PANGEA Travel Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een heerlijke reis van bijna 3 weken door Japan gehad! Dankzij PANGEA hadden we mooie hotels vlakbij treinstations, al onze treinkaartjes lagen al klaar. De gidsen waren geregeld, een thee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij het plannen van de reis hadden we een hele fijne samenwerking met Suzanne en haar collega Luc (die naadloos overnam toen Suzanne een weekje afwezig was). Ter plekke was alles perfect georganiseerd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het reizen met Pangea was zalig. We werden enorm ontzorgd. De reis werd op onze wensen samengesteld. Het boekje met tips en de vouchers en tickets ter plaatse waren allemaal goed verzorgd, heel handig... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Deze reis was één van de mooiste reizen die wij als gezin gemaakt hebben. Mede doordat we een boel gedaan hebben en op plaatsen verbleven waar we zelf mogelijk nooit terecht zouden zijn gekomen. Ook d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Ontdek Azië, Afrika en Latijns-Amerika met PANGEA Travel, dé specialist in op maat gemaakte individuele reizen sinds 2003! Of u nu droomt van een avontuurlijke rondreis, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familiereis, ons ervaren team zorgt voor een unieke beleving die de essentie van elke bestemming laat zien. Met oog voor elk detail én duurzame keuzes creëren wij persoonlijke reizen die echt bij u passen. Van luxe reizen tot groepsreizen, van ontspanning tot avontuur: bij PANGEA Travel vindt u altijd de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen. Waar brengt uw volgende reis u naartoe?

Eccellente

TrustScore 5 su 5

212 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

98 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Reis op maat

Reis op maat. Goed luisteren naar jouw eisen en wensen.
Staan altijd voor je klaar, ook als je tijdens je reis met vragen zit.

28 settembre 2025

Beste reiziger,

Bedankt voor deze mooie woorden! We zijn blij dat jullie de persoonlijke aanpak en onze bereikbaarheid zo hebben gewaardeerd, ook tijdens de reis zelf.

Vriendelijke groet,

Luisteren naar je wensen

Er wordt goed geluisterd naar je wensen. In onderling overleg wordt de reis samengesteld. Pangea is goed bereikbaar en reageert snel.

25 settembre 2025

Beste Harry,

Wat fijn dat jullie de samenwerking zo prettig vonden! We doen ons best om goed te luisteren en snel te reageren, dus het is heel leuk om te lezen dat dat ook echt verschil heeft gemaakt bij het samenstellen van jullie reis.

Safari

Piekfijn geregeld en ook voor probleem wordt oplossing gezocht

24 settembre 2025

Beste Carine,

Dank voor het delen van jullie ervaring! Goed om te horen dat alles piekfijn geregeld was en dat we snel konden helpen toen er iets opgelost moest worden.

PANGEA Travel

reis Zuid Afrika

Alles was in orde; goede lodges / alleen laatste hotel/lodge in Zuid Afrika ( Tzaneen Country lodge is aardig gedateerd

23 settembre 2025

Beste Erik,

Dank voor jullie eerlijke feedback en het delen van jullie ervaringen! Fijn dat de reis en de lodges naar wens waren. We nemen jullie opmerking over de Tzaneen Country Lodge zeker mee bij onze volgende evaluatie van accommodaties in dat gebied.

Goede communicatie.

19 settembre 2025

Beste Daphne,

Dank voor jullie korte maar krachtige reactie! Goede communicatie is voor ons de basis van een fijne reiservaring, fijn om te horen dat dat ook zo is ervaren.

Het PANGEA Travel team

Valutata 5 stelle su 5

De fijne ervaring met de Nederlands…

De fijne ervaring met de Nederlands sprekende gidsen, zowat een tien puntende score. De Engels sprekende gidsen zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam, jammer dat het Engels die ze spraken , niet altijd goed te volgen was ( wegens hun uitspraak).

