PANGEA Travel Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een heerlijke reis van bijna 3 weken door Japan gehad! Dankzij PANGEA hadden we mooie hotels vlakbij treinstations, al onze treinkaartjes lagen al klaar. De gidsen waren geregeld, een thee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij het plannen van de reis hadden we een hele fijne samenwerking met Suzanne en haar collega Luc (die naadloos overnam toen Suzanne een weekje afwezig was). Ter plekke was alles perfect georganiseerd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het reizen met Pangea was zalig. We werden enorm ontzorgd. De reis werd op onze wensen samengesteld. Het boekje met tips en de vouchers en tickets ter plaatse waren allemaal goed verzorgd, heel handig... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Deze reis was één van de mooiste reizen die wij als gezin gemaakt hebben. Mede doordat we een boel gedaan hebben en op plaatsen verbleven waar we zelf mogelijk nooit terecht zouden zijn gekomen. Ook d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Ontdek Azië, Afrika en Latijns-Amerika met PANGEA Travel, dé specialist in op maat gemaakte individuele reizen sinds 2003! Of u nu droomt van een avontuurlijke rondreis, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familiereis, ons ervaren team zorgt voor een unieke beleving die de essentie van elke bestemming laat zien. Met oog voor elk detail én duurzame keuzes creëren wij persoonlijke reizen die echt bij u passen. Van luxe reizen tot groepsreizen, van ontspanning tot avontuur: bij PANGEA Travel vindt u altijd de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen. Waar brengt uw volgende reis u naartoe?

Eccellente

TrustScore 5 su 5

213 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

100 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uitstekend

Reis naar Sri Lanka met 3 kinderen (5/8/10 jaar). Erg goed geregeld. Meegedacht en flexibel. Geweldige reis!

8 giugno 2025

Beste Ineke,

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo’n geweldige reis hebben gehad met het hele gezin naar Sri Lanka! Fijn dat jullie onze flexibiliteit en het meedenken hebben gewaardeerd, daar doen we het voor. Dank voor jullie mooie woorden en wie weet mogen we in de toekomst weer een familiereis voor jullie verzorgen!

Fantastische huwelijksreis

Wij hebben een fantastische huwelijksreis gemaakt door Zuid- Afrika en Mauritius welke georganiseerd was door Pangea. Geen problemen ervaren bij de lodges en hotels en alles was tiptop geregeld. Daarnaast hebben wij voorafgaand aan de reis enorm fijn contact gehad met Martijn en collega's om ons te helpen bij alle vragen die wij hadden. Dit waarderen wij enorm.

19 maggio 2025

Beste Demi en Robin,

Wat een prachtige review. Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wat geweldig om te horen dat jullie huwelijksreis door Zuid-Afrika en Mauritius zo bijzonder is geweest en dat alles tot in de puntjes geregeld was. We geven jullie complimenten graag door aan Martijn en het team. Bedankt voor jullie vertrouwen in PANGEA en hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie verzorgen!

Zeer goed georganiseerde reis

Zeer goed georganiseerde reis. Alles tot in de puntjes verzorgd zodat we zonder stress konden genieten van onze reis

3 giugno 2025

Beste Therese,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad en zonder stress konden genieten!

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij een volgend avontuur!

Goede input van Janne

Goede input van Janne, goed geluisterd naar onze wensen.

29 maggio 2025

Beste reiziger,

Wat fijn om te horen dat Janne jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van een reis. We waarderen jullie vertrouwen in PANGEA Travel en hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een volgende onvergetelijke reis!

Valutata 5 stelle su 5

Met Pangea kun je gerust op pad

Uitstekend georganiseerde, gevarieerde reis met een prima prijs-kwaliteit verhouding

26 maggio 2025

Beste reiziger,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn dat de reis zo goed bevallen is. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuw avontuur!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige reis gehad naar Zuid Afrika en Mauritius!!

Geweldige reis gehad met ons gezin naar Zuid Afrika en Mauritius!!
Deze was voor ons op maat gemaakt door Martijn, zeer fijn mee samengewerkt tijdens het boekingsproces.
Alles was perfect geregeld, alles klopte!!

25 maggio 2025

Beste Kirsten,

Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad! Ook namens Martijn nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van deze prachtige herinneringen en wij kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuwe avontuur.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact tijdens het boekingsproces…

Fijn contact tijdens het boekingsproces en de reis. Duidelijk en gedetailleerde reisbescheiden die mooi ingepakt in de brievenbus lagen. Mijn mooie reis naar Taiwan is mede daardoor soepel verlopen.

14 maggio 2025

Beste Lizzy,

Bedankt voor jouw enthousiaste review over de reis naar Taiwan. Ontzettend fijn dat de reis zo goed is verlopen. Hopelijk tot de volgende reis!

Valutata 4 stelle su 5

Top reis naar Japan!

Top reis naar Japan gehad! We hadden maar een week maar toch een goede indruk gekregen van het leven in Japan en de steden Kyoto en Tokyo. We hadden een mooi, vol programma vooraf geregeld met Pangea wat er voor zorgde dat we optimaal van onze tijd in Japan gebruik maakten.

2 maggio 2025

Beste Marc,

Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van de reis naar Japan. Wij helpen jullie graag weer bij een volgende droomreis!

Valutata 5 stelle su 5

Reis op maat zonder stress naar het mooie Maleisië

Goed uitstippelen van de reisroute, rekening houdend met onze specifieke wensen.
Documentatie vlot en duidelijk verkregen.
Perfect verloop van de reis met zeer aangename en competente chauffeurs en gidsen.

