikke kunne afkræfte, da der var sket en smutter med p-skiven. I beskeden stod der at jeg ville høre nærmere når de havde fået deres "eksperter" til at se på sagen. Ugerne gik og jeg hører intet indtil de lige pludselig sender en rykker. Jeg ringer til dem og skriver for at få dem til at slette rykkeren, men de er hverken til at hygge eller stikke i. Jeg ender med at betale bøden, men ikke rykkergebyret. Jeg henviste til en sag (sagsnr. 12/00161) hos forbrugerombudsmanden, der beskriver at det er selskabets ansvar at sikre at jeg modtager bøden. Så hvis andre oplever det samme, så gør brug af denne afgørelse.

9 settembre 2021