19 settembre 2025

Beste Thio,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van de gidsen! We geven jullie complimenten graag door aan onze lokale partners. En dank ook voor de opmerking over de Engelse gidsen, ook dat nemen we zeker mee om de ervaring voor toekomstige reizigers nog beter te maken.

Valutata 5 stelle su 5

Pangea heeft een geweldige reis…

Pangea heeft een geweldige reis uitgestippeld nadat ze goed naar onze wensen hebben geluisterd . Alles was tot in de puntjes verzorgd en van begin tot eind klopte alles ! We zullen Pangea zeker aanbevelen bij onze vrienden .

17 settembre 2025

Beste Karin,

Wat een prachtige feedback, dankjewel! We vinden het geweldig om te horen dat jullie reis zo goed aansloot bij jullie wensen en dat alles van begin tot eind klopte. Heel fijn dat jullie zo hebben genoten! Hopelijk mogen we in de toekomst weer een mooie reis voor jullie samenstellen.

3 keer is scheepsrecht

Het was mijn 3e reis met Pangea naar Java.
- Mijn specifieke wensen en ideeën werden helemaal ingevuld
- Ik had een chauffeur die goed Nederlands sprak
- Programma was goed uitgebalanceerd met voldoende rustmomenten en ruimte voor eigen invulling
- De treinreis tussen Yogyakarta en Mojokerto is prima om snel een grotere afstand te overbruggen maar had uit toeristisch oogpunt weinig toegevoegde waarde

11 settembre 2025

Beste reiziger,

Wat bijzonder dat dit al jullie derde reis met ons was! Fijn dat het programma zo goed in balans was en dat de chauffeur jullie reis extra prettig maakte. Dank voor de feedback over de treinreis – die nemen we zeker mee. Hopelijk tot een volgende mooie reis!

Onze 3 weekse reis naar Japan

Onze 3 weekse reis naar Japan. Was prefect geregeld. Hotels bevonden zich op mooie en handige locaties. We hebben een top reis gehad.

5 agosto 2025

Beste Familie Ros,

Wat fijn dat jullie reis naar Japan zo goed is verlopen! Mooi dat de hotels op handige locaties lagen en dat alles tot in de puntjes geregeld was. Geweldig dat jullie zo hebben genoten!

Onze reis bij Pangea Travel geboekt

Onze reis bij Pangea Travel geboekt, zij hebben alles volgens wens en afspraak tot in de puntjes geregeld.
Met een vast contactpersoon waarmee je makkelijk en snel contact kunt maken. Ook veel informatie en hulp gekregen voor, tijdens en na de vakantie.

29 agosto 2025

Beste reiziger,

Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn blij dat je je helemaal ontzorgd voelde en altijd terechtkon bij je reisspecialist. Precies zo willen we reizen samen vormgeven: zorgeloos en persoonlijk. Hopelijk tot een volgend avontuur.

Top geregeld

Top geregeld. Totaal ontzorgd. Tijdens de reis ook flexibel als we nog iets wilden aanpassen. Kleine tip. Na een lange treinreis gaat de volgende gids gelijk door met zijn programma ., even afstemmen of er wat eten gewenst is of wat opfrissen zou soms fijn zijn.

24 agosto 2025

Beste Maggie,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat alles zorgeloos verliep en dat jullie de flexibiliteit waardeerden. De tip over een pauzemoment na een treinreis nemen we zeker mee. Dank daarvoor!

PANGEA Travel

Valutata 5 stelle su 5

Alles was super goed geregeld

Alles was super goed geregeld. We hebben een geweldige reis gemaakt.

31 agosto 2025

Beste Rebecca,

Wat geweldig dat jullie reis zo geslaagd is! We steken veel passie en aandacht in de voorbereiding, dus het is erg leuk om terug te krijgen dat dit ook zo ervaren wordt. Dank voor het delen en wie weet tot een volgend avontuur!

Alles is top geregeld

Alles is top geregeld, fijne organisatie!

