Panetti Recensioni 70

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Produktet er fint, men leveringen blev ændret fra et sted - til et andet på dagen, hvorfor? Samtidig kommer der en ridse-lyd fra en af snørerne rundt om det nederste varmelegeme - under stenen... Leggi di più

Ni levererade en mycket fin vara men tyvärr var fraktfirman som ordnade transporten inte av samma klass. Nu har jag använt er pizzaugn och jag är mycket tillfredsställd 👍

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Super god service- mere kan man ikke…

Super god service- mere kan man ikke sige!

8 aprile 2026

Risposta di Panetti

Det varmer virkelig at læse 😊 Vi gør os umage for at give en oplevelse, der føles enkel og professionel hele vejen.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Produktet er fint

Når stenen drejer rundt støder den på en af ståltrådssnørerne?

Hvad gør man?

31 marzo 2026

Risposta di Panetti

Vi beklager den oplevelse, du har haft 🙏 Det er bestemt ikke meningen, at der skal opstå tvivl omkring leveringen eller bekymring ved brug af produktet.

Ændring af udleveringssted kan i nogle tilfælde ske automatisk hos transportøren på grund af kapacitet eller logistik, men vi forstår godt, at det kan virke frustrerende.

Lyden fra området omkring varmelegemet og stenen skal vi naturligvis se nærmere på. Det er vigtigt for os at sikre, at alt fungerer korrekt og sikkert.

Vi kontakter dig direkte hurtigst muligt, så vi kan få flere detaljer og finde en løsning.

Team Panetti

Ni levererade en mycket fin vara men…

Nu har jag använt er pizzaugn och jag är mycket tillfredsställd 👍

25 marzo 2026

Risposta di Panetti

Det gläder oss att höra att du är nöjd med produkten och upplevelsen när den väl var på plats 👍 Samtidigt är det tråkigt att leveransen inte levde upp till samma standard.

Vi uppskattar att du delar både det positiva och det som kan förbättras. Din feedback är viktig för oss i samarbetet med våra transportörer.

Med vänlig hälsning,

God oplevelse

Da det er en gave har jeg ikke set varerne endnu men super hurtig levering

10 marzo 2026

Risposta di Panetti

Det lyder dejligt 😊 Vi håber gaven bliver taget rigtig godt imod og lever op til forventningerne.

Tak for din anmeldelse og for at du valgte os.

Team Panetti

Havde en reklamation og den blev…

Havde en reklamation og den blev håndteret med billeder på få dage og jeg modtog en ny.

10 marzo 2026

Risposta di Panetti

Det er vi rigtig glade for at høre 🙏 Når noget ikke er som det skal være, er det vigtigt for os at få det løst hurtigt og uden besvær.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Team Panetti

Sprød skorpe og smeltet ost med det samme

Når man er passioneret omkring det italienske køkken, er det et must med en god pizzaovn, og her leverer Panetti altså! Jeg er overrasket over hvor hurtigt den bager pizzaerne og leverer sprød skorpe og lækker smeltet ost, de 500 grader er bare spot on! Og så er jeg bare stor fan af den roterende pizzasten :)

15 ottobre 2025

Risposta di Panetti

Det er virkelig skønt at læse din begejstring 🍕 Det betyder meget for os, at ovnen lever op til forventningerne hos en, der går op i det italienske køkken.

Vi har lagt stor vægt på både temperatur, funktionalitet og de små detaljer, så det glæder os at høre, at det kan mærkes i resultatet. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Team Panetti

Lækkert design og god kvalitet

Jeg har både prøvet Panetti’s pizzaovn og køkkenmaskine og begge dele fungerer super godt. Synes deres design er utroligt stilfuldt og der er tænkt på detaljerne. Produkterne kan det som de lover, og levede bestemt op til mine forventninger. Anbefaling herfra! 🤩👍

11 marzo 2026

Risposta di Panetti

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse 🤩 Det betyder meget for os, at både funktionalitet og udtryk lever op til det, du forventer.

Vi lægger stor vægt på gennemtænkt design og solid kvalitet, så det er virkelig dejligt at høre, at det mærkes i praksis. Tusind tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.

Team Panetti

Super hurtig og god service

Sendte ny ovn uden at den gamle skulle sendes ind.

16 febbraio 2026

Risposta di Panetti

Det sætter vi stor pris på at høre 🙏 Vores mål er altid at gøre processen så enkel og tryg som muligt.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Virker perfekt.

Virker perfekt.. kan kun anbefale.

16 febbraio 2026

Risposta di Panetti

Det gør os virkelig glade at høre 🙌 Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du vil anbefale os videre.

Tak for din flotte anmeldelse.

Panetti pizzaovn

Hurtigt levering, super nem at betjene, fantastiske pizzaer.

