Door omstandigheden had ik het vervangingsdoek dat ik eerder had besteld nog niet gemonteerd. Helaas is mijn parasol tijdens de storm van afgelopen weekend kapot gewaaid, waardoor ik het nieuwe doek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super mooie parasol, we hadden al twee grote parasols bij jullie ooit gekocht en deze past er prima jij. Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit! Top
L'azienda ha risposto
Levering en parasol prima echter laat de service te wensen over. Doordat de buis vd parasol kleiner was had ik een verloop nodig, was €20,- en deze wilde ze niet zonder verzendkosten opsturen, jammer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werd goed geïnformeerd en geholpen. Ook werd mij zonder vragen aangeboden dat ik het product nog 2 weken terug kon sturen zou het niet passen. Persoonlijke benadering en behulpzaam. Prijs en verzen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Parasolshop heeft de grootste collectie parasols van de Benelux. Je vindt bij ons zowel stokparasols, zweefparasols, muurparasols als horecaparasols. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar en daardoor binnen één werkdag bij je in huis. Kijk voor inspiratie op onze website of bezoek de showroom. Voor actuele openingstijdens zie de website.
Kerkendijk 92A, 5712 EW, Someren, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
In juni 2022 een Zweefparasol Challenger T2 premium 350x260cm met Parasolvoet Modena graniet 90kg en Parasolhoes Rhino (248x53cm) besteld en vlot geleverd gekregen. Ik moest wennen aan het onrustige "gefladder" van deze parasol die bij enige wind vervaarlijk heen en weer deint maar dit schijnt normaal te zijn. Kan er nog steeds niet aan wennen maar na 3 jaar functioneert deze nog steeds correct maar ik blijf een beetje onrustig worden van het heen en weer gezwiep. Ben blij dat ik een zware voet erbij besteld hebt want die geeft geen krimp. De kwaliteit van de parasolhoes valt tegen. Tijdens de zomer van 2024 heb ik de bovenzijde al met ductape versterkt omdat deze begon te scheuren. Nu begint de hoes overal te scheuren en dus tijd voor vervanging.
We hebben een mooie zweef parasol gekocht. Van een top kwaliteit. !! Dachten we dan… veel geld betaald voor een parasol die bij elk zuchtje wind een giga kraak geluid maakt. Zelfs de buren zeggen het. Natuurlijk hebben we gemaild met zowel de fabriek maar ook de winkel dat dit niet normaal is. ! Blijkbaar vinden hun van wel . MET ANDERE WOORDEN KOOP GEEN ZWEEF PARASOL !!!
We hebben een Glatz Sunwing Casa easy parasol gekocht bij dit bedrijf. al meteen werkt de knop niet om hem in te laten klappen. Als je dan belt en dit doorgeeft dan moeten ze er een video of foto van hebben om te laten zien dat een knop niet werkt anders kunnen ze het niet in behandeling nemen. Hoe moeilijk is het om door tegen aan de leverancier dat een knop niet ingedrukt kan worden. Als een product niet goed is in de eerste paar weekjes dan ruil je deze netjes om inplaats van filmpjes vragen. Slecht service

Risposta di Parasol-shop
Om te beginnen een shop met super prijzen en kwaliteit. Heel snelle service en product zoals het vermeld staat op de shop mooi en goedkoop als ik vergelijk met andere shops. Dienst na verkoop ook super snel en direct het probleem opgelost . Zo zouden alle online shops moeten zijn dat je met vol vertrouwen iets kunt kopen zonder dat je wordt opgelicht of je producten maar na weken of maanden in ontvangst mag nemen .
Voor mij maar alleen nog maar de parasolshop en ik ga zeker mijn collega’s horeca doorsturen naar hen.
Topshop 👍👍👍
Groetjes restaurant Nikolaas
Ik heb bij dit bedrijf een product aangekocht, helaas bleek dat dit totaal niet werkt zoals omgeschreven en afgebeeld, de klem komt al scheef te zitten met een parasol van 2m en zonder wind. Als wind opsteekt, ben ik zeker dat er iets zal buigen of breken bij de klem.
De klantendienst weigert de retourkost op zich te nemen, niet veel klantvriendelijkheid dus. De retourkost begrijp ik volledig wanneer er van de fabrikant uit geen fouten zijn gemaakt.
Maar een retourkost vragen voor producten die gewoonweg niet werken, dat lijkt me toch niet normaal.