28 agosto 2025

Beste Jenny,

Dank voor deze mooie woorden! Superleuk om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring met ons hebben gehad. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verrassen met een mooie reiservaring.

Valutata 5 stelle su 5

Goed georganiseerde reis naar Japan en…

Goed georganiseerde reis naar Japan en Zuid Korea. Fantastische vakantie gehad!

20 agosto 2025

Beste Marinka,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van Japan en Zuid-Korea! Twee bijzondere landen die elkaar prachtig aanvullen. We zijn blij dat we konden bijdragen aan jullie mooie reis. Hopelijk mogen we jullie nog eens inspireren voor een volgende vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis naar de Filipijnen was geweldig

Onze reis naar de Filipijnen was geweldig! De organisatie was duidelijk, goed bereikbaar voor vragen en alles was boven verwachting. Wij zouden zeker nogmaals een reis boeken met deze organisatie. Zelfs toen een binnenlandse vlucht werd geannuleerd door de weeromstandigheden, werden we direct goed geholpen en werd alles makkelijk opgelost.

27 agosto 2025

Beste reiziger,

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat jullie je zo goed geholpen voelden, zelfs bij onverwachte veranderingen zoals de geannuleerde vlucht. Dat is precies waarom we altijd bereikbaar zijn. Geweldig dat de Filipijnen zo’n indruk heeft gemaakt!

Ontzorgd op reis

Samen met Janne van Pangea hebben we onze reis door Japan uitgestippeld.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
We hebben een heerlijke en zorgeloze vakantie gehad.

18 agosto 2025

Beste Marianne,

Wat fijn dat jullie zo’n zorgeloze vakantie hebben gehad in Japan! Het was voor Janne een plezier om jullie te helpen plannen. Hopelijk kijken jullie met een grote glimlach terug op deze bijzondere reis. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Mooie reis, goed ondersteund

De touroperators van Pangea hadden een mooie reis voor ons georganiseerd. Tot in de puntjes geregeld. En als er even assistentie nodig was stonden ze dag en nacht klaar voor ons.

17 agosto 2025

Beste reiziger,

Dank voor deze mooie woorden! We zijn trots op ons team én onze partners dat ze jullie zo goed hebben kunnen begeleiden. Het geeft veel voldoening om te lezen dat jullie je zo goed ondersteund voelden tijdens de reis.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Alles wordt volledig op maat geregeld met persoonlijke aandacht van begin tot eind. Geen standaard reis, maar echt een unieke vakantie die perfect aansluit bij je wensen. Zeker een aanrader!

23 agosto 2025

Beste Roksana,

Wat een prachtige review, dank je wel! Het is voor ons altijd een feestje om reizen écht persoonlijk te maken. We vinden het geweldig dat jullie zo’n unieke vakantie hebben ervaren. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog vaker verrassen!

Vakantie Dubai ,Sri Lanka ,Malediven

Alles was perfect geregeld.

22 agosto 2025

Beste Sven,

Wat geweldig om te horen! We doen altijd ons uiterste best om alles tot in de puntjes te regelen, dus dit is natuurlijk leuk om terug te horen. Dankjewel!

Het is onze 1e ervaring met een reisbureau

Medewerker nam ruim de tijd om de reis te bespreken, onze wensen aan te horen en gaf eerlijke feedback en mogelijkheden. Correcte toelevering van het (concept) reisplan en reageren op mails. Reis is prima verlopen en wat geregeld moest zijn, was geregeld! Hoe het bij andere reisbureaus is weet ik niet maar deze zou ik aanraden!

12 agosto 2025

Beste Marc,

Wat een mooi compliment dat je ons zou aanraden! We vinden het belangrijk dat we echt luisteren en samen de beste keuzes maken. Fijn dat dat zo goed is overgekomen. Dank dat je ons zoveel vertrouwen hebt gegeven.

Het team van PANGEA Travel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più