Valutata 5 stelle su 5

Ter voorbereiding een goede omschrijving / brochure van de te bezoeken items in dit kader (WOII en meer) ter voorbereiding op de reis ontvangen. Prima Hotel voor en ontbijt en diner (buffetvorm)... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week de Follow-up tour Normandie gedaan. Het was weer super geregeld. Programma goed in elkaar. Mooie combinatie tussen ernst en ontspanning. Mooie locaties bezocht zoals bijvoorbeeld Mon... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Agenzia di escursioni turistiche
  5. Agenzia viaggi

Informazioni su Stichting VE-Tours

Scritti dall'azienda

VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.

VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*

VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden

Discover….

Learn….

Remember!

onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.

Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.

Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.

Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,

kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,

en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.

U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.

4,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Reis met VE-Tours

Prima Hotel voor en ontbijt en diner (buffetvorm)

Gids geaccrediteerde Battlefield Guide

12 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere malen een meerdaagse reis…

Al meerdere malen een meerdaagse reis met VE-Tours gedaan, dit keer Berlijn, en wederom een gedenkwaardige reis. Met dank aan gids Danny en Stephanie die alles altijd tot in de puntjes heeft geregeld. Tot de volgende!

Valutata 5 stelle su 5

Een feest om met VE-Tours op reis te gaan

Het is een feest om met VE-Tours op reis te gaan: perfect georganiseerd, heel veel info bij alle bezienswaardigheden, uitstekend vervoer en goede hotels. En dan ook altijd nog een relaxte en gezellige sfeer. Een beetje conditie heb je wel nodig, want het zijn volle dagen!

21 marzo 2026

Risposta di Stichting VE-Tours

Wat een mooie en enthousiaste review, dank je wel! 😊
Geweldig om te horen dat je zo hebt genoten van de Follow Up Tour naar Normandië. We besteden veel aandacht aan organisatie, informatievoorziening en het creëren van een fijne sfeer, dus het is super om te lezen dat dit ook tijdens deze reis zo wordt ervaren.

En je hebt helemaal gelijk: onze reizen zijn actief en vol mooie momenten een beetje conditie helpt zeker, vooral bij Mont Saint Michel. Maar daar krijg je dan ook een hoop onvergetelijke ervaringen voor terug!

We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op één van onze reizen.
Team VE-Tours

Super geregeld

Al meerdere reizen met deze organisatie gemaakt. Alles wordt super goed geregeld. Gids Danny weet constant te boeien met verhalen en informatie. Reisleidster Stephanie zorgt dat alles op rolletjes loopt en het je aan niets ontbreekt.
Daarnaast zorgen zij samen voor een gezellige sfeer in de groep en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen.

Risposta di Stichting VE-Tours

Wat leuk om te lezen, dank je wel!
Na meerdere keren met ons mee te zijn geweest zijn wij blij te lezen dat ook deze Follow up tour naar Normandië je weer goed is bevallen, daar worden we echt blij van!
Tot gauw weer

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week de Follow-up tour…

Mooie locaties bezocht zoals bijvoorbeeld Mont Saint Michel. Deze plek is in het hoog seizoen erg druk dus dit was een goede periode.

Risposta di Stichting VE-Tours

Super bedankt voor deze mooie review. na zoveel tours die jullie met ons hebben gemaakt zijn wij blij te lezen dat jullie ook van deze Normandië Follow Up tour genoten hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Een reis om nooit te vergeten over een periode die we nooit mogen vergeten!

De hele reis, het boeken, alle informatie voor en tijdens de reis zijn zorgvuldig voorbereid.
Deze 2 kanjers stralen zoveel passie uit voor wat zij met deze reis willen vertellen.
Als je met VE-TOURS bent meegeweest, wil je niets anders meer!!

21 marzo 2026

Beste Familie Rietveld,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Dit geeft ons nog meer energie om door te gaan met het vertellen van de verhalen en de gebeurtenissen van de geschiedenis. Bedankt dat jullie met ons mee waren op deze mooie Normandië Follow Up Tour.

Amsterdam Memorial Tour

Voor het eerst een tour gedaan met VE-tours. We gingen voor de Amsterdam Memorial tour.
Onder leiding van gids Danny een mooie en indrukwekkende rondwandelding door Amsterdam gehad. En heel wat bijgeleerd over hoe de oorlog daar is verlopen. Ik kan een ieder deze tour zeker aanraken.
Bij stichting VE-tours krijg je zeker waar voor je geld.

7 marzo 2026

Beste Henrie,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Wij zijn erg blij te horen dat deze eerste keer met ons je een mooie en indrukwekkende Amsterdam Memorial tour hebt gehad. Hopelijk tot weerziens op een van onze tours.

Informatief en boeiend

Ik heb de Amsterdam Memorial Tour als zeer boeiend ervaren. Uitgebreide uitleg, een heerlijke lunch in een bruin café; alles was tot in de puntjes geregeld.

24 gennaio 2026

Beste,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Wij zijn heel blij te vernemen dat je een mooie dag hebt gehad tijdens onze Amsterdam Memorial Tour. hopelijk tot ziens op een van onze andere tours.

Heb meerdere reizen met VE Tours gedaan

Heb meerdere reizen met VE Tours gedaan
Een zeer gedreven en op elkaar ingespeeld team
Tot in de puntjes verzorgt

Enig "minpuntje", is het soms overvolle programma waardoor het soms haast je repje is om alles op je gemak te kunnen bekijken

2 febbraio 2026

Beste Arie,

Hartelijk dank voor deze mooie review.

Wij gaan je feedback gebruiken om te bekijken waar het overvol is en waar we kunnen schuiven. Zou je ons per email willen aangeven waar het te vol is? Dan kunnen we er beter mee aan de slag.

Battlefield Tour Ardennen 12/16-12-2025

Fantastische ervaring. Leerzaam, professioneel en alles zeer goed geregeld.

12 dicembre 2025

Best Erwin,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Dank dat je met ons mee was op onze Battle of the Bulge tour. Hopelijk tot ziens op een van onze andere tours

Valutata 5 stelle su 5

Wat helden gedaan hebben voor onze vrijheid

Alles was goed georganiseerd. goede uitleg bij monumenten of musea waardoor de strijd van Ardennenoffensief nog beter bij je binnen komt.
Er wordt ook gelet op respectvol omgaan tijdens bezoeken van o.a. begraafplaatsen van de gesneuvelden etc.
Een reis die ik zeker aan kan bevelen waardoor we werkelijk mee krijgen hoe er toen gestreden is voor vrijheid.

3 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

4-Daagse Bastogne tour - alles top geregeld!

Het was een indrukwekkende reis. Nu voor de 2e keer mee met VE. Dit maal de Bastogne tour. (afgelopen juni naar Normandie geweest).
Alles was weer goed geregeld!
Zowel Danny, Stephanie en Peter zijn op elkaar ingespeeld. Complimenten aan de reisleider, gids en natuurlijk ook Peter de buschauffeur! Ik kan VE tours van harte aanbevelen!

12 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più