13 maggio 2025

Beste Michel,

Bedankt voor jouw enthousiaste review! Wat fijn dat de reis zo goed is bevallen. We hebben de reisroute met plezier voor jullie uitgestippeld! Hopelijk tot een volgende reis!

Valutata 3 stelle su 5

Pangea travel is een zeer goed…

Pangea travel is een zeer goed reisbureau met enthousiaste medewerkers die met de klant meedenken. De medewerkers nemen je in de voorbereiding vast mee op je toekomstige vakantie en op basis van je feedback wordt een reisplan samengesteld. Het persoonlijke contact is een pluspunt. Reden van de 3 sterren is dat er bij onze laatste reis een paar zaken over het hoofd werden gezien en de lokale reisagent op de bestemming niet de laatste informatie had gekregen vanuit Nederland wat betreft de reisplanning waardoor er op het laatste moment bijgestuurd moest worden. Dat is dus een verbeterpuntje.

5 maggio 2025

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review. Onze oprechte excuses voor de ongemakken die jullie hebben ervaren tijdens jullie reis. We waarderen jullie feedback en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. We hopen dat we de kans krijgen om jullie vertrouwen in ons te herstellen bij een toekomstige reis.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was perfect geregeld volgens…

Alles was perfect geregeld volgens afspraak.
De reis was helemaal afgestemd op onze wensen en interesses.
We hebben genoten!

1 maggio 2025

Beste Anne,

Bedankt voor jouw enthousiaste review en wat fijn om te horen dat jullie een fijne reis hebben gehad! We hebben de reis met veel plezier voor je geregeld. Graag tot een volgende reis!

Onvergetelijke rondreis Japan

Pangea heeft zeer professioneel, afgestemd op onze wensen een fantastische en onvergetelijke individuele reis voor ons door Japan georganiseerd.

Suzanne, Bedankt!

25 aprile 2025

Beste Erik,

Hartstikke bedankt voor jouw enthousiaste review. Wij zijn ontzettend blij dat jullie een onvergetelijke reis door Japan hebben gehad. Ook namens Suzanne nogmaals bedankt en graag tot een volgende reis!

Reis naar Beijing en Hong Kong

We zijn goed geholpen door Janne. Alles was goed geregeld. Ontzettend genoten van onze reis.

30 aprile 2025

Beste Chantal,

Wat geweldig om te horen dat Janne jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie zo hebben genoten van de reis! We helpen jullie graag weer bij een volgende droomreis.

Valutata 5 stelle su 5

Voldeed aan al onze verwachtingen en…

Voldeed aan al onze verwachtingen en meer

15 aprile 2025

Beste Fred,

Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat de reis jouw verwachtingen overtrof. Wie weet tot een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige vakantie gehad in Colombia en…

Geweldige vakantie gehad in Colombia en Panama. Mede door het feit dat Pangea travel onze droomreis samengesteld heeft. Alles was perfect geregeld, mooie hotels, leuke, punctuele en kundige gidsen. Onze volgende reis gaat zeker weer geregeld worden door Pangea.

11 aprile 2025
Non scritta su invito

Beste Toine,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn ontzettend blij dat we konden helpen bij het samenstellen van jullie droomreis! Wij kijken nu al uit naar het samenstellen van jullie nieuwe reis.

Perfect georganiseerd

Perfect georganiseerd, alles tot in de puntjes geregeld. Knap en uitgebreid boekje met alle relevante info ontvangen. Ook alle tickets voor bus, trein, ... vouchers voor hotel,...
Kortom: super goede ondersteuning.

18 aprile 2025

Beste Reiziger,

Fantastisch dat jullie zo'n fijne reis hebben gehad. Wij hebben dit met plezier voor jullie samengesteld. Hopelijk genieten jullie nog lang na van dit prachtige avontuur!

Valutata 5 stelle su 5

Bhutan , een bergstaatje met de mooiste fazanten , baardvogels, de neushoornvogel en kloosters, klooster- forten, tempels en stupa's.

De organisatie was prima de ( vogel)gids was uitmunted en de chauffeur heel goed. We hebben onze doelen gehaald wat betreft vogelen en bezienswaardigheden als kloosters , dzongs , tempels. Het eten was prima en de hygiene ook.

17 aprile 2025

Beste Lilian,

Wat leuk om te horen dat jullie alle doelen rond het vogelen hebben behaald en een fijne reis hebben gehad. Hopelijk tot de volgende reis!

Valutata 2 stelle su 5

Would be much better to organize our…

Would be much better to organize our travel to Japan ourselves

12 aprile 2025

Dear Traveler,

Thank you for sharing your experience. We are sorry to hear that we did not meet your expectations. Our goal is to provide our customers with the best possible travel experience, and we would like to work with you to turn your disappointment into a positive one.

Kind regards,

Team PANGEA Travel

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf aankomst in Vietnam tot vertrek…

Vanaf aankomst in Vietnam tot vertrek was alles perfect geregeld. Het was een onbezorgde vakantie. Zeer goede hotels.

12 aprile 2025

Beste Peter,

Wat fijn dat jullie een onbezorgde vakantie hebben gehad. Hier zijn wij heel blij mee! We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een volgende onvergetelijke reis!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd goede service en alles goed…

Altijd goede service en alles goed geregeld

11 aprile 2025

Beste Nancy,

Bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat de reis zo goed bevallen is. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuw avontuur!

Het team van PANGEA Travel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più