Ter voorbereiding een goede omschrijving / brochure van de te bezoeken items in dit kader (WOII en meer) ter voorbereiding op de reis ontvangen. Prima Hotel voor en ontbijt en diner (buffetvorm)... Leggi di più
Afgelopen week de Follow-up tour Normandie gedaan. Het was weer super geregeld. Programma goed in elkaar. Mooie combinatie tussen ernst en ontspanning. Mooie locaties bezocht zoals bijvoorbeeld Mon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Agenzia per escursioni
- Agenzia di escursioni turistiche in autobus
- Fornitore di escursioni culturali
- Agenzia di escursioni turistiche
- Agenzia viaggi
Informazioni su Stichting VE-Tours
Scritti dall'azienda
VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.
VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*
VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden
Discover….
Learn….
Remember!
onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.
Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.
Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.
Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,
kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,
en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.
Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.
U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.
Kokkerije 31, 7957EM, De Wijk, Paesi Bassi
- +31 6 51091590
- Info@ve-tours.com
- ve-tours.com
Het personeel en de chauffeur zijn…
Het personeel en de chauffeur zijn geschikt voor zo n reizen
Reis met VE-Tours
Prima Hotel voor en ontbijt en diner (buffetvorm)
Gids geaccrediteerde Battlefield Guide
Fantastisch verzorgde reis met…
Fantastisch verzorgde reis met uitstekende gids. Je moet het zelf een keer ervaren en je bent verkocht.
Al meerdere malen een meerdaagse reis…
Al meerdere malen een meerdaagse reis met VE-Tours gedaan, dit keer Berlijn, en wederom een gedenkwaardige reis. Met dank aan gids Danny en Stephanie die alles altijd tot in de puntjes heeft geregeld. Tot de volgende!
Was weer een georganiseerde reis
Top organisatie 4de keer al mee , top geregeld altijd
Top danny en stephanie en krasreizen top chauffeur , leuke reisgenoten👍🤝
Een feest om met VE-Tours op reis te gaan
Het is een feest om met VE-Tours op reis te gaan: perfect georganiseerd, heel veel info bij alle bezienswaardigheden, uitstekend vervoer en goede hotels. En dan ook altijd nog een relaxte en gezellige sfeer. Een beetje conditie heb je wel nodig, want het zijn volle dagen!

Super geregeld
Al meerdere reizen met deze organisatie gemaakt. Alles wordt super goed geregeld. Gids Danny weet constant te boeien met verhalen en informatie. Reisleidster Stephanie zorgt dat alles op rolletjes loopt en het je aan niets ontbreekt.
Daarnaast zorgen zij samen voor een gezellige sfeer in de groep en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen.

Risposta di Stichting VE-Tours
Afgelopen week de Follow-up tour…
Mooie locaties bezocht zoals bijvoorbeeld Mont Saint Michel. Deze plek is in het hoog seizoen erg druk dus dit was een goede periode.

Risposta di Stichting VE-Tours
Een reis om nooit te vergeten over een periode die we nooit mogen vergeten!
De hele reis, het boeken, alle informatie voor en tijdens de reis zijn zorgvuldig voorbereid.
Deze 2 kanjers stralen zoveel passie uit voor wat zij met deze reis willen vertellen.
Als je met VE-TOURS bent meegeweest, wil je niets anders meer!!

Amsterdam Memorial Tour
Voor het eerst een tour gedaan met VE-tours. We gingen voor de Amsterdam Memorial tour.
Onder leiding van gids Danny een mooie en indrukwekkende rondwandelding door Amsterdam gehad. En heel wat bijgeleerd over hoe de oorlog daar is verlopen. Ik kan een ieder deze tour zeker aanraken.
Bij stichting VE-tours krijg je zeker waar voor je geld.

Informatief en boeiend
Ik heb de Amsterdam Memorial Tour als zeer boeiend ervaren. Uitgebreide uitleg, een heerlijke lunch in een bruin café; alles was tot in de puntjes geregeld.

Heb meerdere reizen met VE Tours gedaan
Heb meerdere reizen met VE Tours gedaan
Een zeer gedreven en op elkaar ingespeeld team
Tot in de puntjes verzorgt
Enig "minpuntje", is het soms overvolle programma waardoor het soms haast je repje is om alles op je gemak te kunnen bekijken

Battlefield Tour Ardennen 12/16-12-2025
Fantastische ervaring. Leerzaam, professioneel en alles zeer goed geregeld.

Risposta di Stichting VE-Tours
Wat helden gedaan hebben voor onze vrijheid
Alles was goed georganiseerd. goede uitleg bij monumenten of musea waardoor de strijd van Ardennenoffensief nog beter bij je binnen komt.
Er wordt ook gelet op respectvol omgaan tijdens bezoeken van o.a. begraafplaatsen van de gesneuvelden etc.
Een reis die ik zeker aan kan bevelen waardoor we werkelijk mee krijgen hoe er toen gestreden is voor vrijheid.
Batogne Nuts Weekend was weer top
Het was wederom een super fijne en goed georganiseerde reis, in dit geval ging het om de Bastogne 4 dagen (Nuts Weekend). Fijne reisleiding en goede gids, de chauffeur van de perfecte bus geeft je ook een veilig gevoel.
4-Daagse Bastogne tour - alles top geregeld!
Het was een indrukwekkende reis. Nu voor de 2e keer mee met VE. Dit maal de Bastogne tour. (afgelopen juni naar Normandie geweest).
Alles was weer goed geregeld!
Zowel Danny, Stephanie en Peter zijn op elkaar ingespeeld. Complimenten aan de reisleider, gids en natuurlijk ook Peter de buschauffeur! Ik kan VE tours van harte aanbevelen!
Bastogne tour
Mooie tour met weer veel informatie van wat zich allemaal heeft afgespeeld tijdens de 2e wereldoorlog in Bastogne.
Dag tour Kampen en Grebbelinie.
Dag tour Kampen en Grebbelinie.
Was wederom top geregeld.
Duidelijke uitleg van de gids en goed geregeld door de reisleider.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.