9 febbraio 2026

Risposta di Panetti

Hvor er det dejligt at læse 🤩 Det betyder meget for os, at både oplevelsen og resultatet lever op til forventningerne.

Tusind tak fordi du deler din begejstring.

Hurtig levering

Hurtig levering

13 febbraio 2026

Risposta di Panetti

Det er skønt at høre 😊 Vi arbejder altid for, at hele processen forløber hurtigt og problemfrit.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

De fortjener 5 stjerner her fra

De fortjener 5 stjerner her fra.
En fantastisk pizzaovn og rigtig god service hele vejen

9 febbraio 2026

Risposta di Panetti

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🌟 Det betyder rigtig meget for os at høre, at både produkt og service lever op til dine forventninger.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Bestilte pizzaovn til en gave.

26 gennaio 2026

Risposta di Panetti

Det glæder os at høre 😊 Vi håber gaven bliver taget godt imod og skaber mange hyggelige stunder.

God hjemmeside

God hjemmeside. Hurtig levering

19 gennaio 2026

Risposta di Panetti

Tusind tak for den fine tilbagemelding 🙌 Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle fra start til slut.

Super god ovn

13 gennaio 2026

Risposta di Panetti

Dejligt at høre 🤩 Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Team Panetti

Svarer ikke og holder ikke hvad de lover

UPDATE nr 2.

Alt er bare i orden nu, og vi er glade for pizza ovnen.

Panetti har endda efterfølgende sendt os lidt ekstra guf.

Oplevelsen var rigtig træls, men Panetti har gjort meget efterfølgende, for at glatte ud.

Tak for det.

Update.

Fik endelig en mail søndag den 18.

Fik lovning på deres løsning ( et beløb i kompensation) var mig i hænde senest onsdag den 21.

Det lykkedes så ikke.

Mail den 22 hvor lovningen blev at senest fredag den 23 ville beløbet være på min konto.

Det lykkedes så heller ikke.

Det startede eller godt med en henvendelse om deres Pizzaovn kom på tilbud, ifbm januar udsalg.
Jeg valgte så at købe en ovn, og i god tid, så de kunne nå at levere den inden for de 1 til 4 dage de lover. Idet jeg skulle bruge den.
Herefter springer kæden af.
Efter nogle dage bliver pengene hævet, men intet sker med min pakke. Panetti giver fragtfirma skylden, og jeg skal have tålmodighed. På 4 dagen sker der noget - dog er pakken i Sverige. Og den kan derfor ikke nå frem til min deadline, hvor jeg skulle bruge ovnen.
Torsdag den 8 januar bliver jeg så lovet en løsning/kompensation hvis ikke jeg kan hente pakken senest den 10, hvor jeg skulle bruge pakken. Jeg får også at vide at der har været problemer med fragtfirma i nogle måneder. Men at ændre sin leveringstid gør man ikke. Så hellere håbe på at det går godt.
Pakkede nåede selvfølgelig ikke frem, og jeg har derfor forespurgt hvad de så havde tænkt af løsning / kompensation, som de selv foreslog?
Intet svar på mail den 8 eller 9 januar. Ny mail den 10, som svares på den 13, dog ikke det jeg spørger om, hvilket jeg igen spørger til, uden respons.
Intet svar på Chat, på trods af at der står de svare inden for få minutter.
Kontaktformular på hjemmeside er også prøvet, uden held.
På Facebookkommentar har de dog svaret, at jeg vil høre noget snarest. Det er i skrivende stund to dage siden.
Produktet er leveret, og står hos mig, og er sikkert et fint produkt - dog har jeg ikke prøvet ovnen endnu.

Men at love noget, og så stoppe med at svare, gør mig sur og trist, men er selvfølgelig også en måde at undgå den lovede løsning / kompensation på.

Jeg har ikke krævet noget, det var kundeservice som selv foreslog det.

Jeg er sikker på at produktet er fint, men jeg kan ikke anbefale at handle med firmaet.

Nu håber jeg bare at produktet er godt ! Men dette er købsoplevelsen, og det var elendigt.

15 gennaio 2026

Risposta di Panetti

Vi beklager oprigtigt for den oplevelse, du har haft 🙏 Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi tager din sag meget alvorligt og undersøger den internt for at finde ud af, hvad der er gået galt under både levering og kommunikationen bagefter.

Vi har kontaktet dig privat for at sikre, at sagen bliver håndteret korrekt, og at du får en løsning, du er tilfreds med.

Verdens ringeste nyhedsbrev

Verdens ringeste nyhedsbrev, med ubrugelig rabat. Grund til jeg IKKE KØBER PANETTI OVN.

Rabat er selvfølgelig rabatkode

9 gennaio 2026

Risposta di Panetti

Vi beklager virkelig, at du har haft en dårlig oplevelse med vores nyhedsbrev 🙏 Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den videre internt for at forbedre kommunikationen og gøre vores tilbud mere relevante fremover.