Risposta di Parasol-shop
Voor de zweefparasol Saint-Tropez 355x300cm heb ik de Madison kruisvoet netjes vast bevestigd op de vloer van ons terras. Bij het eerste briesje is de voet geplooid en staat de parasol schuin. Het materiaal van de voet is veel te zwak of de voetplaat van de parasol te klein. Als antwoord krijg ik dat ik hun betonplaten moet gebruiken om op de voet te leggen en deze niet mag bevestigen aan de vloer...
Iemand met gezond verstand mag mij dit eens uitleggen. Ik gebruik op een andere locatie dit systeem ook voor een zweefparasol van 3x4m (ander merk). Deze was goedkoper en heeft reeds menig briesje doorstaan.
Als antwoord op de reactie van Parasol-shop hieronder:
Op de website bij het product staat nergens vermeld dat de voet niet mag vastgemaakt worden aan de ondergrond! Een korting van 10% om opnieuw hetzelfde (volgens mij te zwakke) product aan te kopen is voor mij dan ook onaanvaardbaar.

Risposta di Parasol-shop
Mooie kwaliteit, goede service en de kleur(grijs/blauw) is precies de kleur die wij wilde. Onze gasten van de minicamping kunnen straks weer gezellig onder deze mooie parasol genieten.
Prima communicatie vooraf, zeer goede prijs-kwaliteit en ruime keuze.
Snelle levering. Goed product erg blij mee.
Op website duidelijke uitleg over de hoes en voor welk model geschikt
De muuradapter is handig voor de bevestiging op een dichte (massieve) borstwering. Maar het blijkt dat je er wel 2 van nodig hebt. Aanvankelijk hadden we er een gekocht, maar bij de eerste de beste windvlaag verboog de verbindingsstrip. Gelukkig konden we deze meteen terugbuigen. Maar je hebt er dus wel 2 nodig, eentje boven en eentje onder tegen de borstwering. Let ook op de vierkante bevestigingsgaten. Deze zijn erg ruim en voor een goede bevestiging heb je wel (stevige) ringen nodig. Die worden niet meegeleverd en moet je dus zelf kopen.
Er was iets mis gegaan met de betaling tijdens de bestelling. Gebeld met de klantenservice van de Parasol-shop. Gelijk zonder eindeloze keuzemenu's iemand aan de lijn en binnen de kortste keren was het geregeld. Dezelfde dag werd mijn bestelling verzonden en de volgende dag bezorgd. Geweldig!
Snelle levering , kwaliteit is goed en de prijs ver onder andere webwinkels.
Makkelijk bestelproces, goed informatie op de site en behulpzaam bij het ophalen.
Kwaliteit staat voorop en dan de super snelle bezorging in één woord Grandioos!
De bestelde parasol (Vrijhangende zweefparasol Monaco Flex III 300x300 (taupe) van EUR 399) was binnen het jaar al weer stuk bij normaal gebruik. De parasol wilde niet meer open.
Toen bleek in de kleine lettertjes te staan dat het touwtje niet binnen de garantie viel. Echter, bij de door mijzelf uitgevoerde reparatie bleek dat het touwtje niet kapot was, maar losgeschoten van de rol waarmee deze opgerold wordt zodat de parasol uitklapt. Dit lijkt mij een duidelijke fabricagefout. waar parasolwebshop en haar toeleverancier geen verantwoordelijkheid willen nemen.
ik ben afgepoeierd met een 40% korting op een nieuwe parasol terwijl naar mijn idee een goed functionerend en robust product geleverd had moeten worden
REACTIE OP ONDERSTAAND COMMENTAAR VAN Parasol-shop:
De echte reden van het schrijven van deze review is dat ik het niet OK vindt dat ook na het constateren van het losschieten van het koord de leverancier er in volhardt dat de parasol in verkeerde condities gebruikt is (niet het geval), het losschieten van het touwtje niet ziet als productiefout en blijft wijzen op de uitzondering in de garantie.
Hiernaast: De korting was ontvangen wegens beschadigingen op het geleverde artikel

Risposta di Parasol-shop
Bestelling binnen de 2 dagen ontvangen. Correct verpakt en degelijk product.
Na bestelling volgde 2 dagen later al d3 bezorging! Super geregeld!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.